icon
jankah77
24. aug 2012

hm, to s tym znasilnenim moze byt, ked nasli Dura mrtveho, mal nohavice na pol zrde tusim 😀

labelo
26. aug 2012

@jankah77
pozerala som ten prvý diel,ale nepostrehla som? kto tam koho znásilnil? 🙂

jankah77
26. aug 2012

@labelo sak prave...to je len dohad....Dura nasli mrtveho, no a ked sa prizries lepsie, tak nohavice mal na pol zadku. No a na konci - Zuza zisti, ze je tehotna...a nepriznala tusim otca.

labelo
26. aug 2012

@jankah77
aha to je fakt,celkom som zvedava už, aby to išli a nevieš ako to bude chodit,či každý den a kolko to má dielov?

jankah77
26. aug 2012

@labelo utorok, streda, stvrtok

mia258
26. aug 2012

Neslo to minule uz aj v pondelok?

happy3
26. aug 2012

@jankah77
@mia258 cauko zienky zacala som pozerat aj ja a tiez ma napadlo,ze Zuza ma Katku s Jurom 😒 a podla mna ho zabila ona 😖

mia258
26. aug 2012

@happy3 a nemoze to byt tak, ze oni len chcu aby sme si to mysleli? 😀

happy3
26. aug 2012

@mia258 aj to je mozneee,ale priviedlo ma k tomu to ako bola pri spovedi a povedala,ze Katku nenavidi pre sposob ako bola pocata alebo nico take povedala 😒

mia258
26. aug 2012

@happy3 hej to viem, ze Katku ma asi zo znasilnenia. Len mi tak napadlo, ze teraz si skoro kazdy bude mysliet, ze ju znasilnil Duro a preto ho zabila... Nie je to prilis okate? 😅

jankah77
26. aug 2012
mia258
26. aug 2012

@jankah77 som zvedava na dalsie casti, ako sa to este vyvinie

tinki
27. aug 2012

tá Zuza ako vrahyňa napadá každého, takže ona to byť nemôže..Znásilnil ju, to predpokladám, ale ona ho nezabila...No uvidíme..
A ešte, niekto tu mal komenty, že slabý seriál a podobne...
Je to seriál. Nechápem ako môže niekto od seriálu očakávať nejakú kvalitu. Je to na pobavenie a vypnutie..Ak chcem vidieť kvalitný film, tak si požičiam nejakú klasiku..

maruska24
27. aug 2012

v stredu to dávať nebudú, je tam modré z neba. a pre istotu ani na jojke nič dávať nebudú, lebo konkurencia má modré z neba

monika15
28. aug 2012

@maruska24
kedy to vlastne davaju slo to dnes???

tinki
28. aug 2012

ja si myslím, že to budú dávať v utorky a štvrtky ako chodila ordinácia..

maruska24
28. aug 2012

v utorok a štvrtok, v pondelok som to nevidela, je tam vsunutá zámena manželiek. ono to dali teraz len preto tak často, aby nás namaškrtili 😀

vilma75
30. aug 2012

Akoze, normalne ma sklamali dnes! Som si myslela, ze vedia aspon trocha zamotat dej, ale nie, oni daju tak predvidatelnu vec, ze som si myslela, ze je to len na oko 🙂 Od zaciatku jasna Zuza je vrah...mohli sa aspon posnazit....

monika15
31. aug 2012

@vilma75
@mamartinka
baby nejako na rychlo to maju nie???
vsak len teraz sa to zacalo a uz sa prizna ze to ona zabijala nahodou hmmmm
ale ja som vedela ze to ona heheheheheheeh bolo to normalne vidno na nej 🙂 😅 😅

vilma75
31. aug 2012

@monika15 Hm, no ved to, ze od zaciatku to vyzeralo na tu Zuzu, tak som myslela, ze to teda nebude a len to natahuju, ale tak asi nie 🙂

monika15
31. aug 2012

@vilma75
ja len neviem ze preco sa nepriznala akoze a teraz v 5 tom dieli sa uz prizna... tak skoro a co dalej hmmmm
udaju ju uvidiem 🙂))))

vilma75
1. sep 2012

@monika15 No ja tiez nechapem, som zvedava co zas vymysleli :D Inak, ani neviem kolko to ma vlastne casti....

monika15
1. sep 2012

Martina Holanová – Zuzana Skopalová

Trpezlivá v čakaní na priazeň doktora Šestáka. Nechce mu rozbiť rodinu, ale je ochotná na neho čakať. Je to pozitívne nastavená bytosť, ktorá ma rada svoju prácu i ľudí, sestrou sa stala z altruizmu a naivnej predstavy pomáhať celému svetu. Nemá šťastie na chlapov. Uverí Johnymu, že to s ňou myslí vážne, ale sklame sa.
Keď sa Petrovi začne rozpadávať manželstvo s Hanou, rozhodne sa zmeniť svoj postoj. Úplne cielene pôjde po Petrovi a bude sa snažiť zničiť jeho manželstvo.

monika15
1. sep 2012

takze vlastne ;) ;) vrati sa k tomasovi 🙂))) zeby ??? =)=)

lussy23
2. sep 2012

hm prezradiť vraha v 6 časti... no neviem, to malo byť až v poslednej podľa mňa. 😖

lussy23
2. sep 2012

@meloa gratulujem pán Colombo!

lussy23
2. sep 2012

Mňa tens eiál zaujal.
ale mám pár výhrad 1. ak to už má byť dramatický seriál so zápletkou, tak sa to ma zauzľovať, naťahovať, nie prezrdiť vraha v 6dieli.
2.To iní herci neexistujú, len tí z ordinky a Paneláku?
I 3. dať neviem ako starú pesičku ako zvučku, no neviem, radšej nejakú novú mali dať.
nak nemám výhrady