icon

Niki Couch - Nikola Komorová Ďurišová

stvorlistok1122
4. máj 2022

Ahojte dievčatá,
Zaujimalo by má či máte niektorá skúsenosti s osobou spomenutou v nadpise. Zaujíma má to preto lebo už má viackrát povedzme tomu “ošklbala” o peniaze. A chcela by som to riešiť inou cestou, a rada by som vedela či nás je viac, ktorých podviedla nakoľko už viem o viacerých osobách z okolia. Ďakujem a budem rada či ide o dobre alebo aj zle skúsenosti

miska199122
25. sep 2023

neviete v akom firku trejuje v ba napisem majitelovi nech vie co za osobe tam dovoli trenovat

nika11103
25. sep 2023

Ona je veľmi jednoduché chúďatko , to je vidieť už len na jej gramatike . Take hrúbky nerobí ani piatak na zds . Že nevie gramatiku a malu násobilku ok . Ale že jej ani ten základný sedliacky rozumcek nenapovie , že asi keď jeden deň nadávam na otca svojich deti a jeho rodičov a na druhy den je to milujúci tatino a som naňho hrdá a že to sledujúci vidia … zverejní pridám sa možno aspoň časť prepadnutých peňazí uvidíme

nika11103
25. sep 2023

@miska199122 “trenuje” v retre v ba

barbinka23
25. sep 2023

@nika11103 ale majitelia fitka s tym nic neurobia naposledy ju vyhodili z fitka nie kvoli staznostiam klientiek ale preto lebo ju tam hladali policajti a asi to moc dobre nevyzeralo pre to fitko tak ju vyhodili a potom isla do Retra

nika11103
25. sep 2023

@barbinka23 tak to neriešim mne je to jedno čo má nemá s policajtami mne ide len o moje peniaze čo má oklamala a vidím denno denne ako klame ako naláka klientky presne ako mna na reklamy posledných 24 hodín zvýhodnený balíček a bla bla a potom nič z toho

miska199122
25. sep 2023

@nika11103 dobre idem tak napisat urobit je troska hambenku ojebavacke hnusnej

miska199122
25. sep 2023

120 e policia nebude riesit ved ja si najdem cas osobne ju pojdem nastivit

miracleday
25. sep 2023

Ona pracovala pred retrom v cityfitness a odtial ju vyhodil majitel,lebo baby sa stazovali na nu,aj tam odrbavala klientky o peniaze,presne tie iste scenare,chore deti,vyhovorky,stale klamala,nechodila na treningy,nevenuje sa vam na treningu.Peniaze vam nevrati a s nou si to odtrenovat je nemozne.

nika11103
25. sep 2023

Však ona je naozaj negramotna neinteligentna hlupucka pridáva fotky svojich “chorých” deti jak sú krásne šťastne ešte ich núti do videí vypravat akože jak grcali celu noc . Ja jej veľmi rada pošlem fotky svojich zgrcanych deti ako vyzeráme po prebdenej noci

barbinka23
25. sep 2023

@miracleday ano presne tie iste vyhovorky aj nam rozpravala . Normalne sa clovek ani do toho fitka netesil 🙈

barbinka23
25. sep 2023

@miska199122 mne dlzila nejakych 80 a ze mi vrati teda polovicu lebo som uz vybuchla od nervou ked mi trening zacinal o 10 a ona 10:20 nikde a nasla som ju na zachode sa malovat a povedala mi ze mi vymysla trening tak som jej povedala ze koncim ze to je vrchol co si uz dovoluje. Peniaze som uz nevidela . Nema to vyznam ona je mimo a je mi luto ze klame dalsich lebo vela ludi si pred tym ako zacne cvicit s nou nepozre nejake recenzie na nu ako aj ja .

ndomi
29. sep 2023

Ahojte čo tak napísať Kristine Kovesovej? Ona stále rieši podvodníkov

barbinka23
30. sep 2023

@nika11103 vsetky balicky su vyhodnu cenu pretoze ich predava po nespokojnych klientkach ktore chcu od nej odist a chcu peniaze naspat

nika11103
30. sep 2023

@barbinka23 tak teda mne taku žiadnu možnosť nedala …. Jednoducho má odobrala zo skupiny a čau konec

barbinka23
1. okt 2023

@nika11103 ved to iste urobila mne mne ostalo 80e u nej povedala ze mi da 40e a nevidela som ani 1e

miska199122
1. okt 2023

treba ju zienky zdielat na insta na fb vsade kde sa da tuto hnusnu zlodejku

nika11103
9. okt 2023

Vidíte storky ? Ona si fakt asi mysli že sú úplne vserky baby mimo

nika11103
9. okt 2023

Bože to dievča má šťastie že žiadnemu chlapovi nestojí ani za jednu bodku . O niečom to svedčí .

aprezzalavita
Autor odpoveď zmazal
derdia
13. okt 2023

@nikol789 ved na slovensku staci, ze vytrci vo farme ric a cic a nase zeny si ju vezmu ako symbol a aj dotrhane pancuchy by od nej kupili😂ja ani neviem kto to je. A mne keby aj neviem aka herecka ponukala mast na zadok, tak nekupim od tychto hviez nic. Ved ich len zivia hlupe zeny.

aprezzalavita
Autor odpoveď zmazal
nika11103
14. okt 2023

@derdia presne tak to
Je ako píše
@aprezzalavita . Ja som tiež nemala potuchy ! Kto to je čo to je a tiež si ako ona tetaz bucham hlavu , že som si o nej nezistovala info predtým , než som s ňou začala . Takze áno , máš pravdu , sme hlúpe , ale nie pre to že sme chceli nejakú hviezdu z farmy či z kerej ri…, ale že nás oklamali jej reklamy na insta jej premeny jej “posledne” balíčky za strašne výhodnú cenu atd . Takze tak . A
@aprezzalavita píšem ti mail
. Ale malo by nás byt viac , dúfam že bude

derdia
15. okt 2023

@aprezzalavita no na slovensku mozu ludia takto okradat, nestane sa im nic.
Hlavne ze ked by som ukradla niekomu 100 eur z vrecka tak ma zavru...

aprezzalavita
Autor odpoveď zmazal
nikol789
15. okt 2023

@aprezzalavita hlavne ze ona(komorova/durisova) hneď kontaktovala topky nech urobia článok ako ju niekde v centre okradli... Som si hneď povedala "karma je zdarma"
S tou kovesovou to nieje zlý nápad, držím palce❣️

lucia1112
24. dec 2023

Na Instagram profile @cryngim sa môžete v storke o nej vyjadriť, o koľko vás okradla... Rieši sa to tam... A krásne Vianoce prajem 🍀

lolitagyonyorova12
28. dec 2023

@nikolatka napísala som ty správu 😔

lolitagyonyorova12
28. dec 2023

@nikolatka písala som správu ❤️

12mina12
17. jan 2024

@ndomi ja som kovesovej dnes písala

nika11103
17. jan 2024

@12mina12 ale na to sa nás musí vyzbierať viac báb , screenshoty , správy , ….