icon

O čom snívate, po čom túžite?

neznamaznama
19. okt 2023

Som zvedavá, či sa niekto zapojí. Zaujíma ma, aké máte sny a túžby. A teraz myslím obyčajné, praktické a sebecké sny a túžby. Lebo väčšina z nás podvedome túži po zdraví v rodine, o láske v živote či šťastí v práci. Ale keďže som si ja vytvorila nový sebecký sen a už pár dní nad ním premýšľam, ako si ho splniť, tak mi napadlo, že možno by bolo fajn sa o svoje sny podeliť. A začnem ja. Chcela by som sa naučiť po kórejsky a vidieť naživo koncert mojej obľúbenej skupiny. Už sa mi raz podobný sen podarilo splniť, aj keď ten bol podstatne jednoduchší a možno sa mi o pár dní splní ďalší "minisen", tak budem dúfať, že aj tento si raz splním. Len prísť na to, ako ti dosiahnuť.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@majlo1234 jazdiť na koni by som chcela vedieť, vždy ma to fascinovalo.

sisaka
19. okt 2023

Otázka pre žienky túžiace navštíviť Island - čo vás na ňom láka?

zuzanapjat
19. okt 2023

@neznamaznama snívam o tom, že budem mať dokonalú vyšportovanú štíhlu postavu, bez toho aby som musela obmedziť jedlo a cvičiť :D

majada35
19. okt 2023

Zopár snov som si už splnila ..písala som si ich počas výšky :D minule mi ten zoznam prišiel pod ruku, tak som zistila, že jeden ostal nesplnený a to ísť darovať krv...a iste, pribudli aj nové .. predovšetkým cestovateľské sny.. a zároveň, viac si užívať život...)

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@4stanka4 to znie úžasné. Úplne si to predstavujem. 🏝️

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@guiseppinka držím palce ohľadom práce. 😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
neznamaznama
autor
19. okt 2023

@petamich verím, že to wellnes raz bude. A určite aj ležanie pred telkou, keď budeš sama doma. Ja si to už môžem vychutnať a je to na nezaplatenie.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@bessie12 uf, tú knižnicu si viem úplne živo predstaviť. Krásne vyzerá. 😉

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@minenkak 🏝️ takýto nejaký?😂😂😂

guiseppinka
19. okt 2023

@neznamaznama dakujem... uz som z toho cela nervozna...

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@koniarova no, prvé dva sú reálne, ale ten tretí. To si neviem predstaviť. 😅

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@smajliica uuuuuu, krásne destinácie. 😍

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@sandra811 prvé želanie asi veľmi neovolyvníš, ale snáď sa to podarí. A tie ostatné...... Verím, že aj tie sa splnia.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@sulavikova 6. jazyk? Klobúk dolu. Ak sa smiem opýtať, aké už ovládaš?

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@kristina2412 tak to ani netuším, čo je. Idem zisťovať. 😉 Dnes budem veľmi múdra.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@zuzanapjat myslím, že takých nás je veľa. Ale ešte nik nevymyslel, ako na to. Ak na to prídeš, daj vedieť. 😅😉

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@majada35 darovať krv je úžasné. Obdivujem každého, kto sa na to dá. Ja nad tým uvazujem, ale strach je stále väčší. 🤷

beata_k
19. okt 2023

Predat byt a kupit iny.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@sheila121 ja už som si musela zadovážiť čítačku a knihy posúvať a aj tak ich mám doma príliš veľa na 3izbovy byt. Nehovoriac o zozname kníh, ktoré by som chcela. 🤣

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@guiseppinka verím ti, čakanie je najhoršie, najmä ak človek po niečo veľmi túži.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lija22
19. okt 2023

tuzim po tom vykynozit mole v nasom dome. Zatial to vyzera, ze len poziar pomoze

tiezjedna
19. okt 2023

@neznamaznama naučiť sa kotviť na mori bez toho, aby som musela premýšľať, či mi vrátia zálohu za loď 😂 všetky ostatné sny, ktoré som mala už som si splnila. Ale verím, že nové prídu👍

walentina7
Odpoveď bola odstránená
olimuc
19. okt 2023

Chcem sa pozriet na nejaku inu planetu a stretnut nejakych realnych mimozemstanov. Ale momentalne by mi stacilo byt zdrava a moct normalne dychat.

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
minenkak
19. okt 2023

@sylvia217 a veď na tu motorku stačí spraviť vodičský preukaz

majlo1234
19. okt 2023

@sisaka Island je fascinujuca krajina-lad a ohen sa striedaju na reltivne malom priestore, divoka priroda, dychberuce vyhlady a pocit absolutnej slobody, ked sa vydas smerom na severozapad od rejkjaviku a davov turistov. A nakoniec polrna ziara a velryby, to som si tam vsetko splnila ja.
A chcem podporit ostatne, ze Island, narozdiel od niektorych dalsich spominanch je velmi lahko a lacno dostupny, za pr hodin ste tam, a za par dni mozte obehnut aspon tie najznamejsie atrakcie 🙂

lucyluska
19. okt 2023

@neznamaznama
že to dám keď to bude s maminou najhoršie a potom ...
že budem plynule šprechovať
že pôjdem do Santiago de Compostela na 3 mesiace puť
že sa dostanem do Jeruzalema
S manželom do Japonska
že budem mať bejby
A prečítam všetky knihy v mojej knižnici kt, len kupujem a nečítam
A že budem čítať sväté písmo každý deň