Nudím sa. Je to normálne?
Uz je dlho aj vam, dievcata? Pocasie take kadejake, vianocna nalada za nami, velkonocna daleko pred nami a ja neviem co so sebou. Vysivam obrus na druhe vianoce, patchworkujem vajcia,ale tych sa mi uz trosku nakopilo a neviem komu ich dam, medzitym sa hram so synom, teda skoro stale, jemu staci, ked rozpravam a on beha s panacikmi a autami- hrame sa s legom.....uvarim, poupratujem, ale sa NUDIM. Je to normalne? Tusim potrebujem zas nejaku novu zalubu, len neviem, co este vymysliet. Este som nehackovala, zeby som skusila to...no ja fakt neviem. 😕 😒 😲 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 Ak mate chut a nejaky napad, poradte
Žienky ak chcete využiť ten kusok svojho voľného času , radi tvoríte a niečomu sa priučíte,tak si pozrite Online kurzy z pohodlia domova a vyberte si ten, ktory vas najviac zaujme 🙂

@dedincanka vdaka za odpoved 🙂
nechapem to ani ja...ze vkuse povinnosti, do toho venovat sa malej a urciteze 1dietatu sa treba venovat ovela viac ako viacerym, bo aj moja je taka, ze aj ked sa zahra na chvilu sama, musim tam byt aj ja inak tie hracky vlaci za mnou po byte...alebo proste hra sa na klaviriku ale musi si ho polozit na moje kolena, atd atd...🙂tak ked ide spat, som aj rada, vydychnem a tak ale za tu pol hodku uz sa nudim a uz by som rada nieco robila,pricom by som totalne vypla mozog...predtym som relaxovala v prirode,chodili sme na rybacku, tam som zahodila vsetko,len som pozerala na vodu a pocuvala to ticho...dnes to nie je mozne, chodime s malou samozrejme a o relaxe mozem len snivat kedze nie je ,,sediace,, dieta 🙂)) inak rada citam, mala by som si uz konecne zadovazit nejake knihy...lenze, na nove nemam,stare mam precitane zo 10x a v kniznici je vyber otrasny-u nas...tak len kradnem po rodine ale uz som aj to vykradla..🙂))
a tak srandujem aj...ale ano, chyba mi nieco take na reset...i ked teraz v lete je to o dost lepsie, nevnimam to az tak...dakedy vecer odpadnem jak hnile jablko a nemam pomyslenie na nic ine...hehe.
tak pekne leto!