icon

Nová verzia bazáru

anjelik1281
21. júl 2015

Ahojte.Už niekoľkokrát som prepla na novú verziu bazáru.Skúšala som,pozerala,ale môj záver je,že je oveľa neprehľadnejší a pomalší na preklikávanie.Najviac mi vadí,že na ďalšiu stránku sa dá kliknúť len po jednej,zatiaľ čo v starej verzii sa dalo po dvoch a to aj na začiatku stránky,aj na jej konci.V novej verzii sa dá len na konci každej stránky,čiže ju musím celú prejsť na koniec.Pri takých položkách,ako je trebárs dámske kabelky,kde je skoro 400 stránok a ja sa chcem dostať cca do polovice k tým,čo nemajú bazár plus,tak mi to bude trvať večnosť.Dúfam,že stará verzia bude fungovať aj naďalej,lebo tá nová ma vôbec nebaví. ☹

adri266
15. okt 2015

@emminka pozri, Ty to mozno napises, ale XY inych zien nie. Si v skupine mam problem v bazari? Vies, kolko je teraz problemov, lebo niekto predava potrhane veci, ktore neboli samozrejme nafotene?

sandyc
15. okt 2015

@emminka z MMB som usla pred rokom, mam tam stale bazarik ale. Takze nie doslova usla 🙂 Obcas nieco predam tade obcas tu, bazos moc nepoznam, mas s nim skusenosti?

emminka
15. okt 2015

Ja som spokojná S MMB aj S bazosom

minuska1
16. okt 2015

Ked mam zaujem o nejaku vec, kde najdem kolko zaujemcov uz ma? Niekedy tam boli tie panaciky. Teraz netusim, ci som prvy zaujemca alebo 3,5,10.

emminka
16. okt 2015

@minuska1 no to je asi preto,že modrý koník sa "vynovuje" smerom spat,nie žeby sme mali bazárik lepší,ale to čo bolo lepšie ako inde,to zrušili,,,,pokazili čo sa dalo...môj názor ☹

stefit
20. okt 2015

Novy bazar je sice podrobnejsi..ale ked sem idem cez mob.vecne je tam hupajuci konik a ..klikania nereaguju,neda sa pozastavit..odpovedat na inzerat.....az na x -ty krat mi to zareaguje..potom zasa to nejde a tak denno denne..Je to nomalne??? Posledne 3 tyzdne sa tak sprava..vsetko islo dobre pred tym..

vintinka
21. okt 2015

@stefit presne ako pises..myslela som si ze len mne to robi cez mobil...

emminka
21. okt 2015

@vintinka vidite a mne to robi aj na notebooku 😠 už som taka vytocena 😠

stefit
21. okt 2015

ani akt.inzeraty da neda ..nic nereaguje..

minuska1
22. okt 2015

@stefit ja sa prihlasujem cez mobil a uz ma to vobec nebavi. Vkuse to pada s hupajucim konikom sme uz kamosi a presne, odpisat na inzerat je hotove umenie.

stefit
22. okt 2015

@minuska1 ja som dnes pisala na pomoc na Mk..musis to najst nikde v rubrike Mk..ja som uz zufala..stale ani pohnut...cez mobil...pred tym to vsetko v pohode fungovalo..Uz sa neda pisat ani ad mi nom ako predtym na @admin...

babi12
23. okt 2015

...mame dalsiu "novinku" v novej verzii - "pri aktualizacii doslo k chybe, aktualizacia neuspesna"..., aj ked ona prebehne uspesne, musite sa preklikat na prvu stranu a skontrolovat to... lutujem tie, co maju niekolko stoviek inzeratov a aktualizuju naraz. Ale ma to zase aj jednu vyhodu - tie co sa doma velmi nudia, maju postarane o vyplnenie volneho casu 😝

emminka
23. okt 2015

@babi12 presne tak,tato novinka mi žerie nervy riadne,,,ale čo,hlavne že sme vynovení ,ostatné im je šuma-fuk 😠

l.lara
30. okt 2015

...hmmm...o5 mi odporucili, aby som dala mikinu prec z mikin a dala ju niekde inde. sice je to mikinka bez rukavov, ale aj tak..kam to mam dat...ach. ale pozitivne je, ze mi ten inzerat aspon nestopli.

l.lara
30. okt 2015

@stefit ja ked mam cez mobil pridat inzerat, tak takmer bez sance. najcastejsie mi nejde vyrolovat znacka. ide to len po pismeno C...vacsinou. a ked tam chcem nieco opravit, tak mi to vymaze ostatne veci a musim ist odznovu...a potom odznovu a odznovu.......

stefit
30. okt 2015

@l.lara som zvedava, dokedy to takto potrva......proste cez mobil sa neda fungovat absolutne...

bubliinka123
3. nov 2015

Ahojte, môže mi niekto poradiť ako sa nahadzujú fotografie? V starej verzii mi to šlo bez problémov, teraz to nedokážem nahodiť. Vďaka. Hanka

alenky
11. nov 2015

Nech sa na mna nikto nehneva ale!!! Od kedy MK upravili dali novy styl a pod.malo kedy to funguje spravne. Som tu casto kvoli spravam na bazariku a precitat si ich je katastrofa!!!Vkuse mi vyhadzuje hupajuceho konika ci uz na mobile, alebo pc...Prestava ma to bavit :(

andrejka2424
11. nov 2015

Tiež nechápem tie neustále výpadky koníka. Už si ani poriadne nepamätám,kedy naposledy sa mi podarilo niečo si pohľadať v bazári. Buď sa" pokazený" koník zobrazí po kliknutí na nejaký inzerát,alebo mi po niekoľkoľkých stránkach prestane zobrazovať fotky pri inzerátoch,alebo veľakrát ich nezobrazuje ihneď ako si naklikám parametre. Robte s tým niečo,veď toto ľudí rýchlo omrzí a taký čo na túto stránku zavíta prvý krát a toto sa bude diať,podľa mňa už sa na celého koníka vykašle a viac to ani neskúsi.

jarhal
11. nov 2015

nova verzia prihodenia inzeratov je podla mna lepsia..najprv fotky nahodit je ovela praktickejsie..kym nacitava si mozem priat veci do kategorii..
aj hladani podla velkosti je praktickejsie..
vsetko ma svoje za a proti
ale to hojdanie sa mi tiez nelubi..asi to nie je jednoduche to opravit ak sa to uz deje davno a..
nerobia to naschval ,...zienky treba asi trocha vydrzat...ako my z kupelne nevyjdeme rano hned ako modelky upravene ..treba trocha casu a troska pochopenia.. 😉

stefit
11. nov 2015

@l.lara neviem, medzi tricka? ja mam zasa detsi svetrik na gombiky medzi svetrikmi v sekcii mmikiny svetre... a pozastavili mi to, ze to nemam v dobrej kategorii 🙂 ...kam patri svetrik??

paja74
11. nov 2015

@jarhal No jasné Modrý koník chce mať dizajn Ferrari, ale motor má z trabanta... 😉

emminka
11. nov 2015

@paja74 trefná odpoved,,,presne tak,hrajú sa na niečo,ale výsledok je úbohý ☹

emminka
11. nov 2015

@stefit no to nemusi byt problem,že ho máte v zlej sekcii,,,,mne pozastavovali ,aj ked na foto nebolo vidiet kusocek z rukavu,ked som nemala popis,hoci som mala uvedene v popise ,! pekny svetrik a miery!!-vraj mi chybal stav danej veci,takze vzdy sa nieco nájde,budu nas drbat aj za to ,ze mame zle svetlo ,lebo mame fotit pri okne,najlepsie pri dennom svetle,,,jaáááj ako ja žasnem nad konom 😀

stefit
11. nov 2015

@emminka ano, aj mne sa to zle foti...i vacsinou su rozmazane , alebo nezobrazuju realnu farbu...ba cez telefon...a za dalsie z mobilu sa mi nedaju vobec pridavat inzeraty... 😖 kedze uz mesiac nefunguje...

emminka
3. dec 2015

nechcem byt vulgárna,,,ale práve som napočítala asi 20 x hupajuceho kona,,,kliknem na inzerat a kon sa hojda,,,20 x ????toto sa mi ani raz nestalo na MINIMAZARE,MIMIBAZARE,BAZOSI,BAZAR.SK ,,,,nikde ,len tu sa to hojda ako na hojdacke,,,,dokedy ešte????? 😖

maria123
3. dec 2015

@emminka myslim,ze viac by sa malo investovat do technickej stranky kona,penaze na to sa daju ziskat aj napr.spoplatnenim ludi,ktori tu nacierno zarabaju

stefit
3. dec 2015

@emminka stale ..stale..stale....aktualizacie nejdu...je to uz na nervy fakt......

emminka
3. dec 2015

@stefit babulky takže nie som sama? ktorej to "nefunguje"...ved to nie je normalne,,,aj Plusko mame a platime ho ,tak by sa mali snazit,,kazdy mesiac tu trepu nieco nove,,,inovatívne,ale povedzme si pravdu,je to čoraz horšie,toto sa mi nestavalo,nedá sa aktualizovat,neá sa prejst si ponuky,no skrátka nič,ani na mobile,ani na notebooku ani na počítači,skúšala som hocikde a stále blbne,,,mimibazar ma omnoho viac inzerentov a uživatelov a toto sa mi nestalo ani len raz ,,,,funguje ako ma ,ale tento kôn?no čo Vám budem hovorit asi všetky vieme kolko nervákov nás to stojí ☹

stefit
3. dec 2015

@emminka ja uz som normalne prekvapena,ked na nieco kliknem a ono ti na 10ty krat aj zareaguje..