Nosíte sťahujúce nohavičky?
Naozaj máte vďaka nim krajší a užší pas?
Ano, ked mam vypasovane saty, pomoze to 🙂
Ja pouzivam stahovacie body, cez leto nie, ale v zime, kedy to aj zahreje. Ja som stihla, no po porode uz brusko vykuka a ked si dam toto, tak ho trosku "uprace" - hlavne nemam v uzkych satach faldiky, ono to telo trochu vyrovna. Body je lepsie, lebo je vkuse, nepada, nohavicky v pase robia priehlbinu.
@katarinaba ja nosim vysoke nohavicky az pod prsia a tym padom ich nosim aj v lete a nezasahuju do vystrihu ako body, ani nerobia predel na pase… ved kazdemu ako co vyhovuje…
Podľa mňa nerobia užší pas, ale vedia celkom pekne zrovnať brucho, ze síce je väčšie, ale nemáš zárezy a pneumatiky 🤭 ja napríklad aj keď som pri sebe mam pekný pas, ale keď si dám stahovacky, tak sa mi síce trochu stratí brucho ale aj pas, lebo sa to tak všetko spuci dokopy v nich ako keby
@petricka22 ja mam body, ktore nejde cez prsia - konci pod prsiami, akurat po bokoch idu ramienka. Nohavicky pod prsia sa mi vzdy klzali dole alebo rolovali. A v lete ho nenosim, lebo mi je v nom teplo.
@katarinaba A na body sa dá obliecť aj tričko? Nevykuka?
ja mam toto: https://www.aliexpress.com/item/4000097626010.h...
aj cierne aj telove

nosim, pri vynimocnych prilezitostiach, ked mam uzke saty a potrebujem trosku stiahnut brusko ale nie zazraky to nerobi 🙂 ale urcite to trosku opticky stiahne brucho