O čo jej ide,keď neustále píše môjmu manželovi?
Ahojte 😀 Pred časom písala manželovi jedna žena. Trochu sa poznajú, je to priateľka jeho kolegu. Napriek tomu mu písala aj cez jeho zjavnú ignoráciu (otvoril správu a neodpísal). Keď mu to už naozaj išlo na nervy zablokoval ju a dúfal, že bude mať pokoj. Ona si pekne vytvorila nový profil a zas píše. Pritom vidí, že ju môj manžel ignoruje a je šťastný s nami, ona má priateľa a 2 deti. Teraz jej už skúšal slušne vysvetliť ako sa veci majú, že nestojí o to aby mu písala, ale ona si nedá povedať. Povedať to jej priateľovi považuje za krajné riešenie. Mňa na tom udivuje, čo vedie ženu a matku 2 detí k tomu aby písala cudziemu chlapovi, pokúšala sa ho ťahať vonku, na kávu a skúšala naštrbovať cudzí vzťah.
dohodnite stretnutie a príďte tam obaja. A zistíš ako sa zachová tvoj partner a či je naozaj iba ona taká neodbytná
@larisalarisa presne ako pises,aj ja som jej uz pisala nieco podobne.....treba na nu razne a nic jej nepardonovat,co si to dovoluje?!
inak,ja este k tomu postoju tvojho muza...nemusi byt zbabelec ani klamar...ale nehrajme sa na svatych..keby sa to stalo mne.a je mi ten,co mi vypisuje sympaticky,hoci nemam v umysle podviest partnera-tak sa chovam rovnako-ze len neodpovedam,ale necham nech mi stale nadbieha a pise....nieco ako-ktovie co bude v buducnosti,nespalim most s niekym kto ma chce,nepokazme si to /jaaj,to som sa nechala uniest/ 😅 ...a nezabudaj,ze vela ludi ma aj druhy telefon 😉...
Aby sa to vsetko neotocilo proti vam, zvycajne to tak byva. Treba to povedat jej muzovi skor ako to urobi ona .
Dievcata naozaj v tom moze byt jej muz nevinne. Tiez som neverila ze by sa nejaka zena vedela chlapovi takto podhadzovat, no zazila som...ta moja ,,superka", partnerova kolegyna isla kvoli nemu za nim ked bol v kupeloch, sama vydata s dvoma detmi, muzom sympatakom....podhadzovala sa mu tam tak az sa cele okolie na tom smialo, ze po nom ide ako po udenom, posielala fotky v podprsenke, lakala na sex....(vsetko som citala), az som jej poslala odkaz ze dobre, nech ma tam pocka (vzdy tam chodim na par dni za nim) a ,,poziciam" jej ho v trojke ked po nom tak tuzi. To uz cukla, ze ona by sa nikdy o neho nedelila 😁 a inak- dokonca mu ziarlivostnu scenu urobila, ked sa obzrel za nejakou kockou s vystrihom
Ja som zazila podobne otravnu zenu, aj ked nie az takto. Je pravda, ze najprv vypisovala mojmu muzovi, ale on ju vlastne ignoroval, tak zacala pisat mne. Nevolala nas sice nikde, ale clovek na chvilu odlozil telefon a za 5 minut nasiel 50 novych sprav. Preslo ju to, ale velmi dlho to trvalo, ignorovala som ju, neodpisovala a nepomahalo 😀 . Ked je dotycna este aj zalubena do tvojho muza, tak to potrva asi este dlhsie. Tiez by som neverila, ze sa take moze stat, keby som nezazila a to v nasom pripade nam dotycna osoba vypisovala vyslovene z nudy.
To je hrozne takito ludia....ze sa nehanbia takto vnucovat....fakt musia byt vadni ked to robia.....tiez mam podobnu skusenost.
Je tu ešte možnosť ze by to písal jej muž. Myslím tak ze by bol chorobný ziarlivec psychopat a chcel sa presvedčiť že tvoj muž s nou nič nechce mať.
@77daniela77 tu už aby sa ani človek neopýtal/ nekomentoval nič, lebo podaktore osoby tu z človeka spravia závislá na mobile 🤦
No tak tomu ver že jej tiež píše, svoje konverzácie si môže kľudne vymazať. Žena by takto muža neotravovala.
Tak toto nie je normalne a prepac, ani tvoj pristup, ani pristup tvojho muza. Mne by teda vadilo, keby môjmu muzovi takto vypisovala nejaka zenska a keby to nevedel ukoncit, urcite by som sa nepozerala len tak a uz vobec neodpisovala za neho na jej spravy.. vy ju tiez natahujete, da sa to ukoncit aj raznejsie, natahujete sa s nou ako s malym deckom. Az by som povedala, zs si trosku koledujete o pruser, lebo ona nevyzera byt normalna a od takej osoby nemozes cakat nic normalne
@katarinka89 ja som to myslela tak, ako to je napisane... ze vysvetlenie, preco neodpisuje moze byt velmi jednoduche - ze proste nie je na internete cez den, lebo moze mat napriklad program niekde mimo? O teba nemam strach, nic take som nepisala, tak neviem preco si to beries osobne 😂 Nikde som nepisala nic o zavislakoch na mobile...
@1gabriela13 Presne tak,aj jej muž sa dobre stará o ich konverzáciu ,,bez vetra sa ani lístok nepohne ,,len niektoré ženy sú naivne, že jej muž je svaty 🤦♀️
Stretnutie prebehlo veľmi dobre, teda aspoň pre nás 😀 ona má riadny problém, keďže sa ukázalo, že to nebolo prvýkrát čo sa jej priateľ dozvedel o aktivitách ženušky. Konkrétne toto je tretí prípad kedy obťažovala cudzieho chlapa, dokonca chodila aj k psychológovi nakoľko v minulosti bola jedným chlapom priam posadnutá.
@77daniela77 dohodli sa na kávu do neďalekej cukrárne, keď prišiel dohodnutý čas napísali sme jej, že budeme chvíľku meškať a zatiaľ sme skočili po jej priateľa (deti nechal doma keďže bývajú u rodičov). Nejak sa mu nechcelo ísť, ale bol prekvapený keď ju tam zbadal, lebo mu tvrdila, že ide s kamarátkou. Snažila sa zapierať, že čaká teda na tu kamarátku, ale ukázali sme mu správy kde sa dohadovala na stretnutí s manželom a aj to čo písala mne. Bol zaskočený, ale hlavne chápal, že môj je v tom nevinne. No ona sa hanbila jak pes a stále mlela svoju rozprávku o tom ako sú tie správy falošné 🤦♀️ pol slova jej po skúsenostiach neveril a nám sľúbil, že dohliadne aby sa ďalej liečila a neobťažovala

Akoze neodpoveda na ahij, ako sa mas, tak mu napise, ci nejde na kavu? To je cudne... len ci on tie svoje odpovede nemazal