icon

O čom snívate, po čom túžite?

neznamaznama
19. okt 2023

Som zvedavá, či sa niekto zapojí. Zaujíma ma, aké máte sny a túžby. A teraz myslím obyčajné, praktické a sebecké sny a túžby. Lebo väčšina z nás podvedome túži po zdraví v rodine, o láske v živote či šťastí v práci. Ale keďže som si ja vytvorila nový sebecký sen a už pár dní nad ním premýšľam, ako si ho splniť, tak mi napadlo, že možno by bolo fajn sa o svoje sny podeliť. A začnem ja. Chcela by som sa naučiť po kórejsky a vidieť naživo koncert mojej obľúbenej skupiny. Už sa mi raz podobný sen podarilo splniť, aj keď ten bol podstatne jednoduchší a možno sa mi o pár dní splní ďalší "minisen", tak budem dúfať, že aj tento si raz splním. Len prísť na to, ako ti dosiahnuť.

Strana
z5
neznamaznama
autor
20. okt 2023

@dorothee tak snáď by si nezostala len pri oknách, no nie? 😉

vierkainka
20. okt 2023

@neznamaznama ja sa túžim konečne vyspať.Moje dieťa je zlý spáč a ja uz nevládzem.

wieruska1
22. okt 2023

@ma77 vidis a ja tam zijem cast roka a nemam nizsiu zivotnu uroven 😊 chudobna krajina je celkom odvazne tvrdenie. A robila by som tam presne to iste co robim aj na SK 😊

ma77
22. okt 2023

@wieruska1 Však a ko v pohode ked tam žiješ čast roka maš na to iny pohlad ako ja čo tam idem na 10dni a to že chudobna krajina nie je moje tvrdenie to je tvrdenie celkovo že BG,RO patria k najchudobnejšim krajinam EU😉

aculy
22. okt 2023

@neznamaznama Ísť na koncert U2 ❤️

thoughtfulweirdo
22. okt 2023

Dostať príležitosť odsťahovať sa aspoň na pol roka do Prahy, aby som zistila, či by som tam naozaj chcela žiť natrvalo 🙂

neznamaznama
autor
23. okt 2023

@vierkainka ver mi, raz sa vyspíš. 😉

neznamaznama
autor
23. okt 2023

@aculy uuuuuu, tak to si viem predstaviť ten sen. Mám podobný. Len moja skupina je trošku ďalej a viac nedostupná. 🤣🤣🤣😅😅

neznamaznama
autor
23. okt 2023

@thoughtfulweirdo tak teraz si ma dostala. Každý väčšinou chce ísť hneď, ty to chceš najskôr skúsiť. Zaujímavé. 😃

sisaka
23. okt 2023

@neznamaznama prečo ti to príde zaujímavé? Je to celkom logické, veľa ľudí si chce najprv vyskúšať, či sa im tam vôbec bude páčiť život, pred tým, než presťahujú na komplet celú rodinu z jednej krajiny do druhej.
My sme s mužom síce na to išli strmhlav, ale úplne chápem opatrný prístup.
Na druhej strane je veľa ľudí, ktorí stále len snívajú a majú milión výhovoriek, prečo si prave teraz ten sen nemôžu splniť

neznamaznama
autor
23. okt 2023

@sisaka pretože väčšina ľudí sa rovno sťahuje. Ja som sa nikdy nestretla s tým, že si to najskôr niekto na pol roka vyskúša. Proste išli.

dskjhfdlkdjhl
23. okt 2023

@neznamaznama Zato, ze si sa Ty s tym nestretla, tak to este nemusi platit pre vacsinu😉

hiro
11. feb 2024

@neznamaznama Na webe.
Ale k tomu Rolandu MT-32 - tak sa stalo ako stalo, stalo to menej ako nova oblicka a uz mam doma 2 kusky :D Teraz som jedno dopucoval, napravil ohnute pliesky, ocistil frkanice farbou, precistil display, srobky, este musim nieco vymysliet ako vycistit prach pri tlacitkach, je to 40 rokov stara vec, uz to je dost ako som to teraz rozobral, nechcem to znicit ze polamem kabliky 🙂 Prave si pustam hudbu co pre to zariadenie bola zlozena. 1987 az cca 1992, zazrak to pocut nazivo a nie len cez youtube 🙂

tmonika
26. júl 2024

@lenicka298 ja pojdem s tebou 😜 mám 9 ročnú a nemáme s kým ďalej ako Tatry 😁

lenicka298
26. júl 2024

@tmonika jeej, kľudne môžme. Bolo by to super 🤗 My sme boli vo Februári, a bolo to uzasne😍 s malou sme si to užili. Chlap nechcel ísť, ale keď videl, že rezervujem pre jednu dospelú osobu, a jedno dieťa, tak ze ide s nami😀

Strana
z5