icon

“Nikto ma nechce” - som dlhodobo bez vzťahu.

trudy123
23. dec 2019

Ahojte🙂..aj ked mi je to tu trapne pisat,ale mozno tu najdem “radu,skusenost” od nezainteresovaneho cloveka. Moj problem je taky ze uz 3roky som bez vztahu. Mam maleho syna. S otcom dietata nam to nevyslo-i ked mame velmi dobry vztah,stara sa zaujima sa proste vsetko ok. Ja mam len trosku problem s muzmi. Po nejakom tom case od kedy sa mi narodil syn som zacala absolvovat stretnutia s muzmi. Mozem povedat,ze som stretla uz viacerych muzov..Niektori dokonca maju aj deti. Ale nikdy to vsak nepokracovalo. Vzdy sa to niekde skoncilo a to je kamen urazu. Osobne si myslim,ze nevyzeram zle,mam vysportovanu postavu. Chlapi mi sami povedali,ze sa im velmi dobre so mnou rozprava-dokazem sa skutocne bavit o vsetkom. Takisto,ale aj mi bolo povedane,(teraz mozno trochu na zasmiatie,lebo sama tomu neverim),ze mi ide z oci sex a ze akokeby ja to nemyslim vazne a iba na jednu noc,co je logicky blbost. Neviem,je tu z vas nejaka zienka,ktora je fakt v pohode po vsetkych strankach,ale akosi jej to nevychadza s chlapmi? Mna to donedavna ani az tak netrapilo,ale teraz uz sa zacinam obavat ci nezostanem cely zivot sama🤷‍♀️😊. Dakujem za vase postrehy,rady,skusesnosti.

Strana
z2
lune
11. mar 2020

@trudy123 Nehladaj vztah, ale len kamaratstvo..na zaciatok..lepsie sa z toho potom rodi vztah..a ak aj nie ved kym stretnes niekoho kto ozaj za to stoji to moze trvat a kamaratstvo Ti mozno moze dat aspon pocit blizkosti, porozumenia zatial..

Strana
z2