Nový chlap
Ahojte potrebujem radu alebo skor sa vyzalovat. Mam 22rokov mam 4r.synceka s byvalym priatelom moj terajsi partner ma 21r sme spolu 4roky s toho cca 2roky spolu byvame. Na zaciatku nas vztah bol pekny velmi ma lubil a ja som to niekedy zneuzivala.teraz je uplne iny hadame sa casto lebo jeho vytaca vsetko je taky nervak hned sa za vsetko nahneva a je ziarlivy 🙂 jasne ako chlap pozre po inej povie ze dobre vyzera atd.samozrejme ked sa pozriem ja tak je zle 🙂 mna sa nemoze iny chlap ppriadne ani doknut 🙂
Chodime cez vikendy vonku samozrejme ma kamaratov uz su nasi spolocny kamarati a je medzi nimi jeden s ktorym si fakt dobre rozumiem nepiseme spolu na fb ani ziaden kontakt len ked sa mu ozvem ja aj to len kus popise a debata konci ale vonku sa bavime uplne v pohode aj potancujeme spolu 🙂 to priatelovi nevadi. Ale tu je problem prv som to brala ako srandu ked sme tancovali tak si polozil ruku mne na (zadok) :D brala som to v pohode lebo viem ze chlapec este nemal dievca 🙂 potom sme boli spolu na chate aj s priatelom kamaratovi bolo kus zle tak som sa isla snim prejst potom sme si sadli a kecali a odrazu si ma tak pritiahol k sebe poviem pravdu mala som chut ho pobozkat ale neurobila som to odisla som radsej k ostatnym a tu je problem od kedy sme sa vratili s tade stale sa mi o nom sniva rozmyslam nad nim ked ho vidim hned mi je lepsie :( neviem co mam robit :( neviem ci to mam povedat tomu kamaratovi neviem ci je to nieco viac ako kamaratstvo :(
@iva2795 ja Ťa neodsudzujem, len keby to bol lepší chlap, tak by si toto nemusela riešiť a chápem, že Ťa pobláznil, ružové brýle a podobne...nuž, keby, keby, boli by sme v nebi....vieš čo, so sexom som začínala v 18 a tiež som vtedy veľmi nepremýšľala, len som asi mala šťastie na poriadneho chlapa hneď, on si ten kondóm dal a bol teda zodpovednejší ako ja vtedy...a je pravda, že v tej dobe sa mi páčili práve tí grázlikovia, našťastie, nemali záujem o mňa...ktovie, akoby som dopadla, ak by ten jeden, obzvlášť vyčúraný, záujem mal....ale mala som aj v podvedomí akýsi strach, rodičia by ma zabili, a to som mala vždy na pamäti, takže neviem, kam a či..by to s tým grázlom zašlo, či by som napokon nezdrhla, ak by prišlo k lámaniu chleba....takže hovorím , je to sčasti aj vo výchove....
@iva2795 odcudzit sa da kabelka, ponozky, aj chlap.....
kristova noho, zeny, naucte sa rozdiel medzi odcudzovat a odsudzovat 😠
@iva2795 dievca, ty sa hlavne upokoj, utis burku v gatkach a hlavne sa prestan skryvat za "vymyslenu" sestru, co ma take iste problemy, ako ty 😒
3 mesiace po rozchode s byvalym, dieta polrocne a uz si mala ineho - uf, sikulka si, rychlo si to zvladla. Mne po rozchode s chlapom trva niekedy aj rok, kym som schopna ineho vztahu. No ale kazda sme ina, ze ano. Ja si myslim, ze po rozchode, hlavne ked si bola stale plna hormonov a soku z noveho zivota asi nebolo najstastnejsie riesenie zacat si s nevyzretym 17rocnym deckom. Lebo on este nebol vyformovany a zrazu si ho zavalila zodpovednostou za cudzie dieta a za seba. OK, beriem, ze vtedy to asi tak chcel a kasal sa, ze on to zvladne....no ale ludia a vztahy sa menia, vyvijaju....a z toho, co pises, ste sa zmenili obaja.
Neradim, co mas robit. Radim sadnut si a zacat sa rozpravat a spravat ako dospeli ludia, nie ako deti na strednej co riesia vikendovy zatah.
@libawet Tak kamaráta pusti z hlavy,nájde sa takých dosť čo ti budú dvoriť nemusíš hneď byť z toho vedľa.Máš dieťa a partnera tak sa toho drž.Ak ide o priateľa pokiaľ bolo vo vašom vzťahu všetko OK doteraz asi ide o krízu vo vzťahu, nepríjemné ale nie je to katastrofa patrí to k rodinnému životu dá sa to ustáť,stáva sa to mnohým párom,len to chce kľud komunikovať s spolupracovať.
@lussyl5 hlavne si pisala do 2 a pol roka starej diskusie... Ale celkom by ma zaujímalo, ako to vyzerá dnes 🙂

@iva2795 nuž, ale asi " bohoval " vždy a nad všetkým. Toto si si mala všímať, než si si od neho nechala decko urobiť.