Niekto si zamkol bicykel o môj bicykel. Čo teraz?
Ahojte, co robit v takom pripade? Volat rovno mestskych? Manzel sa nevie vratit z prace, lebo si niekto zamkol bicykel o jeho bicykel. S vratnickou pozerali zaznam a vedia, kto to bol, ale budova je to velka, netusia, kde konkretne ten clovek pracuje.
@ibrunova Ved my to uz ani neriesime. Riesila som to tu, ked sa to dialo a potom to pre nas haslo. Preto aj baby reagovali ako reagovali, lebo sa vcitili do tej situacie prave vtedy, ked sa to dialo. To je uplne ine, ako ked si to teraz po par dnoch niekto precita a povie "aka blbost". Myslela som, ze este dovysvetlujem niektore veci, ktore ludom nejdu do hlavy, ak maju pocit, ze sa to dalo riesit inak, ale nebudem uz prilievat do ohna. Kto chcel pochopil, kto nie, nie. Nevadi ❤️
Treba sa naučiť reagovať s chladnou hlavou a nie každému v momente nadávať, to sa tu niektorí snažili vysvetliť tiež, kto to chcel pochopiť to pochopil, kto nie, nevadí....♥️
A ani ja nikde netvrdím, že vy konkrétne, píšem všeobecne, pretože niektoré dámy, čo tu popísali a vlastne vytvoriť takýto neskutočný pseudoproblém, ktorý nemal riešenia, to je iná káva....a mimochodom stalo sa mi niečo podobné len s tým rozdielom, že to bolo v zime nemala som takú vymoženosť vybrať si dopravný prostriedok a to som sa ráno do práce naozaj ponáhľala, ale takto som fakt nezareagovala, preto hovorím treba si vstúpiť do svedomia, a naučiť sa riešiť veci s chladnou hlavou a pokojom v duši....ale chápem to je štýl života nie otázka jednej nepríjemnej situácie....✌️😃
Asi už treba vymazať túto diskusiu,ak sa to teda dá,lebo stále sa to tu bude riešiť dookola a vyskakovať každému...už je po a vyriešené
Hmm, najviac sa tu zavzdušňujú aké sme tu hnusné na tú pani tie, ktoré v iných diskusiach ako besné psy na autorky aj iné diskutujuce

Jeeminenku... minule som čakala ja v práci 5 hodín po šichte....prekopali kanál pred budovou a zabudli dať oznam nech nedávame auto do dvora.... Prežila som to ...a domov mám 30 km, žiadna MHD a spoje raz za štyri hodiny.... stávajú sa aj horšie veci...