icon

O 10 rokov mladšia

vladodurina
24. máj 2017

Žienky chceli by ste sa so mnou niektorá prihlásiť do súťaže o 10 rokov mladší,nemám dvojicu každý sa hanbî pred kamery.Ďakujem Gabika

Strana
z2
lorela
25. máj 2017

@sardinka336 Lenže to, čo píšeš, ohľadne vyhnitých zubov má jeden háčik: Oni im nerobia komplet chrup, len predné zuby, 4 - 6 zubov. Všetky ostatné kýpte a problémy súvisiace s dlhodobo zanedbávaným chrupom im zostávajú, len je tých problémov o 4 - 6 kusov menej.
Takisto v chudnutí je druhý háčik - nie, nezostavia im na mieru zdravý redukčný plán, v ktorom môžu naštartovaní pokračovať ďalej. Oni im predpíšu expresnú hladovku na 2 týždne kvôli rýchlemu efektu v závere relácie. Takéto rapídne chudnutie nie je dlhodobo udržateľné, ba dokonca môže spôsobiť zdravotné problémy a nasleduje po ňom tak akurát jo - jo efekt.

sardinka336
25. máj 2017

@lorela ja píšem, ze vyhnité zuby su hnus...a nie ako tvrdila silvia, ze je to normalne a prirodzene a jej sa to viac páči ako ,,umelá,, neprirodzená neviem čo...Radšej budem mat spravene 4-6 zubov ako ZIADNY. Jeden stoji okolo 900 eur ten implantat tuším ..nechapem vašu logiku, radšej vyhnitá papula ako aspon nejaka sanácia chrupu nie?

sardinka336
25. máj 2017

@libawet sak tie kliniky to robia za reklamu nie?

lorela
25. máj 2017

@sardinka336 Jedna normálna, a aspoň polointeligentná zdravá (obe ruky) schopná žena v prvom rade nemá vyhnitú papulu! TO je moja logika.

0silvia0
25. máj 2017

@sardinka336 buď taká dobrá a nevkladaj mi do úst to, čo som nenapísala. Napísala som o jednom zube a nie o vyhnitom chrupe a bolo to myslené skôr symbolicky. (Bolo to myslené v zmysle radšej mierna nedokonalosť ako umelá akože dokonalosť). Ty to nafúkneš, teatrálne zveličíš, primontuješ tam jedny ovisnuté viečka starej tety v rodine, ktoré nesúvisia s touto reláciou a zatlieskaš si ako si to zhrnula. Fakt trefné👎

libawet
25. máj 2017

@sardinka336 skôr som to myslela tak, že pre toho človeka, čo tam ide, je to zadarmo ( teda, ak nepočítam, že tam zo seba robí šaša celému Slovensku alebo aspoň tomu, kto na to pozerá ) - a čo je zadarmo, je o ničom, vždy tam je akési " ale " , ktoré nič dobré neprináša, len problémy.
...čo sa týka tých zubov - aj stav chrupu o niečom svedčí.

amelie2017
25. máj 2017

Baby, vidim, ze sa tu zmohla diskusia o zuboch. Poviem vam, ako je to so mnou. Mam 28 rokov, mam VS, dobry plat. Okolo 20 sa mi zacali strasne kazit zuby. U zubara ako na klaviri. Najprv mi poopravovali kazy, zdalo sa byt vsetko ok. No casom sa mi zacali strasne lamat. 4 sa nedali dorobit, museli ist von. Nechcela som ani do skoly chodit, ako som sa hanbila. Na VS som nemala peniaze, aby som si dala co i len mostiky, nie to este implantaty. Od kedy som sa zamestnala, setrenie na zuby. Minuly rok som mala 3 operacie v ustach- kedze na miestach, kde nemam zuby sa mi zacali stracat kosti- ich nahradzanie. Niekolko mesiacov som sa nemohla poriadne najest, len tekuta strava a o bolesti ani nevravim. Teraz musim rok cakat, aby videli, co sa to vsetko dobre uchytilo a budu mi moct dat implantaty alebo to zopakovat a az potom. nechcite ani vediet, kolko ma stali len tie operacie, nie to kolko dam este za zuby. Proste nie vsetci "30" rocni maju hnile zuby svojou vinou. Bez kefky sa z domu nepohnem, len sa mi proste kazia. Doktokra mi vravela, ze vela zalezi od ph slin. Ale je pravda, ze ja radsej investujem do zubov ako do vekovych nechtov ci 3D mihalnic.

lorela
25. máj 2017

@amelie2017 Ty si celkom iný prípad, ako ľudia z tej relácie. A tu vznikla debata práve o dlhodobo zanedbávaných chrupoch účinkujúcich a nie všeobecne o problémoch s ústnou dutinou. Čo som videla začiatok asi 2 - 3 relácií, sami priznávajú, že svoj chrup zanedbali a nie, že majú zdravotné problémy a pravidelne sedia v zubnej ambulancii.
Žiaľ, často ide o celkovo zanedbaných ľudí, či už po fyzickej stránke alebo mentálnej. Napokon, veď to je aj cieľová skupina pri výbere účinkujúcich.

Strana
z2