O čo jej ide,keď neustále píše môjmu manželovi?
Ahojte 😀 Pred časom písala manželovi jedna žena. Trochu sa poznajú, je to priateľka jeho kolegu. Napriek tomu mu písala aj cez jeho zjavnú ignoráciu (otvoril správu a neodpísal). Keď mu to už naozaj išlo na nervy zablokoval ju a dúfal, že bude mať pokoj. Ona si pekne vytvorila nový profil a zas píše. Pritom vidí, že ju môj manžel ignoruje a je šťastný s nami, ona má priateľa a 2 deti. Teraz jej už skúšal slušne vysvetliť ako sa veci majú, že nestojí o to aby mu písala, ale ona si nedá povedať. Povedať to jej priateľovi považuje za krajné riešenie. Mňa na tom udivuje, čo vedie ženu a matku 2 detí k tomu aby písala cudziemu chlapovi, pokúšala sa ho ťahať vonku, na kávu a skúšala naštrbovať cudzí vzťah.
Akoze sorry ale tvoj chlap si to zrejme uziva. Je problem ju blokovat z kazdeho noveho profilu/cisla??? Napise raz-blokujem a dalej neriesim. Kolko ju bude bavit robit nove profily?
@zooeynka trošku sa priznal, že z nej má srandu, ale aj ho to obťažuje preto ignoruje a dúfa, že z toho nevyjde ako najhorší
Len aby v tvojich ociach z toho nevysiel ako najhorsi, neschopny si poradit so zenou co ho zjavne bali....
Dobre ale to si písala cez muža. Skus jej napísať z tvojho mobilu alebo nicku neviem cez co píše. Ako partnerka jeho a povedať jej ak nedá pokoj pôjdeš a ukážeš správy jej priateľovi. Niako ju vystrašiť.
@zooeynka v mojich očiach z toho nevyjde zle, lebo viem akk to myslí. Nechce dusno na pracovisku a berie ohľad aj na to ze majú deti, keď už ona na to očividne nemyslí. Najlepšie bude aby sme si s ňou dohodli stretko
No ak spravne chapem, je to zena jeho kolegu, s ktorym ma tvoj muz dobre vztahy? Tak by mohol nenapadne nadhodit s nim v praci temu "partnerky"... a pripadne mu navrhnut aj nejake spolocne stretnutie. Nejak by ste to vybavili, a ked by mu stale pisala aj potom, tak by to kolegovi aspon mohol predhodit, ze jej neustaly zaujem asi nebude v poriadku a nech s tym/ s nou on nieco robi.
Mozno sa s nou vyspal a ona sa zalubila 😅 len tak z nicoho jic by mu nevypisovala stale podla mna
nechapem-preco jej nezavolas ty?ze preco stale pozyva tvojho muza na kavu..a ze ci sa s nim chce vyspat,lebo to tak vyzera...a nahravaj si ten hovor...tiez si myslim,ze ten tvoj muz v tom az tak nevinne nebude...
Ignorovat a zakazdym zablokovat. Neodpisat NIKDY, ani ahoj. Vec vybavena, nestracala by som s nou ani 10 sekund.
Z toho co píšeš, tak tá žena je totálna kurva a chce aby ju tvoj manžel pretiahol. Nech ju blokne,ignoruje a hotovo 🙂
Písala som jej pod svojim menom, tak ona sa somnou stretnúť nechce a jej partner mi neuverí 😂😂😂 tak som si dohodla stretnutie cez manželovo meno a som zvedavá 😀😂
@jaass to aj mne napadlo, že silou mocou chce rozbiť nejaký vzťah lebo asi nieje šťastná vo svojom....proste skur....osoba
Nemôžeš ju bloknut ty z jeho mobilu? Nepochopim zeny,ktore take nieco robia -.- kurvy no
@deti95060810 verte že existujú také zeny/slečny!! Mam skúsenosť vlastnú tiež.
To sa ozaj az takto dokazu zeny podhadzovat chlapom ? Obzvlast ked ste stastna rodina a ona ma tu svoju 🤦♀️ podla mna je najlepsie ju totalne ignorovat, mozno jej dopne ze ma dat pokoj ked budu jej spravy odignorovane...🤷♀️ a ak ta tvoj partner pusti do svojich sprav aby si mu na ne odpisala a tak, tak by som sa ani len nezamyslala ci s nou nieco mal...😊 ona bude zrejme dost zufala a zufalí ludia robia zufalé činy 😉
ja sa ti divím, že sa s ňou crcáte. Nech tej hviezde manžel zavolá, že má celú konverzáciu vytlačenú a keď okamžite s tým neprestane, tak ju má jej manžel v doporučenom liste. Ak skončí s obťažovaním, tak sa pokúsi na jej úbohé pokusy zabudnúť. Na druhej strane sa mi to veľmi nepozdáva. Skutočne je v tom manžel úplne nevinne? Možno áno, možno mu len robí dobre jej záujem. Lebo ak by neodpísal nikdy, iba ju ignoroval, tak by ju to baviť prestalo.
@evinka3007 nemôžem si byť 100%istá nikdy ničím, ale v pohode mám kedykoľvek s dispozícií jeho telefón, robí väčšinou doma, čas si organizujeme spolu ako rodina 😀
A určite môžeš veriť tvojmu muzovi na 100%?Za žiadneho chlapa nemôžeš dat ruku do ohňa ..A co keď sa s ňou ozaj vyspal .Skus sa s tou ženou ty porozprávať a možno sa niečo viac dozvieš o tvojom muzovi ..
Lebo mne sa to ozaj nezdá ,žeby taká neodbytna bola ,môže tam byt niečo viac
@evinka3007 A ako sa dokážu podhadzovat ženy, ktoré majú svoje rodiny rozbité. Idu aj "cez mŕtvoly" 🤮
Tak dufam ze to s nou definitivne takto ukoncite.Daj nam to potom vediet ako bolo a vobec,ten pokec s nou ako prebiehal.....strasne som zvedava ako bude reagovat ta hnusoba.
@retatka nič z jeho správania ani komunikácie či už somnou alebo s ňou nenzanačuje žeby s ňou niekedy niečo mal alebo chcel mať
Presne tak poslať do pi.. a vysvetliť že nemá záujem že chce len teba a bloknut možno to pochopí a keď si znovu urobí nový profil znovu bloknut časom ju to prestane baviť a pochopí....samozrejme ak jej muž nedáva nejako potajme falošné nádeje
Nech ju pozve na kávu. Na stretnutie nech príde vas muž aj s priateľom tej ženy. A tam si to vydiskutovať.
@77daniela77 myslím že konať priamo je len lepšie. Takéto choré manipulovanie sa dá zastaviť len rázne. Aj za cenu že ich vzťah sa naštrbiť. inak môže narušiť ten váš. Nech sa hanbí a vysvetľuje ona.

Asi je psychicky labilna...