Nosenie snubného prsteňa
Ahojte baby.
Som tu nová a neviem, či moja otázka nebude divná xD
S priateĽom sme sa zasnúbili. Povedala som ÁNO. Otázka je: ak ste nosili alebo nosíte zásnubný prsteŇ, boli/sú aj dni, kedy si ho nedáte a vezmete si nejaký iný prsteŇ? Alebo ak je to snubný, nosíte ho stále? Ďakujem za každú odpoveĎ😇
Ja nosím ten svoj odvtedy čo som ho dostala 🥰predsa len mám ho od chlapa ktorého ľúbim a som naňho hrdá 🙂
Ja svoj nenosím. Na čo.
@karhu a keď ste sa brali čo ste si dali na prsty?
@karhu v čom sú obrúčky nepraktické??????????
@lavender273 keď stratis, znamená to rozchod
@jaja8_9 to je ešte málo, nič
Gratulujem k zasnubeniu 😍 nosim obrucku aj snubny stale, aj doma, dole ich davam iba ak idem cistit wc ci cokolvek, pri com pouzivam chemiu. A pri mieseni cesta 😅 inak ich nosim aj doma, manzel vybral snubny krasny prakticky, tak nevadil ani pri babatku ❤️
Snubný prsteň nosím od dňa ako ma manžel požiadal o ruku každý deň a obrúčku tiež, dole dával len keď idem niečo robiť😊
zasnubny som nosila do svadby, po svadbe mam uz len obrucku a nedavam ju dole vobec nikdy
Ženy a to s ním aj spíte? A nosíte doma aj pri takom že upratovaní, sprchovaní? 😀😀
Lebo ja som taká že keď si ho pri sprchovaní dám dole už si ho dám až keď idem preč z domu 😀 aj to niekedy zabudnem

Ja som nemala snubný prsteň ani obrúčky sme si nekúpili veď je to zbytočnosť. Nosis ho kvôli sebe ak to cítiš nos ho ak nie tak nie .. ľuďom je jedno či je snubný či iný je xy ľudí ako napr ja čo snubný prsteň od normálneho nerozoznaju