Nový seriál Horúca krv
@sari24
@monika15
@tinika pohreb este bude ,to bola len rozlucka,vsak Gaba bola za fararom,ze chce bez prihovoru 😉 Lipansky predaju este pozemok koli Zuze aby mali prachy na vykupenie urcite,a s Jurajovov smrtou ma spolocne aj Vazan a Alex ja od zaciatku vravim,ze Zuza si len mysli ze ho zabila ona predsa utiekla,a nechala ho tam ,mohol ho Vazan dorazit,a zbavil sa jedneho dedica,potom tlacil na Gabu aby predala a furt dokola ide o tie pozemky,tam to bude este uplne inak 😉 No mozno je to len moja fantazia,uvidime,Baby je mi smiesne na nas ako si tu piseme a ake mame problemy 😀 😀 😀 ale v dobrom hlavne na sebe sa smejem ako to prezivam 😀 😀 ,a ta Sona?vsak tam pisali ze na farme Tomas stretne este tu novu veterinarku,to chcu este ako zamotavat?a potom dolezite veci hodia tak rychlo a do jednej casti,a co hovorite na Karola mne nepride az taka svina?Mne je velmi sympaticky ten herec 😉 ,Lucia nebude nakoniec s nim,jaj este aj s Michalom Lipanskym moze byt,ale to som strasne dalekoooooo 😀 😀
@martina1703 ta ja videla jak farar kecal vsetci tam v čiernom a aj tomas mal mat prihovor len sa rozreval to akoze 2xpohtreb či čo?? Karol aj mne je kus sympaticky :D a presne michal tam dlho nebol .D ona na neho zabudla s tym karolom na karola sa zabudla ked sa motala s tym konarom neviem jak sa vola
@tinika Hej ta Lucia to tam strieda ako ponozky 😀 😀 😀
A Michal vlastne kde zmizol? Naspäť do Ameriky odišiel, či? 😀
Ešte mi aj napadlo ako som teraz bola v kuchyni a zrovna šla uputávka v telke a tá úvodná pieseň od Haberu mi momentálne príde ako dosť veľká irónia, kde spieva, že "ja už nemám čo stratiť.." ..a človeku hneď len napadne, že veruže ešte máš čo 😒
@sari24 No hej ta piesen je akurat ze k tomu,lebo ked to takto pojde dalej a vsetci budu umierat a neviem ake este nehody mat,tak oni uz naozaj nebudu mat co stratit,no dufam ze to uz boli posledne tragicke sceny a udalosti v tom filme 😉
@sari24 Hej ten odisiel,no ak sa vrati tak sa to zase len zamota 😀 😀 😀
dnes dopozeravam ten diel kde na začiatku bol pohreb vy ste vraveli ze len rozlucka a kukam dalej a tam sestra hanina u farara dačo o prihovore sa bavi a ze aky bol tomas na pohrebe tak potom uz bol pohreb nie?
@martina1703 iha.... 🙂)))) dobreeee 🙂))))))))))))))))))))))))))))
@tinika no vsak prave !!!!! uz raz ju pochovali... tak este raz tiez nechapem ... 🙂
Utorok 26.03 Lipanskí majú konečne nádej, že Zuza žije a že sa vráti domov. Keď sa o liste dozvie Karol, rozhodne sa, že urobí všetko, aby Zuzu našiel a oslobodil. O jej záchranu zabojuje aj Tomáš. Zájde dokonca tak ďaleko, že ponúkne Alexovi pozemky, kvôli ktorým si z Alexa vyrobil úhlavného nepriateľa. Alex má pocit, že konečne zvíťazil. Preto ho netrápi, že im Ondrej vypovedal poslušnosť. Eva sa drží pri živote len vďaka liekom, ktoré si nedávkuje tak, ako by mala a svoje dávky ešte zvýši.
@labelo zatial len tolko.V stvrtok 28.03 je pisany Avatar tak horuca krv nejde. Utorok 02.04 Z vďaky za Zuzinu záchranu dovolia Karolovi ostať na farme. Ustúpi dokonca aj Beňo, keď ho Lucia presvedčí, že jej je Karol dokonale ľahostajný. Zuzina záchrana prinesie úľavu, nie však Tomášovi. Dokonca ani Soňa, ku ktorej má Tomáš veľmi blízko, mu nedokáže pomôcť. Keď sa Alex dozvie, že mu Tomáš pozemky napriek dohode nepredá, vezme to ako osobnú urážku. Stvrtok 04.04 Martina má vážnu morálnu krízu, ktorú ešte prehlbuje Važanov cynizmus. Tomášova prehra na súde mu nestačí, rozhodne sa zabrániť aj tomu, aby bola na farme zrušená karanténa. Jozef pripustí, že súd rozhodoval pod Alexovým vplyvom. Tomáš viac nepotrebuje. Jeho frustrácia sa prejaví v posadnutosti, s akou sa rozhodne ísť za svojou pomstou. Soňa je toho priamy svedok a začína sa obávať, že Tomáš už prekročil zdravú mieru. Nie je však v jej silách ho zastaviť.
@mamartinka no jasne tomasa vopchat do basy zas.... booooooze hovorim... to sa uz enda pozerat 🙂
@mamartinka no presne!
Utorok 02.04 Z vďaky za Zuzinu záchranu dovolia Karolovi ostať na farme. Ustúpi dokonca aj Beňo, keď ho Lucia presvedčí, že jej je Karol dokonale ľahostajný. Zuzina záchrana prinesie úľavu, nie však Tomášovi. Dokonca ani Soňa, ku ktorej má Tomáš veľmi blízko, mu nedokáže pomôcť. Keď sa Alex dozvie, že mu Tomáš pozemky napriek dohode nepredá, vezme to ako osobnú urážku. Stvrtok 04.04 Martina má vážnu morálnu krízu, ktorú ešte prehlbuje Važanov cynizmus. Tomášova prehra na súde mu nestačí, rozhodne sa zabrániť aj tomu, aby bola na farme zrušená karanténa. Jozef pripustí, že súd rozhodoval pod Alexovým vplyvom. Tomáš viac nepotrebuje. Jeho frustrácia sa prejaví v posadnutosti, s akou sa rozhodne ísť za svojou pomstou. Soňa je toho priamy svedok a začína sa obávať, že Tomáš už prekročil zdravú mieru. Nie je však v jej silách ho zastaviť. Utorok 09.04 Tomáš sa dozvie skutočný dôvod, pre ktorý je Alex ochotný desať rokov bojovať o ich pozemky. Jozef pochopí, že si s Važanom bez Evy neporadí. Martina sa s výčitkami utieka k farárovi, u ktorého má istotu spovedného tajomstva. Keď sa však farár dozvie, že Tomáša znovu odsúdili nespravodlivo, neunesie už toľkú krivdu a zasiahne. Stvrtok 11.04 Správa o farárovom odvolaní sa Dubinou roznesie rýchlosťou svetla. Rovnako rýchlo sa objavia aj prvé teórie, prečo k tomu došlo. Všetky však majú spoločné, že očierňujú farára. A ešte to, kto ich medzi ľudí vypúšťa. Važan radosť z nového farára vôbec neskrýva a rýchlo si s ním porozumie aj v politických otázkach.
@mamartinka wow no super... ten fararik bol super :((
kedy teraz fchodi horuca krv? bo jaksi ju nevidim zajtra večer len rano takze to je repriza ci uz rano, vsetko menia jak chcu
@tinika Utorok a stvrtok 21.30
@tinika rano opakuju 09.35 na druhy den.
@mamartinka lebo v programe som nevidela zajtra ale dajaku las vegas kriminalku tak mau blbne na magiu asi
@tinika urcite ide lebo aj obsah co som dala tak je na tento tyzden pisana Horuca Krv.

ked tam rozmyslam tak kvoli tomu pakovi ktory chce tie pozemky tak zomrel juro a teraz aj hana v podstate bo ten pako čo soferoval opity vsetko utula a je s nim prepojeny