icon

Občas si pripadám úplne blbá

14. feb 2022

Keď nieco mám vybaviť,stane sa mi že sa buď strápnim alebo akoby som nemyslela..
Viem že niesom chytra, nemôže to byť nejaký skrat?🤦
Lebo niekedy je to také že nevnímam chvíľu realitu

lindous
14. feb 2022

Myslím, že každému sa stane, že občas trepne niečo úplne od veci, pritom vie ako by to malo byť, len je buď myšlienkami inde alebo sám seba popletie 😅 neberiem to ako trapas, ani keď sa to stane mne, ani keď sa to stane niekomu inému, proste sa to snažím otočiť skôr na srandu, stane sa, sme ľudia... Nemáš proste stres z toho, že máš riešiť/vybavovať niečo, čo si napr. pred tým ešte nerobila?

sadkoni
14. feb 2022

Jój to sa aj mne stáva z času na čas. A v tých najnevhodnejších situáciách 😀 Ale teda zvykla som si robiť zo seba srandu a teda oveľa lepšie sa mi s tým vyrovnáva 😀

whatever1
14. feb 2022

No tak ja som majster v trapasoch ak ti to aspon trochu pomoze😅.

anastasiagrey
15. feb 2022

Mam to úplne rovnako. Mam stres keď mam niečo vybaviť, čo i len telefonicky a potom kiksujem. Bojim sa aj šoférovať, že v rýchlosti zle nevyhodnotim siruaciu, alebo úplne vypnem 🤨

jumama
15. feb 2022

Nauc sa nevystresovat sa. Nie je to tak ze uz dopredu sa vystresujes a potom sa ti stane, ze zabudnes? Stresove hormony ta zaplavia a tvoj mozok nepracuje normalne, nevie sa sustredit na co treba. Najprv si zapis, co mas vybavit do notesa. Nenapadna a kdekolvek prevadzkovatelna metoda na ukludnenie je stvorcovy dych - na 4 sekundy nadych, 4 s zadrz dych, 4 s vydych, 4 s zadrz dych - asi 10 krat ked sa takto do stvorca nadychnes, mala by si byt upokojena, srdce prestane cvalat ako kon. Kym cakas v rade na urade alebo kdekolvek, takto sa ukludni. A uz ked si kludna, tak si pozri do notysku, co mas vybavit a chod do toho. Nezabudnes 🙂

tyaja5
15. feb 2022

zlata, podla mna je to normalna. tiez sa niekedy pristihnem, ked bud nieco poviem alebo nad niecim banalnym premyslat ze mam maslo v hlave :D 🙂