Obavy z motorkárskeho gangu
Prečo sa treba obávať tých amerických motorkárov? Akú hrozbu môžu predstavovať pre ľudí. Predtým tu boli nejaký vlci tí patrili údajne k Rusku.
odporúčam nesledovať TV a svet bude veselší
Som zo Samorina,su asi 1km od nasho domu a okrem hucania motoriek,policajtov na kazdom kroku ani nevie ze tu su🤷♀️uvidime ako to bude cez vikend😁
@kvetinka75 Len vieš keby si vodiči povedali, že nebudú počúvať rádio a dopravné informácie asi by to na tej ceste veselé nebolo. Chcem tým len povedať, že informácie nie sú zlá vec. Samozrejme treba si veci overovať z viac zdrojov. Ale nie je to o nesledovaní televízie.
vodiči majú v prvom rade jazdiť podľa predpisov , čo mnohí nerobia. A ja píšem o TV a nie nepočúvať rádio. Ja tiež počúvam rádio, keď niekam idem, hlavne kvôli tomu, aby som vedela kde sú aké obchádzky a zdržania. Ale je rozdiel počúvať a prispôsobiť sa tomu ako robiť paniku kvôli nejakým motorkárom. Keď viem že tu budú vyhnem sa miestam, kde sa budú zdržiavať, pokiaľ to je možné. Ak nie, zvýšim opatrnosť.
@zuzubb007 @kvetinka75 úlohou médií je informovať. Ak informované nechcete byť, tak média pochopiteľne sledovať nemusíte. Ale každý priemerne inteligentný človek informovaný chce byť. Normálny človek chce vedieť, že tu sú, kde sú a kedy. Aby sa preventívne vyhol týmto miestach. Hoci s veľkou pravdepodobnosťou sa nič neudeje. Ale je to skupina známa kriminálnou činnosťou, zbraňami, drogami a výtržnosťami a mnohé krajiny im zamietli vstup na svoje územie a zakázali im zraz na svojom území. Nikto tu nerobí ani paniku ani bu bu bu, ani tv, len zdieľajú informácie.
@melanta mať informácie áno, ale nie zbytočne stresovať. Viď moju odpoveď vyššie.
na dopravne info pouzivaj waze alebo google maps 🙂
Ja nepocuvam radio ani dopravne informacie a jazdim … a nic sa mi nestalo… staci mi dobra navigacia, ktora informuje o obmedzeniach…
dobre napísala, informovať ľudí treba. Lenže niektorí ľudia hneď začnú šíriť paniku a v tom je ten rozdiel - ako človek berie informovanosť. Niekto ako fakt a zariadi sa podľa toho a niekto začne šíriť paniku.
Ja si myslím, že nám nič nehrozí. Každopádne, je super že je aj polícia v pozore. Môžeš si prečítať viac o nich. Panika ale nieje na mieste. O pár dní si na nich ani nespomenieš.
Je trošku neskoro plakať. Každý oficiálny motorkársky klub má niečo s gangom. Kým ich nebudeš provokovať nášivkami na chrbte,nebudú si ťa všímať. To je všetko.
Dobre ze mam MK ked uz nemam TV. Tasim samopale a volam šandare 😱
Mňa skôr zaujíma prečo takýmto skupinám nie je možné zabrániť vstupu na územie SR? Chyba na to legislatívny rámec? Prosím ak ste niekto od fachu vysvetlite to.
@katka700 Sú štáty ktoré im v tom zabránili. Ale tiež si počkám na odpoveď 🙂
Pracujem v Šamoríne, od rána sa nám premávajú pod oknami, v stredu sme boli s kolegom pracovne pri hoteli Kormorán, už ich tam bolo pomerne dosť, prechádzali sme tesne vedľa nich. Nebojím sa, nemyslím, že je čoho.
Mimochodom, nie sú to americkí motorkári, sú z európskych krajín. Aspoň čo som videla ŠPZ-ky. Pochybujem, že sa sem niekto bude kvôli tomu trepať z USA.
@katka700 včera som zachytila v správach, že veľa z nich sú občania EÚ a preto im nemôžu zakázať vstup na územie SR.
Na cestách nie je absolútne problém, chodia v skupinkách tak po 3-7 cca, málokedy väčšia partia. Pri vjazde do mesta sú hliadky, plus som videla niekoľko skupín (alebo jednu a tú istú skupinu viackrát, neviem) 4 policajtov na motorkách. Nebrzdia dopravu, ani nič zvláštne sa nedeje. Len viac hluku.
Práve teraz prešla skupina 12 motoriek, spočítala som to. My tu v práci z nich máme divadlo. 😁
Denne ich stretávam v Starom Meste v Bratislave, opäť nafúknutá informácia ako vyvolať obavy. A milé dámy, najprv si overte, väčšina je z EU, tak nevidím dôvod, prečo by im mal byť obmedzený pohyb v rámci EU.
Ja si tiež myslím, že je super, že polícia dohliada na bezpečnosť. Určite to má opodstatnenie.
zbytocna panika - chalosov som stretla posledne dva dni dvakrat, prechadzali som okolo nich a ich motoriek v meste, prvykrat s kolegynou, druhykrat s mladsou dcerou a este sme sa na seba usmievali, lebo su mega stylovi, uplne ako z nejakeho motorbike casopisu. Az vo vecernych spravach som sa dozvedela, ze zevraj nejaky gang - pobavilo. Chalani normalne jazdia, parkuju normalne, nie su z USA len tak btw. ale najma zo zapadnej Europy. Za to slovensky pretekar na Bolte vcera takmer na prechode zrazil mna aj moju dceru, jeden sofer ma pustil a tento pako aby nemusel zastat tak presiel do BUS pruhu kde nema co robit a ledva stihol zaflekovat. Dceru som este polhodinu nevedela ukludnit, ta myslela ze je po nas. Takze nie zo zahranicnych motorkarov treba mat paniku, ale tuto zo slovenskych dementnych soferov.
@kvetinka75 Ja som natočila zopár videí, keď išla okolo väčšia skupina. Jedno dokonca aj také akčné, lebo zhodou okolností práve išla okolo nich húkajúca sanitka. 😄 Ale neviem sem pridať video.
@h2 no škoda . Len aby to video potom niekto nestiahol a nespravil z toho aféru že sa niečo stalo a sanitky boli v pohotovosti. 😂

Lebo potrebuju v telke robit bu bu bu, som sa normalne vytocila vcera ako keby isli vyvrazdit cele Slovensko uz im hrabe v televizii fajne na hlavu, normalny ludia bat sa ich mozme ako kazdeho na ulici, a ze sa pobiju to aj na futbale aj na ulici sa stane