Nový seriál Horúca krv
@mamartinka
dneska nebolo ??????????????
Juj to som zle zaradila.Soraaaaaaaaac.
@mamartinka neee 🙂))
ale vcera stvrtok vecer horuca krv nesla?
@monika15 To neviem.Ale myslim ze nie.Ja to nepozeram 😉
@mamartinka cooooooooo 🙂))) super sa mi paci hihiih 🙂)))
@monika15
vcera nesla bol sviatok Markiza 😝 zaradila namiesto konečne dobrej slovenskej telenovely nádherný starý film Duch,ktorý trval s ich stupidnými reklamami do 23.15 ,neviem aku mali sledovanost 😀 ,ale JOJka asi mala, lebo ta davala Pod povrchom aj ked bol sviatok 😉 a ja som podporovala JOJku
a to može testy DNA dat urobit dnes kdekdo?ja ked dovediem nejake cudzie decko do nemocnice a budem chciet testy,tak mi ich urobia?a preco nejde Zuza na tu kliniku a nezastaví to 😀 ja viem je to film,som zvedavá čo testy odhalia
som dokukala no ten koniec fuha , asi sa Zuza prizná
Tie DNA testy... akoze cudzi clovek doniesie cudzie dieta do nemocnice a hned mu spravia testy? To kde sme? V sci-fi filme?
@labelo ano daju sa urobit anonymne aj doma objednas si tu dna supravu urobis vyter z ust a anonymne posles na adresu
baby čo si myslite koho bude Katka?
ja typujem,že Zuza bola znasilnena tym Aninym a Gabinym bratoma ona ho zabila čo si myslite?????????
@mariana0915 aj ja som si to myslela, už od prvej časti, že ho Zuza zabila, ale myslím si teraz skôr, že ten Važan, logicky mi to aj vychádza - ak má byť happy end, tak nemôže byť Zuza vrah, ale Alex najal Važana, tým, že Zuza mlčala, kto je otcom Katke, vlastne znemožnila Matúšovcom stretávať sa s ňou, a taktiež oni nedovolili Lukášovi s Tomášovou rodinou - tak v tom si budú fifty fifty, že stratili 8 rokov. Neviem, myslím si to. Ak by to bola Zuza, tak by to bolo príliž jednoduché.
@mariana0915
to sme vedeli od zaciatku,že Katka je Jurajova a ty si včera nepozerala?ved to tam už zuza povedala
ja som zvedava čo teraz bude, ako sa vsetci zachovaju voči zuze,júúj už aby bolo zajtra 😀
@labelo jjj pozerala len ja som to skor napisala, ako ona povedala 😝
Niečo z obsahu na další týždeň - nechtiac sa o tom dozvie aj katka a pre Zuzu je to posledná rana. Hana neunesie správu o Tomášovej nevine a skončí u Petra v ambulancí.
no tak dnesna cast som velmi spokojna !!!!!!!!!
konecne sa priznala 🙂)
@mamartinka
bude to aj po Vianociach pokračovať? koľko to má častí?
čo myslite odsudia Zuzanu?
Dnes je posledna cast prvej serie dobre som pocula?
@martina1703
ano posledny diel 1.serie,ale od tusim 3.1. ide na Markize dalsi nový serial Burlive vino,tak som zvedava ako to budu davať kedy ktorý den čo 😀

@martina1703 hihi no asi tak nejak, alebo dostane muz za ulohu mi to nahravat 😎 Skoda ja bysom chcela vidiet vsetky casti hned ako pojdu v telke a nie az potom nahrane ale co uz, este uvidim v akom budem stave ale moc tomu nedavam.