icon

Objednali ste si niečo cez bazár a balíček nedošiel?

sisinka33
12. dec 2011

V pondelok som posielala hračku v bublinkovej obálke, druhou triedou obyčajne, dodnes sa vláčik k pani Oľge nedostal, napísala iba, že je veľmi sklamaná a že si myslí, že už ani nepríde/myslím ten vláčik/. Hoci som ju ubezpečila, že ak balíček naozaj nepríde, korunky jej vrátim, že je pred vianocami a aj na poštách je frmol, mám taký pocit, že si myslí, že jej klamem/aj ked mi to takto otvorene nenapísala, niekde medzi riadkami to je-to podozrenie, že som klamárka/
Ak vláčik proste nepríde, nemôžem za to ani ja ani pani Olga. No ja ju o jej korunky neokradnem, vraj sa to stať môže a ja som posliala už veľa balíčkov/ na babybazare mám 82 hodnotení/niečo som kupovala, a mnohý hodnotenie ani nenapísali, ale tých 100Balíčkov som poslať mohla no a toto je ten prvý, ktorý zatial nenašiel adresáta., Tak sa chcem spítať, kto má podobné skúsenosti a ako ich riešil.Silvia

sisaha
12. dec 2011

@sisinka33 ja ako predavajuca najradsej posielam veci doporucene 2. triedou. Obycajne posielam iba na vyslovne zelanie kupujuceho s tym, ze ak sa to strati, nezodpovedam za to. zatial sa mi to nastastie nestalo a vsetky balicky posielane obycajne adresata nasli. klop, klop. Skoda, ze si to neposielala doporucene, takto to naozaj stoji iba na dovere..

sisinka33
autor
12. dec 2011

ja si stále myslím, že ten balíček do Bratislavy došiel, len zato, že bol nespratný, ho pani paštárka zo sebou nezobrala, a bolo by ho treba vyzdvihnúť na pošte, aj žltý lístk sa mohol stratiť, a možno sa mi po 18 dňoch vráti naspäť ako adresát neznámy, ale ani to všetko by ma nemrzelo, skôr ma žerie, ten pociť- že nespoľahlivá. Pani Oľga mi nijak nenadávala, ani nespochybnila moje slová, len skonštatovala, že si myslí, že už ani nepríde.