icon

Nová Nádej 3. Pridajte sa

bay
20. dec 2008

Ahoj krasky!
Uz sme akosi velmi presli cez 10 000 prispevkov 😅
Tak hura do dalsieho pokracovania. Snad ma tu nenechate samu!!!
Takze vsetkym snazilkam zelam coskoro fazulku v brusku, tehulkam uspesne dotiahnutie k porodu a maminam, veeela trpezlivosti 😀 😀 😵 😀

A k dnesku. Zvladla som so psami dlhu prechadzku, potom obed u maminky, co to som popratala, zacala som piect 😠 (ze uz je na case 😀 😀 )

bay
autor
7. máj 2009

No ja so zrzkou neexperimentujem vobec, ved som ju roky nejedla co keby som si zle vybrala a potom by Misko zas chcel zmrzlinku a ja by som nebola schopna bo som si zle vybrala a len by to utvrdilo moj odpor k nej? Takto viem ze naj je dat si do korntuku cokoladovu na to zelene jablcko alebo citron. Hotovo 😀 😀 To este zvladam 😅

bay
autor
7. máj 2009

Tak ja uz mam na 80% vybranu pediatricku 😀 😵 Este zistim, ci k nej chodi sesterka a ak ano tak je to isteeee. 😀 😀 😀 Len este musim zistit kde ta ulica kde ma ordinaciu vobec je 😅 Na to ze tu byvam uz cez dva roky, stale akosi neviem nazvy ulic 😒

halienka
7. máj 2009

Ty Bay, a to sa nahlasuje nejako dopredu tomu pediatrovi, že keď sa malé narodí chceš k nej patriť? Alebo stačí po pôrode? V tomto som totál mimo 😀

bay
autor
7. máj 2009

Musis este pred, bo na porod uz musis ist s papierom ze ku komu dietko patri 😉 len neviem kolko vopred 😅 ale to je asi relativne jedno 😀 😀

skybaby
7. máj 2009

ja by som si namiesto zmrzky dala radsej vyprazany karfiol, weji posli nejaky 😀 inak dnes mi je nejako divne, tak tazko a to som sa zatial moc neprepchavala 😎 hm nieco by som si dala ale neviem co 😠

sisipetka
7. máj 2009

kocky, uz tolko nejedzte, ved ja tu slintam ako maly hlados a to k tomu kazdu hodinu nieco zjem, aby som oklamala tu blbu nevolnost a chut v puse 😝
Jani, ja som prave dorobila karfiol a teraz ho zapekam so zemiackami a syrom v trube - nedas si s mimi? 😉
A viete co si idem dat ja - rozkrojim si bananik, polejem cokoladou a vystriekam na neho kopuuuuuuuuuu slahacky 😎
Leni - "babo" este nepochopene, ale mame na to este zopar dlhych mesiacov 😀
A s tym pediatrom to je pravda, treba mat vybrate pred, lebo vlastne ked prides domov z porodnice, tak do 24 hodin ta pride navstivit sestricka od vybraneho pediatra - pouci ta, co to o staroslivosti mimi a pozrie sa na neho, ci je ok 😵
weij ahojky 🙂

halienka
7. máj 2009

Sky, ty si prípad, že je mi ťažko ale niečo by som si dala 😀 😀 😀 máš pravdu, zatlač to čo ti leží v žalúdku niečím ďalším 😀 aj ja to tak robím 😀
Bay, vidíš, to som nevedela, dobre že si mi povedala. Tak na to nesmiem zabudnúť, bo mi ani odrodiť nedovolia 😀

bay
autor
7. máj 2009

Peti, nad touto variantou som rozmyslala aj ja, ale zrzka bola rychlejsia 😀 😀 😀

halienka
7. máj 2009

Joj Peti, zapečený karfiol so zemiačkami a syrom, tak to si mi zas dala dobrú myšlienku, ja furt špekulujem čo si bezmäsitého mám urobiť, keďže to mäso do mňa akosi nejde, ďakujem za inšpiráciu 😀

sisipetka
7. máj 2009

Kludne aj nabuduce dam inspiraciu - ja maso vo vseobecnosti moc nemusim 😝
A bananik je uz vo mne, som zvedava, ako dlho tam vydrzi 😅
Bay aj ten nas potmehud kukal, ze co mu dobre pripravujem - dietu 😀

skybaby
7. máj 2009

ja tu mam este v zasobe francuzske zemiaky, do kelu som si zabudla z domu zobrat kyslu uhorku, ja blba .... ale tie si nechavam az na poobedie ... lebo my co nestihame ideme este len dnes auto prezuvat 😀
leni vies taky ten divny pocit v zaludku a proste musis skusat ze co ho odstrani 😀
peto hned by som dobehla kebyze mozem 😉

bay
autor
7. máj 2009

Tak my by sme si masicko dali, ideal poriadny steak 😀 😀 😀 😀

sisipetka
7. máj 2009

Jani, tak ten pocit v zaludku poznam 😀 Lenze nechcem vidiet, kolko budem vazit za par tyzdnov, kym ten pocit zmizne 😅

bay
autor
7. máj 2009

Kaslite na ahu, dolezita je spokojnost drobca 😉

bay
autor
7. máj 2009

vahu nie ahu

bay
autor
7. máj 2009

Idem ostrihat Bay, zatial papa

sisipetka
7. máj 2009

papa kocky, ja idem vencit drobca a potom na zimak 🙂
Vecer sa u nas kona kamoskina rozlucka so slobodou, tak len pevne dufam, ze nezaspim 😅
Ozvem sa neskor....pekny dnik

halienka
7. máj 2009

No bay, ja na ňu zvysoka kašlem, ba čo viac, sa teším, že konečne priberiem a budem konečne vyzerať jak človek, ba čo ešte viac, možno bude v lete aj čo vyložiť do výstrihu 😅 😀 😀 Bože ja budem chodiť pyšná 😀 😀
Sky, úplne živo si to viem predstaviť 😀 len skúšaj, veď ono raz niečo zaberie 😉

halienka
7. máj 2009

Peti, uži si to a dávaj na seba pozor 😉 🙂 papa

skybaby
7. máj 2009

neboj leni teraz skusam kavu 3 v 1 mild a vela mlieka je to taka sladka brecka ale v minulych dnoch mi celkom chutila
peti ja doma niekedy zaspavam uz o deviatej 😉

bay
autor
7. máj 2009

Hotovo, ostrihana Bay, pripravene podklady do prace, no som ja ale sikovna 😀 😀 Idem si urobit odmenu 😉

skybaby
7. máj 2009

halo halo kde ste vsetky ??? sme az na druhej strane ... ja sa tiez musim pochvalit ze auto je uz prezuteeee 🙂

bay
autor
7. máj 2009

No ja vazne uvazujem, ze sa nam zajtra asi ani neoplati ist do toho Rakuska na nakupy 😔 povodne som chcela 4 suflikovu komodu, ale nakoniec sme sa rozhodli pre 6 suflikov. Pri tej 4 bol rozdiel 30 Eur ale u tej 6 je to uz len 10 Eur a kvoli tomu ist do Viedne je nevyhodne 😠 😠 😠 No a tie dva mesiace v praci vydrzim s tym oblecenim co mam 😉 takze musim vymysliet iny program.
Chapete tomuto?: V byte mame 22°C. Ja sedim v sortkach a tricko mam zviazane pod prsiami (kvoli kremiku, aby sa nejaky dostal aj do pokozky, nie len do tricka 😀 😀 ) a som ok. A Bay tu lezi na gauci na deke vedla mna a klepe sa zimou!!!! 😀 😀 😀 😀 Ona je fakt zmrzlos 😔

skybaby
7. máj 2009

no bay tak musis vymysliet nieco ine co treba strasne nutne kupit aby sa vam oplatilo do tej viedne ist 😀
ja tiez zboznujem teplo 😉 ja chcem cez vikend kupovat nejake dupky 🙂

bay
autor
7. máj 2009

Jani, ja sa nakupom vdacne vyhnem 😀 😀 😀 😀 takze sa vyraza na cvicak 😉 😀

skybaby
7. máj 2009

tak to ja som zasa nakupny maniak a po obchodoch teda vladzem chodit len vynimocne sa mi stane ze nemam chut 🙂 my budeme asi vikendovat na stavbe a mne sa ujde tak trhanie buriny v zahrade 😀

bay
autor
7. máj 2009

Jani, tak keby si stretla nejake pekne oblecko za super ceny, daj vediet kam mam vyrazit 😉 😀 nech nemusim vela behat. Ja zvladam max 1-3 obchody naraz a max 4x rocne 😀 😀 😀

skybaby
7. máj 2009

oblecko pre teba ci pre miska? ja chcem ist omrknut na zlate piesky do palace tam je vraj nejaky babatkovsky obchdo znackovy, tak kuknem co maju a mozno sa mi podari nejake h&m 😉

bay
autor
7. máj 2009

No my zvazujeme Avion HaM a CaA, a na ten Palace daj potom referencie 😉 😉 😵

skybaby
7. máj 2009

konovi je asi strasna zima, furt mi mrzne 😀 neboj bay budem referovat 😉