icon

Ako prekonať pochybností a úzkosť vo vzťahu?

kika2627
Dnes o 16:07

Mám 17 a priateľ ma 19 a sme spolu už nejakú tu dobu ale vždy mám strach že to nemyslí vážne a že som len nejaká stávka . Je na mňa milí a nepíše si s inými , iba s babami z našej partie ktoré pozná dlhšie ako mňa a to chápem a nemám s tým problém . Ale bojím sa vlastne kvôli tomu lebo v minulosti som už bola stávka lebo som nebola veľmi atraktívna a mala som problémy s tým ako vyzerám (a stále mám ) a nemyslím že by ma dakto dokázal milovať . Tak som vás chcela požiadať o radu ako sa prestať báť lebo sa necítim komfortne sa rozprávať o tomto s rodičmi lebo nevedia o mojich problémoch s postavou . A nechcem vyznieť ako paranoidna priateľka .

anonym_646c65
Dnes o 16:11

@kika2627 byť tebou sa v 17 rokoch nezameriavam na lásku od niekoho iného, ale na lásku sama k sebe. Akonáhle dospeješ do bodu, že budeš samú seba mať tada, budeš viac sebavedomá a samostatná, vtedy príde čas na vzťah. Si ešte veľmi mladunká a takýmito problémami by som sa nezaoberala. Snaž sa zapracovať na sebaláske, možno terapia. Na vážne vzťahy máš ešte čas 🙂 a zároveň ešte musíš dospieť

enmery
Dnes o 16:20

Ale ty a tvoja hodnota nezávisí od postavy. Má ťa milovať hlavne preto, kto si a aká si. Súhlasím s komentárom vyŝšie, popracuj na tej sebaláske, si jej hodná a vôbec to nezáleží od konfečnrj veľkosti.
Mimochofom, dnes už vieš vzhľad zmeniť od športu pro zákroky brutálne, čo fakt ale zmeniť nevieš, je povaha. To si všímaj u chlapa. Ak by ma niekto chcel len pre môj vzhľad, nestál by za to. Máš celý život pred sebou. Škoda, že v tebe niekto zasial tieto pochybnosti.