icon
mamartinka
autor
18. mar 2013

Utorok 26.03 Lipanskí majú konečne nádej, že Zuza žije a že sa vráti domov. Keď sa o liste dozvie Karol, rozhodne sa, že urobí všetko, aby Zuzu našiel a oslobodil. O jej záchranu zabojuje aj Tomáš. Zájde dokonca tak ďaleko, že ponúkne Alexovi pozemky, kvôli ktorým si z Alexa vyrobil úhlavného nepriateľa. Alex má pocit, že konečne zvíťazil. Preto ho netrápi, že im Ondrej vypovedal poslušnosť. Eva sa drží pri živote len vďaka liekom, ktoré si nedávkuje tak, ako by mala a svoje dávky ešte zvýši.
@labelo zatial len tolko.V stvrtok 28.03 je pisany Avatar tak horuca krv nejde.

labelo
19. mar 2013

tak predsa zomrie ☹

monika15
20. mar 2013

@labelo ano dnes ju dali het !!

no dost uz tolko tragedie ::(((((
hrozne....
oni toho maleho normalne tyraju na co to je dobre :(((

martina1703
20. mar 2013

@labelo
@monika15 baby vcera som nemohla pozerat tak az dnes reprizu,no hrozne mne z toho normalne nebolo dobre ☹ ,to uz tak brutalne prehnali,ja som davno nevidela taky smutny,tragicky film a ze serial,tolko tragedie v dvoch rodinach,ved to ze zomrela a ten syn Lukas,potom Hanina matka,poplakala som si ☹

waneska231
20. mar 2013

no akoze mna nasrali,nebudem to pozerat a taky to bol dobry serial 😠

monika15
20. mar 2013

@martina1703
@waneska231
baby presne ako chapem.... Hanka je tehotna a nechce robit aby nepotratila znova ale mohli ju niekam poslat nie??????? na co kazdeho katovat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a teraz sa vrati ta Tana bleeeeeeee

waneska231
20. mar 2013

@monika15 hej,ved vlastne serial bol hlavne o Hanke a Tomasovi,ked pride z vazenia Hanka vsetko hodi za hlavu ,vrati sa k nemu a zrazu smrt........ved sa to nedalo ani pozerat,fakt rozmyslam,kedy naposledy v nejakom serialy nejaka hlavna postava zomrela,este aj v panelaku maju zlutovanie s hl.postavami,mali napisat,ze to bude drama urcite by som to napozerala.............. ☹

monika15
20. mar 2013

@waneska231 prese... nemohli ju niekde poslat??? jak ju vratia tiez bude segra Hanky jak ten chalan preboha !!!!!!!!!!!!

HRUZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za to co spravili dufam ze im ten serial padne !

waneska231
20. mar 2013

@monika15 hej,ja sa teraz ukludnujem s tym,ze aspon to nieje realita,haha,ale pozerat to uz nebudem,mohla akoze niekde odist,ale toto....... 😢

martina1703
20. mar 2013

@monika15
@waneska231 baby ono je to dramaticky serial to aj uvadzaju,lenze ja som az takuto dramu necakala ved uz to ze v jednej rodine,Zuze sposobil traumu na cely zivot juraj vlastne svagor ona ho zabila,tym sposobila traumu jeho rodine,teraz toto ved Tomas za normalnych okolnosti by uz ani nemohol dozit ten zivot,lebo vsetko sa to zacalo havariou,ktoru sposobil,od vtedy bolo s Hanou zle,vsak vycitky na cely zivot ako by dalej mohli aj vsetci fungovat,este ze je to len fakt serial no horsi ako nejaky horor ☹

waneska231
20. mar 2013

@martina1703 ozaj bolo napisane ,ze dramaticky serial?Tak potom moja chyba,ze som sa pustila do pozerania,no nic budem pozerat rodinne zalezitosti,haha

waneska231
20. mar 2013

a mali to dat na stv,tam sme zvyknuti na taketo slovenske filmy,ktore koncia nijako 😉

monika15
20. mar 2013

@martina1703 presne.....
@mamartinka presne som vedela SPINA jedna... nemam ju rada :((((((((((
@martina1703 cisty psycho horor !!!!!!!!!!!!!!!!!!
@waneska231 tie su super !!!!!!!!!!!

tinika
20. mar 2013

ja len podotknem ze hanu prelozili na infekčne ale v pohode isiel tomas na navstevu hej? fakt divne a tiez ma sokli tolko tragedii

labelo
20. mar 2013

@martina1703
ja som este vcerajsi diel nevidela a mam strach pozriet lebobudem plakat jak malé decko, poznám sa 😀

martina1703
20. mar 2013

@labelo Tak to urcite budes,tolko emocii a tie reakcie celej rodiny tak to bolo silne aj pre chlapa,lebo ako Tomas reval,a ked to povedal Lukasovi,ja som mala dost,plakala som a to je len vymysleny dej ale bolo to strasne ☹

sari24
20. mar 2013

Ja som vôbec netušila, že Hanka zomrie a to bol šok pre mňa. Lebo som videla v ukážke ako Tomáš plakal, ale netušila som, že to kvôli tomu. Veľmi silná scéna, Bárta to zahral neskutočne predsvedčivo...až mne bolo do plaču. A ta veta keď to oznámil Lukáškovi..no ťažko bolo určite aj mne

labelo
21. mar 2013

bože,dokukala som, ešte utieram slzy,teda to bola scena s tou smrťou 😢

monika15
22. mar 2013

@labelo
@sari24
@martina1703
baby hrozne ne ? na co tolko tragedie :(

martina1703
22. mar 2013

@sari24
@labelo
@monika15 Keby ze je to skutocnost tak sa nechovaju vsetci tak ako v seriali,viem ze je to scenar,no ale uz len ten Beno este Hana zila a on nevedel pochopit dlhorocneho kamarata ze musi najst Zuzu ze nech vydrzi a potom to vyriesi s Karolom,vcera ma uz skoro porazilo ked on v nemocnoci zase zacal tocit o vypovedi,a uz mu aj povedali ze Hana zomrela a on riesi taky osobny problem a tolko tragedii sa stalo,v skutocnosti aj cudzi by mal viac strpenia uz ked islo o Zuzu a teraz vsetko sa sype na Lipanskych a kazdy si tam riesi take sprostosti.Aj tu Sonu tam svihli velmi skoro az na smiech lebo ked to Tomas tak zle znasal tak by aj ju poslal niekam... 😉 Dost to teraz dokazili,ponahlaju sa,no co uz to su nase serialy 😀 😀 😀

monika15
22. mar 2013

@martina1703 no ako pises....
vcera ma tak napadlo ze na co im na farme obrovsky stol v obyvacke vsak kazdeho likviduju heheheh 🙂

a u tomasa uz nebola ani postielka plienky nic... vsimla sis is jak bol v izbe?

a potom odnesie za betkou 2 tasky siat.. hehehehehe

no ale to len chybicka krasy 🙂))))

monika15
22. mar 2013

@martina1703 dufam ze aspon zuza sa vrati !! hehe ze ani ju nezabiju

martina1703
22. mar 2013

@monika15 Presne uz nejako na to seru,a robia viditelne chyby,no co uz ,Normalne by som sa necudovala keby sa Zuza nevratila.

monika15
22. mar 2013

@martina1703 este pockaj jaky cirkus bude s farmou... hlavne ze ta starostka urcite sa zosype tamten bude starosta zrusi farmu ..... oni azda skocia na ulici ty kokos... hovorim cisty horor hhihihihih
uvidime co tu hodi mamartinka ;))))
skoda ale ze svrtok nebude kvoly hlupemu avatarovi :(99((((

martina1703
22. mar 2013

@monika15 Ja som zvedava tiez co bude dalej. 😀 😀

sari24
22. mar 2013

Ja si myslím, že Tomáš určite skončí so Soňou, ale aj ich vzťah bude najprv o tom, že najprv dobre potom zle, lebo nebude vedieť odpútať myšlienky od Hany (pochopiteľne) ..a snáď to skončí aspoň nejakým šťastným koncom i keď si neviem predstaviť už, že ako to dotočia...ale Soňu tam fakt rýchlo dali, ozaj to vyzerá, že využíva príležitosť

Zuzu inak prečo uniesli? To som nevidela pár dielov a neviem si spojiť súvislosti 🙂

monika15
22. mar 2013

@sari24 zuzu nahodou uniesli bo chceli ukradnut auto... 🙂))

ta dufam ze ta sona vypadne bo ja ju nemusim :(

tinika
22. mar 2013

ja som nevidela tu čast jak tomas hovoril lukasovi ze mu mama zomrela posledne čo som videla bolo jak jej mama prisla do nemocnice a dnes čo kukam nahravku tak uz je pohreb mimochodom je tam 5 ludi? len jej rodina? sak furt aj susedia du, znami a tak nie?