icon

Nová verzia bazáru

anjelik1281
21. júl 2015

Ahojte.Už niekoľkokrát som prepla na novú verziu bazáru.Skúšala som,pozerala,ale môj záver je,že je oveľa neprehľadnejší a pomalší na preklikávanie.Najviac mi vadí,že na ďalšiu stránku sa dá kliknúť len po jednej,zatiaľ čo v starej verzii sa dalo po dvoch a to aj na začiatku stránky,aj na jej konci.V novej verzii sa dá len na konci každej stránky,čiže ju musím celú prejsť na koniec.Pri takých položkách,ako je trebárs dámske kabelky,kde je skoro 400 stránok a ja sa chcem dostať cca do polovice k tým,čo nemajú bazár plus,tak mi to bude trvať večnosť.Dúfam,že stará verzia bude fungovať aj naďalej,lebo tá nová ma vôbec nebaví. ☹

vintinka
17. aug 2015

Toto je moje vyjadrenie adminovi...vintinka @mariosmykal je otrasna a neprehladna.ja som si ju v skusobnej dobe pozrela a rovno som vratila staru verziu.ale tak ako inde aj tu sa vnuti nazor a bude sa cakat ze sa to aj tak premlci a zvykneme si.kazdu chvilu chodia dotazniky s otazkami stacilo sa opytat cez dotaznik a nemuseli ste nas nutit skusat to.mne tento novy ani v predaji a ani v nakupe nevyhovuje.je velmi neprehladny zlozity...

veronka34
17. aug 2015

Ja chcem späť starú verziu ☹

ameanda
17. aug 2015

@vintinka mario pisal, ze tomu mame dat cas... mesiac-dva... to je klasika, aby sa to ututlalo, ked uz nik nebude vyzadovat zmenu a navrat k starej dobrej verzii
takisto som aj ja novu verziu parkrat mala chut vyskusat, este pokial nebola spustena len ako jedina a vzdy som si velmi rychlo preklikla na staru verziu, nakolko nova je absolutne neprehladna

tortelinka
17. aug 2015

@mariosmykal stále neviem nájsť wishlist

adri266
18. aug 2015

@tortelinka klikni na moj bazar, a wishlist Ti svieti niekde vlavo hore. Da sa donho dostat nielen cez moje naklupy, ale rovno z mojho bazara. Mas?

tortelinka
18. aug 2015

@adri266 no neviem či som už slepá, ale nevidím to

adri266
18. aug 2015

@tortelinka daj si moj bazar, a vlavo hore mas velkeho modreho konika a priamo pod nim mam wishlist. Klik na to. Nasla?

fev
18. aug 2015

@anjelik1281 a prosím Ťa ako vymažem z wishlistu? Nech sa mi tam nekopí toľko vecičiek

tortelinka
18. aug 2015

@adri266 no už fakt neviem či mám nejakú inú verziu, ale pod koníkom mám len môj nick

adri266
19. aug 2015

@tortelinka mas appku v mobile?

anjelik1281
autor
19. aug 2015

fev,zasa klikni na tú žltú hviezdičku a inzerát bude vymazaný z vish listu 🙂

anjelik1281
autor
19. aug 2015

fev,len neviem či keď klikneš na tú hviezdičku čo je pri celkovom vish liste sa nevymaže celý vish list,ja si do neho vojdem a ktoré už nechcem,tak si ich postupne tam vymazávam tou hviezdičkou.Skús

fev
19. aug 2015

@anjelik1281 dík, to ma napadlo, ale ked je napr. už vymazaný inzerát, že bol predaný, tak vtedy sa mi vlastne nezobrazí inzerát, ale len upozornenie, že už je neaktuálny a nemám to kde vymazať

tortelinka
19. aug 2015

@adri266 nie, iba na pocitaci

kuriatko84
19. aug 2015

ja ked kliknem na moj bazar, tak mi vzdy napise, MK je z technickych pricin nedostupny 😕 a vam ide?
inak je hrozny, neprehladny, katastrofa

vintinka
20. aug 2015

dievcata ,nemate problem so zobrazenim v moje nakupy?? odoslem otazku na tovar napise odoslane ale v mojich nakupoch sa mi to nezobrazi...

adri266
20. aug 2015

@tortelinka ok, tak posledny krat. Na stranke si najprv klikni na moj bazar. A ked sa Ti otvori ta stranka, co mas tesne nad svojou fotkou a svojim nickom?

adri266
20. aug 2015

@vintinka ja zatial ziadne problemy nemam, pouzivam Operu.

tortelinka
23. aug 2015

@adri266 nad fotkou a nickom mám symbol koníka, nič iné nevidím

adri266
23. aug 2015

@tortelinka si na pc ci mobile?

tortelinka
23. aug 2015

@adri266 na pc

tortelinka
23. aug 2015

@tortelinka ešte tam mám, že nemám aktivovaný bazár plus

adri266
23. aug 2015

@tortelinka ja to mam v tom istom riadku ako je pridaj inzerat. A Ty? Ale musis ist Moj bazar.

tortelinka
23. aug 2015

@adri266 no ani pridať inzerát nikde nevidím

adri266
23. aug 2015

@tortelinka dobre, skusme este poslednu moznost, kedze si registrovana, si prihlasena, tam problem nie je, skus ist cez iny prehliadac, napr ak pouzivas chrome, chod cez operu alebo explorer.

tortelinka
23. aug 2015

@adri266 práve som skúsila, ide to cez druhý prehliadač, vďaka za pomoc

tokidoki
6. sep 2015

Bože táto nová verzia je úplne strašná 😖 stará verzia bola rýchlo a ľahko pochopitelná, pridávanie inzeártov išlo ako po masle, všetko bolo prehľadné. Táto nová verzia je čistá pohroma. Chcela som pridať vecičku do môjho bazáru, najprv mi nechcelo prijať mnou nafotenú fotku (musela som ju premenovať, až potom ma to pustilo, P.S. ani mi nenapísalo, že prečo mi nechcú povoliť fotku, musela som na to prísť sama) a momentálne čakám už 1 celú hodinu a ešte stále mi to ten inzerát nepridalo do bazáru 😠 . Fakt som veľmi nahnevaná. Niekto tu už spomínal, že čím viac chcú veci vynoviť tak tým je to horšie. A musím súhlasiť. ☹

zita19
6. sep 2015

Pre nakupujucich je novy bazar vyborny. Kedze nepredavam neviem posudit ich strapacie.

emminka
7. sep 2015

už mam toho fakt dost,,,kazdu chvili sa ten kon hojdaa,,,ved to nie je normalne,,,, 😠

jarhal
7. sep 2015

@emminka tiez mam aktivovany plus bazar a veru ide horsie ako stara verzia...nemam cas stale tu vysedavt a cakat kym sa rozhojda..aj teraz mam rozrobene obchody neviem nikomu odpisat a musim bezat do lekara..pridem poobede....mam zlost...aj vcera to vecer haprovalo nastatsie som mala cas sediet do polnoci...