Nový seriál Horúca krv
Neslo to minule uz aj v pondelok?
@mia258 pokial viem, nie ... http://www.facebook.com/horucakrv
tá Zuza ako vrahyňa napadá každého, takže ona to byť nemôže..Znásilnil ju, to predpokladám, ale ona ho nezabila...No uvidíme..
A ešte, niekto tu mal komenty, že slabý seriál a podobne...
Je to seriál. Nechápem ako môže niekto od seriálu očakávať nejakú kvalitu. Je to na pobavenie a vypnutie..Ak chcem vidieť kvalitný film, tak si požičiam nejakú klasiku..
v stredu to dávať nebudú, je tam modré z neba. a pre istotu ani na jojke nič dávať nebudú, lebo konkurencia má modré z neba
ja si myslím, že to budú dávať v utorky a štvrtky ako chodila ordinácia..
v utorok a štvrtok, v pondelok som to nevidela, je tam vsunutá zámena manželiek. ono to dali teraz len preto tak často, aby nás namaškrtili 😀
Akoze, normalne ma sklamali dnes! Som si myslela, ze vedia aspon trocha zamotat dej, ale nie, oni daju tak predvidatelnu vec, ze som si myslela, ze je to len na oko 🙂 Od zaciatku jasna Zuza je vrah...mohli sa aspon posnazit....
@vilma75
@mamartinka
baby nejako na rychlo to maju nie???
vsak len teraz sa to zacalo a uz sa prizna ze to ona zabijala nahodou hmmmm
ale ja som vedela ze to ona heheheheheheeh bolo to normalne vidno na nej 🙂 😅 😅
Martina Holanová – Zuzana Skopalová
Trpezlivá v čakaní na priazeň doktora Šestáka. Nechce mu rozbiť rodinu, ale je ochotná na neho čakať. Je to pozitívne nastavená bytosť, ktorá ma rada svoju prácu i ľudí, sestrou sa stala z altruizmu a naivnej predstavy pomáhať celému svetu. Nemá šťastie na chlapov. Uverí Johnymu, že to s ňou myslí vážne, ale sklame sa.
Keď sa Petrovi začne rozpadávať manželstvo s Hanou, rozhodne sa zmeniť svoj postoj. Úplne cielene pôjde po Petrovi a bude sa snažiť zničiť jeho manželstvo.
takze vlastne ;) ;) vrati sa k tomasovi 🙂))) zeby ??? =)=)
hm prezradiť vraha v 6 časti... no neviem, to malo byť až v poslednej podľa mňa. 😖
Mňa tens eiál zaujal.
ale mám pár výhrad 1. ak to už má byť dramatický seriál so zápletkou, tak sa to ma zauzľovať, naťahovať, nie prezrdiť vraha v 6dieli.
2.To iní herci neexistujú, len tí z ordinky a Paneláku?
I 3. dať neviem ako starú pesičku ako zvučku, no neviem, radšej nejakú novú mali dať.
nak nemám výhrady

hm, to s tym znasilnenim moze byt, ked nasli Dura mrtveho, mal nohavice na pol zrde tusim 😀