Nová verzia bazáru
Ahojte.Už niekoľkokrát som prepla na novú verziu bazáru.Skúšala som,pozerala,ale môj záver je,že je oveľa neprehľadnejší a pomalší na preklikávanie.Najviac mi vadí,že na ďalšiu stránku sa dá kliknúť len po jednej,zatiaľ čo v starej verzii sa dalo po dvoch a to aj na začiatku stránky,aj na jej konci.V novej verzii sa dá len na konci každej stránky,čiže ju musím celú prejsť na koniec.Pri takých položkách,ako je trebárs dámske kabelky,kde je skoro 400 stránok a ja sa chcem dostať cca do polovice k tým,čo nemajú bazár plus,tak mi to bude trvať večnosť.Dúfam,že stará verzia bude fungovať aj naďalej,lebo tá nová ma vôbec nebaví. ☹
raz ide raz neide,,,a hlavne ze platime....to kto ma mat na to nervy a cas??? 😠
pr
@jarhal no ked už mi 3 x vypadol za cca 40 minut?tak ja už vazne nemam nervy,to ako mam odpovedat,,,kym odpisem spravu zaujemkyni,už sa zas "hojdam" ,,,celého kona tým vynovenim skaličili,presne ako ked sa hojda a je polepeny,,,,presne ten stav modreho konika v novej verzii vystihli....ha 😀
presne tak, tiez sa mi nepaci tato nova verzia a aj zmeny ktore sa tu diali v poslednej dobe. Islo to velmi velmi dolu vodou. Predavala som na mimibazari, postupne som chcela zrusit bazar tam a ostat predavat iba tu ale som rada ze som to neurobila lebo ochvilu to tu bude len horsie a horsie.
KDE MAM NAPISAT ,,,, 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ROZKOPAT CELEHO KONA,,,TO NIE JE MOZNE,DNES SOM TO TAK RATALA A HOJDAL SA MI CCA 15 X ,,,,VED TO JE NA PSYCHIATRIU,,,,INZERUJEM AJ NA MMB,AJ INE,ALE TOTO JE UZ NA MNA VELA,,,VSADE SA PRIPOJIM BEZ PROBLEMOV A TU SA LEN HOJDAM AHOJDAM AKO CHORA VRANA,,,,,JE TO HNUS CO NAM TU SPRAVILI 🙄
@emminka @mariosmykal je ta spravna instancia 😉
@zita19 to uuúúúúrčite,po tom čo sa tu vyjadroval aky je užasný ten koník mu už radšej ani nepíšem..lebo podla neho si na to zvykneme???no šak jasné ,človek si zvykne aj na šibenicu ...sme na Slovensku ,tu na každého každého serie...štve ma to že si platíme za PLUS-ko a každý den sa tu hojdáme ,,,,súúper vynovený koník,asi tak chorý ako ten čo sa mi tu každú chvílu húpe,,,,sem a tam .... 😀
Moj manzel vzdy vie kedy som na modrom koniku 😀 .Povedal ,že ma raz porazi a že mám prestat aspoň nadavat .No keby sa to dalo 😖
Ahojte. Mali sme v bazári viacero výpadkov, ospravedlňujeme sa. Ak by vám ale predsalen stále nefungoval, nahláste prosím problém tu: https://podpora.modrykonik.sk/ Ďakujeme.
poradite prosim niekto, platim si bazar plus, ako sa da nastavit aby sa mi nezobrazovali v inzeratoch plus ako prve? je to jeden z dovodov preco si to platim a fakt to neviem najst.
@mariosmykal
@adri266 to vazne? hlavne ze to maju uvedene v popise pluska... https://www.modrykonik.sk/market/faq/#faq-otazka
som si predplatila plusko na 16 tyzdnov, idem ja napisat adminovi!
asi tam viacej veci zabudli... ☹ Mne najnovsie prislo upozornenie k ciapke , pretoze mam bazarik nie predaj nového tovaru a ta ciapka mala na sebe este visacku. No nikde nepisem ze je nova, podla pravidiel bazara, bez clenstva mozem predavat aj nove veci ktore mi zostali, nesmiem vsak uvadzat ze je to novy tovar, miesto toho napisat nenoseny, nerozbaleny. Tak nerozbaleny je vlastne akoby s visackou. Ked som na to upozornila tak vraj nejde iba o tu jednu ciapku ale ze ich mam viacej. Ano 192 inzeratov ich je 10. a to je este malo co mam, pretoze ked tu nedavno bol problem ze nosenejsie veci sem nepatria tak som zabalila 10 kilovy balik a darovala som ho do jedneho centra. Pre istotu aby ma nemal kto za co buzerovat. a teraz toto?? Nahnevalo ma to. Odkedy su tieto nove pravidla a novy bazar je tu ovela menej kupujúcich a postupne aj predavajucich. Pretoze ja sa uz rozculovat nebudem hladam si iny bazar.Ak ma niekto dobry tip poprosim do sukromnej spravy. dakujem
@sandyc presne aj mna toto rozčuluje,,,denno denne nejake upozornenie /TIP/ ako a co mam zle,,,buzerovat to vedia ,ale aby spravili z bazara to co bolo predtym,,,to nie,,,co ich je potom aky ja mam popis k danej veci,vsetko potrebne tam je ,nepotrebujem aby mi ho stale niekto otipovaval,,tiež hladam iny bazarik a mam pocit ze uz ajj na Bazosi sa to zacina viac hybat,,,ako tu na tom neprehladnom konil... 😖
@emminka poznám viacej mamin co len nakupujú a ich to tu hnevá tak sem uz moc nechodia. Čiže to ide dolu vodou v každom prípade. A co predávajúce. Najskôr sa nesmú predávať viac nosene veci teraz sa nesmú tie co majú visačku. Aj ked v pravidlách nic take nie je. Práve naopak. Je tam doslova ze take veci mozem len nesmiem uviesť novy ale napriklad nerozbaleny. O chvíľu sa nebude dat nic. A nech mi nikto nehovorí ze z 192 inzerátov je 10 podozrenie na komerčný predaj. A to nehovorím ze sa niekomu zdali moje čižmy obnoseneho vzhľadu moc nosene a vtedy mi inzerát rovno stiahli. Pritom v popise bolo ze to je nosený vzhľad a čižmy su v super stave. Škoda sa rozčuľovať. Mám ine starosti v živote. A oveľa dôležitejšie. Nie je to moj život. Ja si nájdem iný bazar alebo využitie veci ktore nepotrebujem. Ale škoda je toho koníka. Bolo to tu celkom fajn. Neviem co sa stalo. Asi viac nas nechápe.... ☹
Babenky aj Vám chýba stary dobrý modrý koník? Já sa z toho nového asi zblaznim nevíme si zviknut! ☹
ahojte, neviete poradit do akej kategorie mam dat tuniku? lebo to mam medzi koselami/bluzkami a prislo mi upozornenie, ze mam zmenit kategoriu. ale netusim za ktoru........
@l.lara No tak asi podla adminov,tuniky predavat nebudeme,,,kazd den mi otipuju nejaky inzerat,az som z toho zrela na psychiatriu,,,mam malo starosti,s detmi,rodinou,prácou ,co by som si este cele dni neodsedela na koni,,,že? normalne nam tymi novinkami stazuju zivot ,,,,je to tu ubohe.,.. 😢
prosim vas kolko fotiek sa da pridat do bazaru k jednej veci, lebo zo 6 fotiek mi vzalo len 4 ?????
PRE BOHA,,,,UZ SOM DNES TAKA VYTOCENA,,,,,DNES ZMAZANYCH ASI 30 INZERATOV,VED CO ???JA MAM CAS TU VYSEDAVAT,,,,JEDEN INZERAT ZE NEVIDNO RUKAVY,DRUHY MAM VIAC POPISAT STAV,,,,DALSI ZLA FOTKA,,,,KRISTUSAT TAK JA SOM FOTOGRAFKA? TO MAM TIE VECI ARANZOVAT ,,,,NO LEBO JA NEMAM DETI,RODINU ,PRACU ,,,MANZELA,,,,JA MAM LEN MODREHO KONA A FOTOGRAFOVANIE ,,,,JA SOM RADA,ZE KED PRIDEM Z PRACE ,,,NAJDEM SI CAS NA ULOHY S DETMI ,POVENOVAT SA IM AKO SA LEN NAJVIAC DA,,,,ALE TU NA MODROM KONI SI MYLSIA ZE JA MAM CAS TU VYSEDAVAT A KRASNE FOTIT VECI PRI DENNOM SVETLE A NAJLEPSIE PRI OKNE,ABY SOMO MALA DENNE SVETLO A INE DRISTY,,,VED KED MAM ZLU FOTO,TAK TO NIK NEKUPI A BUDE TO MOJA VEC,,,ALE TOTO MI PRIDE UZ PRITIAHNUTE ZA VLASY A TO DOSLOVA,,,BABY NEMATE TEN ISTY POCIT???SME FOTOGRAFKY ?CI??

@jarhal no super uz ide.. 🙂