Obchod s rovnakým oblečením pre matku a dcéru
Chcem si otvoriť butik s oblečením zameraný na rovnaké oblečenie napr. Mama a dcéra alebo mama a syn, otec a dcéra alebo syn. Chcem sa spýtať, či má niekto s tým skúsenosti, či sa to ludom páči alebo nie. Vo svojom okolí (prešovský kraj) som nevidela takto nikoho chodiť. Vie mi niekto poradiť????? Ďakujem
Realne budes musiet mat top vyber.kukni aj stranku trendyrodinka.sk.
@lola292 no ja na vychode nezijem ale myslela som si, ze je to tak ako si napisala 😢 . Mysli na to, ci tam budu ludia kupovat veci, ktore su mile ale nie nevyhnutne k zivotu v takom mnozstve aby ti to zaplatilo vydavky nevyhnutne na prevadzku kamennej predajne a aby ti este nieco zvysilo.
Ak chces otvorit nieco take,budes musiet (a tym,ze si na vychode) vymysliet nieco specialne alebo iny doplnkovy sortiment,co sa v presove neda kupit.konkurencia v obleceni je dost velka.ale ak tomu veris-smelo do toho.ja som si napr.nikdy nemyslela,ze budem tolko sit na zakazky a stale sijem vo velkom pudlace,ciapky,...a tiez som tomu neverila🙂
@lola292 mne sa to paci velmi. ale napr. ja osobne preferujem online obchody a som zo zapadneho Slovenska 🙂 ako sa dostanem k takym peknym vecickam??:D
@jankadr jej vsak aj ty sijes mama & syn vecicky 🙂 a pekne
👍
@lola292 Suhlasim s
@jankadr .
Aha na toto:
http://www.babyoblecko.sk/
@sophinka17 dik.ano sikem toho v poslednej dobe celkom dost.mam odevnu skolu a baby,ktore sa naucili sit na rodicaku usiju pudlace a ciapky v pohode,ale do dospelackych veci sa podla mna nepustaju.
@lola292 mna len napadlo, ze mozno aj na fotenie veci poziciavat, by nebolo odveci, ale neviem to ma naozaj len napadlo.
za mna, urcite ries internetovy obchod, nie kamenny. usetris na prenajme, na plate pre predavacku, na registracnej pokladnici a mas s tym menej byrokracie. a ci sa ti bude darit...vsetko zalezi od pomeru kvality a ceny a hlavne marketingu. mozes mat perfektne veci za super ceny, ale ak nebudes mat dobre spravenu stranku (klucove slova, ktore ta v google hodia na prvu stranu), tak ti to nepojde. drzim prsty 🙂
Ja si tiež myslim, že by si mohla skusiť najprv cez net, za to skoro nič nedaš a uvidiš, či sa to uchyti 🙂 ale ja osobne by som ocenila aj kamenny obchod, kde si to môžem vyskúšať, chytiť.. možno by to niekoho ani nenapadlo pozerať na nete a keby šiel okolo takeho obchodiku, zastavil by sa tam 🙂
@lola292 áno, ale potom už vlastne dopredu určuješ, pre koho Tvoj obchod bude...sú aj silnejšie mladé mamičky 🙂 Myslím to v dobrom, že či potom budeš mať dosť veľkú klientelu na to, aby Ti časom pokryla náklady, tým nechcem povedať, že je silnejších mamičiek viac 🙂...ako píšu aj predo mnou, skúsiť najskôr nejaký predbežný záujem alebo predaj cez net.
Je to pekné. Internet je toho plný a ceny pre mňa, ženu z východného Slovenska vysoké. Navyše v mojich moletných tehu veľkostiach je málo čo zohnať. Držím palce, ale budeš mať čo robiť ... potrebuješ zarobiť na nájom, odvody ... koľko ľudí ti príde len na okuk? A koľko z nich asi aj niečo kúpi? budeš šiť na mieru, alebo nakupovať z amazonu a predávať tu ? Veľmi dobre si to prepočítaj ... záujem bude ... len či to bude stačiť ... Rada by som si niečo kúpila veľkosti 50 a 116 ale max. do 50 € za obe nie za 100 € . Nedám 100 € za handry, z ktorých moje dieťa raz - dva vyrastie na bežné nosenie.
Je to pre to , lebo si myslim, že takéto oblečenie nedokáže utiahnuť výdavky za prevádzku. A pri našich platoch a materských dáme peniaze radšej do niečoho zmyslupnejšieho ako je oblečenie. Píšem ja obyčajná žena v teniskách , čo chodí ráno do práce, večer behá po dieťa do školky v teniskách, nie vyperoxidovana blondýna na štekliach s max. 1 dieťaťom čo nepočíta každé euro.
tiež si myslím , že je to časovo obmedzený módny trend
Mne sa tvoj napad paci, urcite ked bude malinka vacsia, sem tam nam nieco rovnake nakupim. Drzim palce 🙂
@lola292 ako sa vola ta stranka 🙂 vdaka
@monikaalenmia myslis, ze to uz otvorila? Ak hej aj mna by to zaujimalo, by som sa rada pokochala 🙂

@libawet jasné, že na stihlych ženách je všetko krajšie a na modelkach ešte viac. Oblečenie by som chcela v asi troch velkostiach damskych/ S,M,L/ a detské asi tak/ 92,98,100,110/