Nový seriál Horúca krv
heh mi je divne ze ked sa vratil lipansky z basy, tak katka musela ist byvat k mame bo on sa vratil do svojej izby a zrazu ma katka svoju izbu, ten chalan svoju izbu a lipansky byva so zenou v dalsej? hehe a na to jak vyzera ten dom velky a ze ma aj poschodie a oni vo filme vsetci izby na prizemi tak to vobec nesedi ale sme si zvykli :D sak aj panelak je na hlavu podorysne :D
@labelo a napr. len angy mala byt ze pri linke akoze presklenna stena? a zvonka nikde nič take :D a kopa veci :D napr. presne v tom byte ze mala detska (tam kde teraz byvala svehlova) a z chodby je to len dvere na balkonik či čo hned tak to jedine ze tej detskej sa ide rovno na schodisko :D :D
baby kvoli čomu tam nasadil ten čo robi na urade toho Ondreja?
našla sa už Zuza?
haloooo nikto nepozerate?kde sa Zuza stratila?už sa našla,nestiham pozerat 😀
@labelo nenasla ale dnes ju uz asi najdu videla som v uputavke 😉
@mamartinka tu nejake tie obsahocky by sa enasli ;) heheheheh
@monika15 Vies ze som nad tym uvazovala uz.Ale ked sa nikto nehlasi.Pokusim sa dat aj sem.Aj ked to nesledujem.
Utorok 12.03 Beňo sa vzbúri proti Karolovej prítomnosti na farme. Jozef mu vysvetlí, prečo ho nemôžu vyhodiť, ale Beňa to nepresvedčí. Tomáša a Hanu preveruje sociálka. Tomáš zistí, že Peter sa o Lukášovom zranení dozvedel od Romana. Keď sa Eva dozvie, že Roman pomáha ničiť Hane život, zraní ju to. Roman u nej stratí šancu. Stvrtok 14.03 Beňo trvá na svojej podmienke, že na farme ostane buď Karol alebo on. Jozef sa však nezlomí a Beňo nemá inú možnosť ako odchod. Katka sa stane terčom posmechu spolužiakov. Jej trápenie zblíži obidve staré mamy, najviac jej však pomôže Gaba. Jozef kúpi plemenného žrebca. Nikto netuší, ako veľmi zasiahne do ich životov. Utorok 19.03 Lukáš Hanin opätovný návrat do nemocnice prežíva veľmi úzkostne. Náladu u Lipanských nezlepší ani predvolanie na súd kvôli autonehode. Na farmu prichádza nová veterinárka Ema. Zistí, že dovezený kôň bol nakazený nebezpečnou chorobou. Zisťuje, či sa nákaza rozšírila na iné kone. Dôležitejšie však je, či je choroba prenosná na človeka. Stvrtok 21.03 Važan využije nákazu na farme a spraví si z nej politickú agendu. Farma sa dostane do karantény a nakazené kone musia ísť na porážku. Medzi nimi aj Lukášov žrebec Dartagnan. Lukáš za svoje nešťastie obviňuje všetkých okolo seba, najviac však Tomáša, pre ktorého je to posledná rana. Prvý raz od smrti Juraja siahne po alkohole. To, čo sa stane potom, si však bude pamätať dlho.
@mamartinka DIKI !!!!!!!!!!
@mamartinka v kuse to motaju :(
preco nemozu aspon 1 rodinu enchat spolu hruza
@mamartinka odkial vie tie obsahy tych dalsich dielov chcel by som si precitat nejake dopredu hm? dakujem krasne vopred za odpoved
vyzera to napínavo,dufam,že Zuzana nezomrie, ked ukazovali Tomáša ako plakal 😒
@mamartinka
no to som teda zvedava ako ju s toho serialu daju preč,asi ju nechaju zomriet alebo upadnut do komy 😀
@mamartinka
hod obsahy na dalsí týžden,dakujem

super super bolo utorok, dnes tiez asi doraz kukam 🙂))
KONECNE su spet !!!!!!!!!!!!!!!!!!