Niektorí psíčkari sú neskutoční

kvetinka211
26. jún 2012

Niektori psickari si NECHUTNI HUMUSACI IGNORATNSKI, zozrat by som im to dala na veceru tie sracky co nechavaju po svojich psoch. Prave som stravila pol hodinu cistenim mojej a synovej topanky od odporneho lepkaveho extra smradlaveho hovna co na trave nechal jeden z tychto debilov. Uz ma to fakt nebavi, hovna na kolesach kociku permanentne, hovna na topankach. Cistili ste z niekedy psi vykal z topanociek Elefanten? To je extra radost, z tej jamky so slonikom to proste nejde ani kefkou, ani sparatkom, stale to citit. Normalne ze telesne tresty na takych ludi. Tri roky verejnoprospesnych prac a nie ze smiesna pokuta na jedno z niekolko tisic nepozbieranych hovien. A topanocky mokre, neviem ako mame ist teraz von, ostavaju nam len sandalky a gumaky emoticon

Uz tu boli taketo diskusie, najprv ludia a deti a az potom niekde daleko je pes a jeho prava a potreby. Ked si ho uz niekto zadovazil, nech sa o neho stara zo vsetkym co to obnasa.

pisem to aj sem, lebo diskusiu ktora to riesila to nezobrazuje a ja to potrebujem niekomu povedat nech si nekazim popoludnie

stardust
26. jún 2012

ty mas len jeden par topanok pre svoje dieta 😕 ? Treba sa aj pozerat, kade kracas 😉

kvetinka211
autor
26. jún 2012

@stardust
1. pre dieta ktoremu rastu nohy velmi rychlo uprednostnujem kvalitu pred kvantitou, mam sandale, cele topanky a gumaky. Pochybujem o tom, ze ludia bezne kupuju pre 1.5 rocne dieta viac parov topanok z jedneho druhu.
2. pozeram kade kracam, ked mam v jednej ruke bugynu a druhou chytam dieta, sme na trave tak mi pozeranie velmi nepomoze. rovnako ani v meste ked na jesen boli vykaly schovane medzi listim, to sme kazdy den nieco trafili

Ale uz som kludna, takze sa nechcem hadat 🙂

ine diskusie som pozerala, ale nejako naobed haprovala stranka, nezobrazovali sa

dada1212
26. jún 2012

a isto bolo to hovno od psa? 😀 ja len že ani napríklad ožrani sa vedia vydáviť alebo vysr.ať hocikde...
ale zaujímavé, že každý rieši len psíčkarov, rozbité sklá z fliaš, grcky uprostred chodníka hlavne v ranných hodinách a podobne nikomu neprekážajú..
a hádať sa veru nechcem ani ja @kvetinka21, takže neber príspevok osobne, ja som to myslela všeobecne aj z diskusií na iných portáloch, že každý vidí len toto a iné asi nie.

kvetinka211
autor
26. jún 2012

@dada1212 na to miesto ozrani nechodia, bolo by im to dost od ruky. Bolo to hovno od psa, uz som ich posledny rok videla a citila dost takze to viem povedat takmer naisto 🙂
Za to psickarov tam chodi hodne. Napriek tomu, ze je to sukromny pozemok (za ktory aj ja platim dane kedze patri k bytovkam) a vodenie psov je tam zakazane. Napriek tomu tam vencia ako susedia (ti sa aspon zda ze zbieraju), ale aj cudzi ludia z okolia. Aj som videla ako slecna raz nechala psa ostat smyklavku a ani ju to velmi netrapilo ked som ju upozornila.
Vadia mi aj ozrani a zvysky po nich, v meste by to mali platit majitelia podnikov co predavaju chlast, kedze oni na tom zarabaju a potom by v sobotu rano mala nabehnut upratovacia cata a vsetko upratat. Psickarom by sa mali vyhradit plochy na vencenie a dosledne kontrolovat ci zbieraju vykaly a ak nie tak im dat taku pokutu a verejnoprospesne prace (napr. to upratovanie grciek po vikende) ze by si nabuce rozmysleli ci po svojom psovi upracu.

trixi
26. jún 2012

@kvetinka211 ahoj pripajam sa k Tebe a Tvojmu protestu proti psim exkrementom a debilnymi majitelmi psov. Raz som videla velmi peknu reklamu - zbierajte exkrementy po svojich psoch inak sa vykakam pred vasimi dverami. Vzdy mam sto chuti sa vykakat pred dverami majitela tak cca 80 kg psa, ktory sa vys.r.e presne na travnik´kde chodia deti. Cistil uz niekto z majitelov psov nap. Geoxky? To je fakt sila. Uz niekto z tych psich milovnikov cistil sedacku v aute? Asi tazko, inak by tie h.vn. zbieral.
@dada1212 moje dieta a ani ja som zatial do ziadnych ozralych grckov ani vykalov neskocila ale do psich ano.

A co ma este total vytaca: moj pes je dobry, ma rad deti a v ten moment debilny nevychovany pes (cca tak 70-80 kg) skace na mna alebo moje dieta. Dnes nosim spray, a nevaham ho pouzit ci uz proti psovi alebo majitelovi.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danu
27. jún 2012

@kvetinka211 pridaj sa do tem na ktore ti dala linky ikke