Nová verzia bazáru
Ahojte.Už niekoľkokrát som prepla na novú verziu bazáru.Skúšala som,pozerala,ale môj záver je,že je oveľa neprehľadnejší a pomalší na preklikávanie.Najviac mi vadí,že na ďalšiu stránku sa dá kliknúť len po jednej,zatiaľ čo v starej verzii sa dalo po dvoch a to aj na začiatku stránky,aj na jej konci.V novej verzii sa dá len na konci každej stránky,čiže ju musím celú prejsť na koniec.Pri takých položkách,ako je trebárs dámske kabelky,kde je skoro 400 stránok a ja sa chcem dostať cca do polovice k tým,čo nemajú bazár plus,tak mi to bude trvať večnosť.Dúfam,že stará verzia bude fungovať aj naďalej,lebo tá nová ma vôbec nebaví. ☹
Ja som spokojná S MMB aj S bazosom
Ked mam zaujem o nejaku vec, kde najdem kolko zaujemcov uz ma? Niekedy tam boli tie panaciky. Teraz netusim, ci som prvy zaujemca alebo 3,5,10.
Novy bazar je sice podrobnejsi..ale ked sem idem cez mob.vecne je tam hupajuci konik a ..klikania nereaguju,neda sa pozastavit..odpovedat na inzerat.....az na x -ty krat mi to zareaguje..potom zasa to nejde a tak denno denne..Je to nomalne??? Posledne 3 tyzdne sa tak sprava..vsetko islo dobre pred tym..
ani akt.inzeraty da neda ..nic nereaguje..
...mame dalsiu "novinku" v novej verzii - "pri aktualizacii doslo k chybe, aktualizacia neuspesna"..., aj ked ona prebehne uspesne, musite sa preklikat na prvu stranu a skontrolovat to... lutujem tie, co maju niekolko stoviek inzeratov a aktualizuju naraz. Ale ma to zase aj jednu vyhodu - tie co sa doma velmi nudia, maju postarane o vyplnenie volneho casu 😝
...hmmm...o5 mi odporucili, aby som dala mikinu prec z mikin a dala ju niekde inde. sice je to mikinka bez rukavov, ale aj tak..kam to mam dat...ach. ale pozitivne je, ze mi ten inzerat aspon nestopli.
Ahojte, môže mi niekto poradiť ako sa nahadzujú fotografie? V starej verzii mi to šlo bez problémov, teraz to nedokážem nahodiť. Vďaka. Hanka
Nech sa na mna nikto nehneva ale!!! Od kedy MK upravili dali novy styl a pod.malo kedy to funguje spravne. Som tu casto kvoli spravam na bazariku a precitat si ich je katastrofa!!!Vkuse mi vyhadzuje hupajuceho konika ci uz na mobile, alebo pc...Prestava ma to bavit :(
Tiež nechápem tie neustále výpadky koníka. Už si ani poriadne nepamätám,kedy naposledy sa mi podarilo niečo si pohľadať v bazári. Buď sa" pokazený" koník zobrazí po kliknutí na nejaký inzerát,alebo mi po niekoľkoľkých stránkach prestane zobrazovať fotky pri inzerátoch,alebo veľakrát ich nezobrazuje ihneď ako si naklikám parametre. Robte s tým niečo,veď toto ľudí rýchlo omrzí a taký čo na túto stránku zavíta prvý krát a toto sa bude diať,podľa mňa už sa na celého koníka vykašle a viac to ani neskúsi.
nova verzia prihodenia inzeratov je podla mna lepsia..najprv fotky nahodit je ovela praktickejsie..kym nacitava si mozem priat veci do kategorii..
aj hladani podla velkosti je praktickejsie..
vsetko ma svoje za a proti
ale to hojdanie sa mi tiez nelubi..asi to nie je jednoduche to opravit ak sa to uz deje davno a..
nerobia to naschval ,...zienky treba asi trocha vydrzat...ako my z kupelne nevyjdeme rano hned ako modelky upravene ..treba trocha casu a troska pochopenia.. 😉
@stefit no to nemusi byt problem,že ho máte v zlej sekcii,,,,mne pozastavovali ,aj ked na foto nebolo vidiet kusocek z rukavu,ked som nemala popis,hoci som mala uvedene v popise ,! pekny svetrik a miery!!-vraj mi chybal stav danej veci,takze vzdy sa nieco nájde,budu nas drbat aj za to ,ze mame zle svetlo ,lebo mame fotit pri okne,najlepsie pri dennom svetle,,,jaáááj ako ja žasnem nad konom 😀
nechcem byt vulgárna,,,ale práve som napočítala asi 20 x hupajuceho kona,,,kliknem na inzerat a kon sa hojda,,,20 x ????toto sa mi ani raz nestalo na MINIMAZARE,MIMIBAZARE,BAZOSI,BAZAR.SK ,,,,nikde ,len tu sa to hojda ako na hojdacke,,,,dokedy ešte????? 😖
@stefit babulky takže nie som sama? ktorej to "nefunguje"...ved to nie je normalne,,,aj Plusko mame a platime ho ,tak by sa mali snazit,,kazdy mesiac tu trepu nieco nove,,,inovatívne,ale povedzme si pravdu,je to čoraz horšie,toto sa mi nestavalo,nedá sa aktualizovat,neá sa prejst si ponuky,no skrátka nič,ani na mobile,ani na notebooku ani na počítači,skúšala som hocikde a stále blbne,,,mimibazar ma omnoho viac inzerentov a uživatelov a toto sa mi nestalo ani len raz ,,,,funguje ako ma ,ale tento kôn?no čo Vám budem hovorit asi všetky vieme kolko nervákov nás to stojí ☹

@emminka pozri, Ty to mozno napises, ale XY inych zien nie. Si v skupine mam problem v bazari? Vies, kolko je teraz problemov, lebo niekto predava potrhane veci, ktore neboli samozrejme nafotene?