icon

Obavy z prvého tetovania

5. máj 2026

Ahojte, tie ktore mate nejake tetovanie. Tak pri tetovani to boli? Planujem si dat na ruku, ale ma to byt moje prve a mam strach hlavne z bolesti 😀

A taka mimo otazocka, a stretla som sa aj tu s tym ze niektori ludia si myslia ze tetovani ludia su horsi? Resp "odsudzoval" vas niekto kvoli tetovaniu?

Strana
z2
autor
6. máj 2026
@anonym_b36446

Video čo robí tetovanie s imunitou

vyššie riziko rakoviny u tetovaných
https://www.idnes.cz/xman/styl/tetovani-rakovin...

@anonym_b36446 ja nerada do toho taham ockovanie ale ja tiez kym som nebola ockovana proti covidu tak som bola menej chora ako potom. 😀
Okrem toho ja sa nepytam ci ist ale mam strach z bolesti 😀

pr85
6. máj 2026
@anonym_autor

@pr85 ja mam strach ze bude dost boliet. 😀

@anonym_autor Tak to je dôvod so toho neísť.

eeffka
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_b36446 ja nerada do toho taham ockovanie ale ja tiez kym som nebola ockovana proti covidu tak som bola menej chora ako potom. 😀
Okrem toho ja sa nepytam ci ist ale mam strach z bolesti 😀

@anonym_autor mne sa tetovanie nepaci, ale to je moj osobny problem. Ty mi neprides ako rozhodnuta na 100%, ludia co sa davaju tetovat tqku drobnost ako "bolest" neriesia

autor
6. máj 2026
@pr85

@anonym_autor Tak to je dôvod so toho neísť.

@pr85 a vidíš mám kolegyňu ktorá sa bála a predsa do toho šla 😁 a vravela že pohoda 😁

pr85
7. máj 2026
@anonym_autor

@pr85 a vidíš mám kolegyňu ktorá sa bála a predsa do toho šla 😁 a vravela že pohoda 😁

@anonym_autor No ja by som na takéto niečo nikdy nešiel. Platiť niekomu, aby mi spôsoboval bolesť. A tetovania majú aj svoje zdravotné následky, ako tu už viacerí v tejto diskusii spomenuli.

autor
7. máj 2026
@pr85

@anonym_autor No ja by som na takéto niečo nikdy nešiel. Platiť niekomu, aby mi spôsoboval bolesť. A tetovania majú aj svoje zdravotné následky, ako tu už viacerí v tejto diskusii spomenuli.

@pr85 aj fajcenie sposobuje rakovinu a aj alkohol nici pecen a pritom je to ovela horsie ako tetovanie myslim. Opakujem nejdem si davat na celu ruku

pr85
Včera o 09:34
@anonym_autor

@pr85 aj fajcenie sposobuje rakovinu a aj alkohol nici pecen a pritom je to ovela horsie ako tetovanie myslim. Opakujem nejdem si davat na celu ruku

@anonym_autor Ale predsa len ide o zásah do tela, ktorý má vplyv na telesné zdravie. A je to niečo, čo nie je potrebné.

Strana
z2