icon

Niektoré otázky na tomto webe sú skutočné perly

maruska3
26. jan 2015

Čo vy na to? Koľkokrát sa musím zasmiať, s čím všetkým dokážu ženy - matky "otravovať". Vzťahy sú zložitá vec a nezdá sa mi párkrát vhodné, aby sa niektoré veci rozoberali verejne.... následne je aj tak opačný názor doslova ukameňovaný.

Strana
z5
domak2
27. jan 2015

@matko10 ano je tak, moja mentalna vybava mi nechce dovolit zverejnovat moju tvar a sukromie na verejnych forach, co uz som len tupana, idem skusat uvarit tu mrkvu 😀
Ozaj a pri tvojej transcendetalnej inteligencii si oznacil zlu osobu pre svoju predoslu odpoved 😉

miskakyska
27. jan 2015

@domak2 😀
ja tomu hovorím....všetci sú ..bnutí,len on je lietadlo 😀 😀
..ten pán na fotke sa javí ako inteligent,len zdanie občas klame..a v tomto prípade maximálne
...

matko10
27. jan 2015

@miskakyska Jasne baby,....dakujem vam za vasu psychoanalizu... 🙂 🙂 🙂

maruska3
autor
27. jan 2015

juj, že sa neviete povzniesť.... a ako sa hovorí... trafená hus zagága.... ešte sa musíte veľa učiť a kdečo prežiť, aby ste pochopili....

matko10
27. jan 2015

Najprv sa musia dotycne damy naucit diskutovat......ked nemaju argumenty a nasli sa v tom a nedokazu obhajit neobhajitelne, tak sa uchylia k osobnym utokom,....bud fotka alebo si najdu gramatiku, jednoducho vsetko mozne, len nie k veci......snazia sa odputat pozornost,....aj tento styl napoveda co to o inteligencii.....ja si napriklad netrufam hodnoti podla fotky MiskuKysku,....ale podla obsahu jej prispevkov uz ano......)))))))

maruska3
autor
27. jan 2015

Tak napríklad aj 1700 príspevkov v diskusiách, 600 motivačných blbostí.... aj to vypovedá o kdečom....

miskakyska
27. jan 2015

@maruska3 no aká si len múdra 😀 😀 😀 😀 my problem s povznesením nemáme, 😀 😀 ale ty zjavne áno,ked si založila túto tému 😀 😀 😀 😀 .....sa povznes aj ty a nerob sa tu doležitá jak "kožka na cicine"
....

maruska3
autor
27. jan 2015

@miskakyska No vidíš... tvoj príspevok hovorí o tvojom intelekte.... a založila som ho práve preto.... aby sa tu niektoré našli 😀

miskakyska
27. jan 2015

@maruska3 je mi to srdečne jedno prečo,načo,začo si založila túto tému...aj just,keby len kvoli mne si ju založila 😎 😝 je mi to je d no 😀 😀 😀 😀 o moj intelekt obavy mať nemusíš,radšej sa pozri na seba...na tych 5 stran dozadu ,čo ženy len urážaš a vyvyšuješ sa nad nimi..tomu,ako hovoríš...? "dáma na úrovni " 😅

maruska3
autor
27. jan 2015

😀 nemám slov....

Strana
z5