icon
martina1703
18. dec 2012

@labelo no tak ja by som radsej dopozerala najprv tento jeden a az potom sa mozno pustim do dalsieho 😀tak uvidime co to bude dnes 😉,

labelo
18. dec 2012

tak som to vyguglila, to Burlive vino bude chodit každý den o 18.00 namiesto Servitky,chcu konkurovat Sudnej sieni na JOJke 😀

lussy23
19. dec 2012

no som zvedavá o čom bude tá duhá séria.

lencika
23. dec 2012

ja som myslela ze sa nedam namotat na ziaden serial ale horuca krv ma celkom oslovila a co ma nastvalo ze som nevidela poslednu cast, ale co uz ked mas dieta smola aj ja som zvedava na druhu seriu

nadhera
28. dec 2012

kocky, preco mi nahralo horucu krv vysielanu len do konca novembra...to v decembri nesiel ani jeden diel? 😒 😒 😒

nestiham vsetky serialy sledovat, tak si ich natocim a potom naraz pozeram. dnes som pozerala poslednu nahratu cast tusim z 29.11.

monika15
14. jan 2013

@mamartinka kedyyyyyyyyyyyyyyyyy????

mamartinka
autor
15. jan 2013

@monika15 To neviem.Nieje to v tom clanku pisane?Ja to nesledujem.

monika15
25. jan 2013

@mamartinka jeeeeeeeeeeeeeeej ato pyta penaizky :(((

mamartinka
autor
25. jan 2013

@monika15 to je len taky kratky prispevok.Hore zrus ten krizik a uz to bude.

monika15
25. jan 2013

@mamartinka SUPER DIKI !!!

mamartinka
autor
26. jan 2013

@monika15 Horúca krv II. na obrazovkách už od 12. februára!

labelo
26. jan 2013

@mamartinka
nevies o kolkej to budu davat?j

monika15
26. jan 2013

@mamartinka superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mamartinka
autor
26. jan 2013

@labelo to neviem.Pozrem facbook.odtial som to skopcila 😉

mamartinka
autor
26. jan 2013

@labelo zatial cas nepisu.

martina1703
9. feb 2013

@polacka
@labelo
@lussy23 zachytila som ze v utorok o 21:30hod zacne druha seria

polacka
9. feb 2013
labelo
9. feb 2013

@martina1703
kukala som ukažky,že už začína,ale zase to bude akesi dramaticke 😒 a najlepsie,že do toho zakomponovali toho isteho herca ,akože ja sa podobam na Ďura 😖 niekedy to v tých serialoch prehanaju 😀

slagy
9. feb 2013

@labelo on hral tusim aj v panelaku dve postavy co sa na seba strasne podobaju,...

martina1703
9. feb 2013

@labelo ano aj ja som videla v uputavke,a ukazky boli dost take dramaticke,aj havariu bude mat Hana s Tomasom no ktovie ako to bude. 🙂 No aspon zacnem nieco pozerat,lebo naposledy len tento serial 😀 ,tak celkom sa tesim

mamartinka
autor
11. feb 2013

Juj ten link sem nepatri.To ona hra v Burlivom vine.Som myslela ze v tomto serialy.Sa ospravedlnujem za link.

polacka
11. feb 2013

baby ja ked som dnes videla tie uputavky az ma mrazilo. ja sa do zajtra asi nedockam. strasne sa tesim. a myslite si ze ta hana potrati? a juro? akoze sa nanho podoba, to ma neprijemne zaskocilo akoze no ale sak dobre. uz nech to vidim telke. juchuu