Niektoré otázky na tomto webe sú skutočné perly
Čo vy na to? Koľkokrát sa musím zasmiať, s čím všetkým dokážu ženy - matky "otravovať". Vzťahy sú zložitá vec a nezdá sa mi párkrát vhodné, aby sa niektoré veci rozoberali verejne.... následne je aj tak opačný názor doslova ukameňovaný.
@moonlight1210 presne🙂 ... na toto je taka pekna veticka: Nezabudni, ze ak ukazujes na niekoho jednym prstom, tak zvysne ukazuju na Teba 😉
@lubiduch ja som napisal len svon nazor, ja tu nedavam odborne rady.Asi pri tolkom vzdelani co mas, mas problem pochopit pisany text,....ale inak si fajn.....)))) A ked sa opyta buduca mamicka ci moze tehotna tankovat benzin alebo ako ma kosit travu pod trampolinu,.....ano mam silny pocit ze by mala podstupit testy IQ
@maruska3 uprimne, teraz vyzeras ako pubertacka, ktoru chytil zachvat mudrosti. akoby si sa nevedela kde zastavit.
ako dobre - niektore otazky tu su naozaj divne. ale uz prehanas.
inteligentny clovek vie "odkial-pokial" a kedy prestat.
teraz vyzeras ako niekto, kto tolko kritizoval, az klesol na uroven kritizovaných. stale mal pocit, ze on stoji nad nimi a necitil, ze ma to kritizovane bahno uz kolo clenkov.
@moonlight1210 Vidíš.... tresla si klinec po hlavičke.... 😀
Maťko10.... mám otázku.... ako sa mám správať, keď rok MILUJEM chlapa, rozvedeného chlapa, má dve deti, aj mrkvu som sa naučila variť, občas aj wifonku viem zaliať, pokosím pod trampolínou a tehotná tankovať nikdy nebudem.... a on tomu stále nerozumie? Nie som jeho typ? Nechce ma? Trápi ma to... celé dni nespím, nejem.... už ani nepijem a nehúlim.... ako na to? Poradíš mi?
Skus mu uz konecne dat a hento co pises uz nemusis vobec robit.....ked to nepomoze, skus pobuchat alebo nejaky iny restart.....))))
Ale najprv mu uz konecne daj zasunut,.....niekedy ocari zena muza prave tymto,.....kym pride on na to, ze bol opantany, urobi ti jeden dva kusky a uz neutece,....zvykne si....))))
@maruska3 mám silný dojem, že svojim spôsobom patríš do kategórie, ktorú tu kritizuješ, ale si možno v latentnej fáze? 😀 ...alebo máš naozaj akútny záchvat múdrosti, ako už niekto bol napísal... Každopádne, je mi to nesympatické. Všimla som si, že na každom ženskom webe sa nájdu takéto dámy, ktoré "majú na viac" a celkom nelogicky tam jednoducho naďalej zotrvávajú. BTW: Výpočet vecí, ktoré si ty zmákla počas MD je skutočne impozantný...vrátane toho milenca, ktorého si si popri tom všetkom stihla naraziť...hlavne, že je nevhodné prezrádzať intímnosti 😀
@maruska3 vzdelanie a prirodzená inteligencia sú dve rozdielne veci. Skutočne? Prirodzená inteligencia v našej kultúre vždy človeka vedie k tomu, aby sa vzdelával. Určite si si všimla, že na ZŠ sa gramatika bežne vyučuje...takže prístup k nej má úplne každý. Ak aj nedosiahne každý inteligentný človek akademický titul, minimálne sa naučí gramaticky správne hovoriť a písať, pokiaľ to nie je práve človek ktorý trpí nejakou dys. Sú to veci, ktoré sa vzájomne prelínajú.
@alaguema ano, zotrvávam tu preto, že mi to dáva pocit výnimočnosti... že som sa celý život neučila a nevzdeláva zbytočne, že sa nájdu stále rúry, čo svoj život premrhajú, že sa nájdú trúby, ktoré ich muž ponižuje a hľadá si milenky... dáva mi to stále pocit výnimočnosti.... jednoducho je to moja úchylka... byť výnimočná medzi trúbami... a som šťastná, že tu taká výnimočná nie som sama... že som si tu našla priateľky, ktoré sú rovnako úžasné ako ja.... a vy trúby.... čo tu píšete tie trápne problémy, ako uvariť mrkvu a zemiaky... vy možno časom pochopíte.....
Konkrétne niektoré otázky (resp. obavy) tehotných žien chápem, pretože v dnešnej "zdravej" zmagorenej dobe, keď sa všetko označuje za nezdravé a škodlivé, bábo treba v brušku pomaly každý deň kontrolovať, sa nečudujem, že tie ženy majú strach aj dýchať. Navyše keď stále sa hovorí a píše o MA a potratoch, kadejakých poruchách, chorobách atď.
Tiež neviem, čo je divné na otázke o 3 sedačkách v aute - ak chce rodina také auto kúpiť a majú 3 deti, majú bežať do predajne Mazda s 3 sedačkami, aby skúsili, či sa im tam vojdu? Alebo majú stáť na ulici a zastaviť náhodne okoloidúce auto Mazda Premacy a požiadať majiteľa, či môžu skúsiť do auta dať 3 sedačky?
Ako, ozaj je to veľa čudných otázok, ale zase už zo všetkého si robiť srandu mi príde naozaj necitlivé a aj urážlivé. Veď by sme tu mali byť preto, aby sme si poradili. Ja som na koňovi teda už dlhšie (ešte predtým, ako sa mi deti narodili), ale musím povedať, že veľmi sa to tu zmenilo - zdá sa mi, že k horšiemu ☹ Atmosféra je to taká iná. Neviem to presne definovať, ale priznám sa, že je mi dosť smutno za "starým" koňom....
@alaguema a tak si nakoniec maruska zdvovodnila, preco na kona patri, je od neho zavisla a nema sil odtialto odist. Niekto na to pride iba vlastnym tichym kratkym zamyslenim, ona si k tomu musi otvorit vlastny blog a popremyslat pred publikom nahlas. 🙂
@moonlight1210 hmm...no, asi tak.... 😉
@maruska3 cítiš sa výnimočná medzi trúbami a napĺňa ťa zadosťučinením, že niekoho klame manžel a nie si to práve ty? Dievča, je mi ťa úprimne ľúto.
@maruska3 pisala si, ze si nikdy nebola taka blba, ako mnohe zienky na MK ... a vidis, teraz to prislo 😝
@zuzkaanicka tiež som na koni osprostela 😀 😀 😀 😀 no zabijem sa preto? 😀
@miskakyska nooo, tak to potom dobre tajis 😀
@zuzkaanicka však tu sme si všetci seberovní 😀 😀 😀 😀
..či sa to niekomu páči,alebo nie 😎 😵 😵
... 😉 😉
@miskakyska bozeuchovaj, nie!
@natuska87 😀 😀 😀 a hlavne to tu tak nepapáme 😀 lebo "monitor toho znesie veľa"
Matko s kupelnovou selfie a maruska co sa vie povysovat nad menej obdarenych. 😅 Smiat sa nad stupidnymi temami je fajn, pokial sama stupidnu temu kde to rozoberam nezalozim 😀 😕 Ako sa to hovori? Na inych smietku, na sebe brvna nevidi 😀

@maruska3 mas pravdu, presne to tvrdim aj ja. Ale ten jeden pan sa tu ohanal inteligenciou. Ta sa da merat viacerymi sposobmi. Vo vseobecnosti je to to ako to cloveku pali, ci mylim sa? a ked niekto zjavne nezvlada ucivo zakladnej skoly, tak mu to az tak nepali...aspon podla mna...zakladna skola nie je o vzdelani, je to zakladna skola, ktorej osnovy su nastavene tak ze ucivo si zvladne osvojit kazdy zdravy jedinec.
Ja som tu debatu o inteligenciu nezacala. Ja len obhajujem fakt, ze je to verejne forum, otazky a prispevky mozu byt najrozlicnejsieho charakteru a urovne, ale za to ze niekto ma otazky na ktore ja viem odpoved a nikdy by som sa to nespytala,ci za to ze niekto robi v prispevkoch gramaticke chyby, nebudem ho povazovat ze menejcenneho rodica v tejto skupine na MK a robit si z neho vysmech.
Keby sme boli vsetci inzinieri a nase deti rovnako, kto by ti prisiel domov napr zachod opravit? Kto by v obchode predaval chlieb? a kde by bola nastavena hranica kto uz je ok, a kto este nie? Kazdy ma pravo sa stat rodicom bez ohladu na to kolko mudrosti od prirody pochytil....ci uz prirodzenej alebo vzdelanostnej....
a este stale si nepoukazala ktore moje gramaticke chyby si myslela, ja som naozaj zvedava (nemyslim to ustipacne), rada sa zdokonalujem nech mam kolkokolvek rokov.