Objednali ste si niečo cez bazár a balíček nedošiel?
V pondelok som posielala hračku v bublinkovej obálke, druhou triedou obyčajne, dodnes sa vláčik k pani Oľge nedostal, napísala iba, že je veľmi sklamaná a že si myslí, že už ani nepríde/myslím ten vláčik/. Hoci som ju ubezpečila, že ak balíček naozaj nepríde, korunky jej vrátim, že je pred vianocami a aj na poštách je frmol, mám taký pocit, že si myslí, že jej klamem/aj ked mi to takto otvorene nenapísala, niekde medzi riadkami to je-to podozrenie, že som klamárka/
Ak vláčik proste nepríde, nemôžem za to ani ja ani pani Olga. No ja ju o jej korunky neokradnem, vraj sa to stať môže a ja som posliala už veľa balíčkov/ na babybazare mám 82 hodnotení/niečo som kupovala, a mnohý hodnotenie ani nenapísali, ale tých 100Balíčkov som poslať mohla no a toto je ten prvý, ktorý zatial nenašiel adresáta., Tak sa chcem spítať, kto má podobné skúsenosti a ako ich riešil.Silvia
ja si stále myslím, že ten balíček do Bratislavy došiel, len zato, že bol nespratný, ho pani paštárka zo sebou nezobrala, a bolo by ho treba vyzdvihnúť na pošte, aj žltý lístk sa mohol stratiť, a možno sa mi po 18 dňoch vráti naspäť ako adresát neznámy, ale ani to všetko by ma nemrzelo, skôr ma žerie, ten pociť- že nespoľahlivá. Pani Oľga mi nijak nenadávala, ani nespochybnila moje slová, len skonštatovala, že si myslí, že už ani nepríde.

@sisinka33 ja ako predavajuca najradsej posielam veci doporucene 2. triedou. Obycajne posielam iba na vyslovne zelanie kupujuceho s tym, ze ak sa to strati, nezodpovedam za to. zatial sa mi to nastastie nestalo a vsetky balicky posielane obycajne adresata nasli. klop, klop. Skoda, ze si to neposielala doporucene, takto to naozaj stoji iba na dovere..