Nočné sovy. Pridajte sa
Je presne 22:22 GMT a ja este nespim. Cakam na svojho muza kym pride domov z roboty. Ak byvas hore neskoro vecer, pridaj sa...

•
11. jún 2008ona sa z toho normálne vytešuje, ako nás drží v napätí.. 😃 😃 :-p
0
no ja koncim.idem spat.krajcoi nikde monkula kostuje jedlo na dovci.tak dobru nocku.majte sa a nepopiste toho vela nech vas zajtra stihnem precitat.
tak ja som dozavarala čerešne, upiekla čerešnový koláč a ešte stale brusim tu stoličku, ale tento tyždeň ju planujem dokončiť. 😃
dtičky dobre. Dnes spali poobede normalne až 2 hodiny. Preto som aj dačo stihla.No a ked došiel manžo z prace, tak ich varoval chvilku a ja som brusila tu stoličku.Inak je aj v albume 😃 😃
no , teraz som vyťahovala tie kompoty.
Včera sa mi Lubko pocikal do ocinovej postele :-p (ked som sa osprchovala došla som a už bolo neskoro)a rano zase do svojej.Muž ho budil ked išiel do prace aby sa vycikal a nechcel a ked zaspal, tak sa pocikal :-p .Takže dnes som zase prala. :-p Učí sa bez plienky a dnes mi manžel hovoril že mu mam dať plienku. Som mu hovorila že už sa musí naučiť bez plienky spavať,že už je velky chlapec. On by mu bol schopný dať zase plienku, len aby s nim nemal robotu ]-( ]-( ]-(
Včera sa mi Lubko pocikal do ocinovej postele :-p (ked som sa osprchovala došla som a už bolo neskoro)a rano zase do svojej.Muž ho budil ked išiel do prace aby sa vycikal a nechcel a ked zaspal, tak sa pocikal :-p .Takže dnes som zase prala. :-p Učí sa bez plienky a dnes mi manžel hovoril že mu mam dať plienku. Som mu hovorila že už sa musí naučiť bez plienky spavať,že už je velky chlapec. On by mu bol schopný dať zase plienku, len aby s nim nemal robotu ]-( ]-( ]-(
anka aj my sa trapime...najskor sa mala pytala stale aj ked nebolo treba lebo sa jej zapacilo na velkom WC...
na serblik aj zabudla...
ale potom ju to omrzelo a zacal robit mlacky...no radost,tak som jej dala chvilku pauzu-nutit ju nechcem
no a teraz zase po par dnoch skusame tak je to tak na pol
na serblik aj zabudla...
ale potom ju to omrzelo a zacal robit mlacky...no radost,tak som jej dala chvilku pauzu-nutit ju nechcem
no a teraz zase po par dnoch skusame tak je to tak na pol
ahoj jani!
mirka, no ano to je super že ju učíš už teraz. Lubko sa mi naučil na nočník po 2. narodkach a teraz ho chcem naučiť byť bez plenky aj v noci. On sa rýchlo učí, len nema rad zmeny :-S
mirka, no ano to je super že ju učíš už teraz. Lubko sa mi naučil na nočník po 2. narodkach a teraz ho chcem naučiť byť bez plenky aj v noci. On sa rýchlo učí, len nema rad zmeny :-S
jani, šak ona do toho pride. Mojej sestry maly ma 3 1/2 roka a až teraz začal kakať do nočnika.Skorej sa mu nechcelo.
no ja pôjdem, lebo dnes som akasi unavená po všetkích tych mojich aktivitách 😃
prajem vam dobru nocku
prajem vam dobru nocku
Začni písať odpoveď...

Odošli