Obavy z prvého tetovania
Ahojte, tie ktore mate nejake tetovanie. Tak pri tetovani to boli? Planujem si dat na ruku, ale ma to byt moje prve a mam strach hlavne z bolesti 😀
A taka mimo otazocka, a stretla som sa aj tu s tym ze niektori ludia si myslia ze tetovani ludia su horsi? Resp "odsudzoval" vas niekto kvoli tetovaniu?
@anonym_b36446 ja nerada do toho taham ockovanie ale ja tiez kym som nebola ockovana proti covidu tak som bola menej chora ako potom. 😀
Okrem toho ja sa nepytam ci ist ale mam strach z bolesti 😀
@anonym_autor mne sa tetovanie nepaci, ale to je moj osobny problem. Ty mi neprides ako rozhodnuta na 100%, ludia co sa davaju tetovat tqku drobnost ako "bolest" neriesia
@anonym_autor Tak to je dôvod so toho neísť.
@pr85 a vidíš mám kolegyňu ktorá sa bála a predsa do toho šla 😁 a vravela že pohoda 😁
@pr85 a vidíš mám kolegyňu ktorá sa bála a predsa do toho šla 😁 a vravela že pohoda 😁
@anonym_autor No ja by som na takéto niečo nikdy nešiel. Platiť niekomu, aby mi spôsoboval bolesť. A tetovania majú aj svoje zdravotné následky, ako tu už viacerí v tejto diskusii spomenuli.
@anonym_autor No ja by som na takéto niečo nikdy nešiel. Platiť niekomu, aby mi spôsoboval bolesť. A tetovania majú aj svoje zdravotné následky, ako tu už viacerí v tejto diskusii spomenuli.
@pr85 aj fajcenie sposobuje rakovinu a aj alkohol nici pecen a pritom je to ovela horsie ako tetovanie myslim. Opakujem nejdem si davat na celu ruku
@anonym_autor boli
Neodcudzovali
Ale nech to nieje gyc
Boli to asi ako keď si silnejšie poskirabes ruku ja som pri prvom zaspala ale záleží aj či mám väčšie alebo menšie

Video čo robí tetovanie s imunitou
vyššie riziko rakoviny u tetovaných
https://www.idnes.cz/xman/styl/tetovani-rakovin...
@anonym_b36446 ja nerada do toho taham ockovanie ale ja tiez kym som nebola ockovana proti covidu tak som bola menej chora ako potom. 😀
Okrem toho ja sa nepytam ci ist ale mam strach z bolesti 😀