icon

Objednáva niekto cez www.alibaba.com a www.aliexpress.com?

zuzkasonicka
29. jan 2013

Mam tam vyhliadnuté šatky pre dcérku, ale nemam založený paypal učet, chystám sa na registráciu. Len sa chcem ubezpečiť, či je to 100% bezpečné a ako potom prebieha nákup. Vhodim si niečo do košika a potom už nevyplňujem žiadne údaje ohľadom karty a pod.?? len potvrdím platbu a už len čakám na tovar? Viem si zásielku nejako sledovať? Ak je tam pri platení uvedené Slovakia free delivery, tak to skutočne bude free delivery???
Pekne prosím o pomoc.
ďakujem

janinka007
28. feb 2015

@alenka008 NEOTRAVUJ,lebo ťa nahlásim!!

janinka007
28. feb 2015

@sarlota211 vpravo hore si to zmeň

ciapkyzvieratka
12. mar 2015

@moncsi1208 Ahoj, chystam sa objednat i ja tovar pre syna, dakujem za cenne rady. Rada by som sa este opytala do akej najvacsej ceny si objednala... a prislo ti vsetko aj nad 150E?? dakujem za info. Lenka

potwiq
19. mar 2015

http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂 ja uz mam svoju prvu vyplatu od nich na ucte 🙂

moncsi1208
23. mar 2015

@ciapkyzvieratka ahoj,ja objednavam len v malom mnozstve,ziadne drahe veci,poprve,ked sa nieco stane,tak peniaze prepadnu,zial,aj to sa nam stalo,kym sme sa naucili par veci....moje svadobne saty boli tie najdrahsie,cca.30€,nad urcitou hodnotou to uz vysetruje colnica,aspon tak som pocula...

ciapkyzvieratka
23. mar 2015

@moncsi1208 dakujem za info. ako sa tam spravne registrovat? naozaj je niekedy doprava zdarma ako tam pisu?? dakujem za info .Lenka

moncsi1208
25. mar 2015

@ciapkyzvieratka za málo,áno,je doprava zadarmo,ale len u predajcov,ktorí uvádzajú free shipping.zaregistrovať sa dá jednoducho,ak spomínam dobre,na úvodnej stránke v lravom hornom rohu,tam je sign in,create account.ked nieco nerozumies,da sa to prekladat,hoci to znie niekedy dost blbo...🙂aby som nezabudla,dnes sme dostali semienka,ktore sme objednali o 16.februara.to trva,kym predajca poda na postu.potom uz ide ryyyychlo.ale davaj si pozor na podozrivo nizke ceny,to ta aj varuju na ich stranke,kde je sekcia ochrana kupujuceho.pozorne precitaj,oplati sa to.inac hodinky sme objenali,su krasne,funguju na 100%,inac je vela obchov,kde predavaju prave veci z ali za zbytocne predrazene ceny.ked chces mat svoj ucet vzdy pod dohladom,stiahni aplikaciu na google play do mobilu alebo ked mas moznost,do tabletu.

ciapkyzvieratka
27. mar 2015

@moncsi1208 dakujem ze si mi to tak pekne podala..velka vdakaa >D

moncsi1208
27. mar 2015

@ciapkyzvieratka rado sa stalo,dúfam,že som ti vedela pomôcť.🙂

ciapkyzvieratka
27. mar 2015

@moncsi1208 ahojky, prave som naletela jednej mamicke co vystupuje pod menom KAtka Skacalova, alebo Danka Hrnčiarova a poslala som jej peniaze , ze vraj posiela baliky z detskym oblecenim z Anglicka...a poslala mi balik ale s prefajcenym, spinavym a obnoseným satstvom hodnym na kontajner...a to som si zistovala jej meno cez FB, a nebola medzi podvodnickami... vraj posiela balik na 100% tak ho i poslala to jedine splnilaa...takze uz len z Aliexpres

moncsi1208
31. mar 2015

@ciapkyzvieratka ja som nasla nohavice tu na koniku od mamiciek,pre syna,mala som take stastie,ze prisli v 100%stavu,mozem ich len chvalit.je mi fakt luto,ze si vyhodila peniaze z okna.....z ali najdes tiez super veci,ked si nie si ista s tymi vselijakymi rozmermy,zvycajne udavaju rozmery daneho satstva,ked nie,tak maju tabulku mier.keby nieco,mozes aj vygooglit presnu tabulku mier a velkosti siat,aj obuvi.podla toho sme overili velkost tricka pre dceru mojho druha,mozem ti povedat,ze su prekrasne a sedia,ako maju byt.musis byt kriticka pri sledovani obrazkov,tym nebudes sklamana,lebo velakrat sa stava,ze ktovie,co cakaju,potom su sklamane.pritom v obchodoch tiez nedostanes lepsie veci.mne jedna moja zakaznicka priniesla rifle svojej dcery,nove,len raz oblecene,kupila za horibilne peniaze-mala uplne roztrhnute svy.....cele nohavice som musela opravit.citila som sa ako plasticky chirurg....😀 takze ziadne drahe peniaze za handry nedam.inac ked ides k cinanom,co si myslis,co tam vidis za hororisticke ceny bez zaruky?hoci nie su zle,ale tu oni predavaju drahsie ako zdravy rozum si vie predstavit.podla mna sa oplati objednat z ali,ale s rozumom.prajem ti vela vela spokojnych nakupov z ali,potom sa ozvi,ako sa ti dari.🙂

ciapkyzvieratka
3. apr 2015

D
@moncsi1208 Dakujem velmi pekne za povzbudive slova, a prajem kraasne velkonocne sviatky plne oddychu a pohody :D

moncsi1208
3. apr 2015

@ciapkyzvieratka dakujem,aj vam prajem prijemne sviatky.🙂

ciapkyzvieratka
8. apr 2015

@moncsi1208 ahoj, mozes mi prosim poradit ohladom nakupu na Ali?? dakujem, si aj na FB?

bugajka
15. máj 2015

@denisa1284 Dobrý deň, objednávate veci z aliexpressu? Chcela by som odtial šaty, aké máte skúsenosti?
dakujem za info
Chromuľáková

nikuska245
18. máj 2015

Ahojte,chcem sa opytat ci niektora objednava zo zahranicia..alibaba.com ....alebo aliexpress.com
chcela by som nieco odtial..na postovne urcite prispejem 🙂
Dakujem. 🙂

ciapkyzvieratka
19. máj 2015

@nikuska245 Ahoj , ano z aliexpresu objednavam, co by si potrebovala?, rada ti pomozem.. ved niekedy i ja mozem potrebovat pomoc..Lenka

nikuska245
20. máj 2015

@ciapkyzvieratka ahoj,neviem ci sa da odtial dostat aj detska kozmetika nivea baby taka ktora sa u nas na SR neda dostat kupit..ja som odtial nikdy este neobjednavala,len som pocula od kamosiek ze tam maju vselico 🙂
Ide mi hlavne o tu kozmetiku obrusky na zadocek v boxe s nazvom toddies..tie su perfektne 🙂
Alebo poznas niekoho kto objednava zo zahranicnych stranok,kde by sa ta kozmetika dala zohnat?
Dakujem za pomoc.Nika

ciapkyzvieratka
23. máj 2015

@nikuska245 ahoj, pohladam a napisem ti...nie nepoznam nikoho kto objednava zo zahranicnych stranok, ak by som o niekom vedela, myslim si ze by som sa s nim i spojila... caff

nikuska245
23. máj 2015
stastenka42
23. máj 2015

ahojte,ja si tiež objednávam z aliexpresu hlavne pre malu a zatial v pohode..teraz som mala jeden problém z teniskami NIKE pre mna za 26,-eur...colnica mi ich zadrzala pre podozrenie z falzifikátu,tak som objednávku vrátila spät a teraz mi odpísala obchodnícka na reklamaciu že mi vráti peniaze tak som zvedavá..jedine tie velkosti su trochu problém hlavne pri malých detoch kde sú udávané na mesiace a nie na velkost..objednávam radšej aj o rok väčšie a aj tak niektoré prišli len tak tak že oblečie...ale za tie peniaze v pohode...tu sú tie veci max predražené a nakoniec aj tak sú všetky vyrobene v číne 🙂

stastenka42
23. máj 2015

@nikuska245 otvor si stránku a pozri si kategorie,tam si pohladaj vsetko čo chceš vediet..nieje to nič zložité,všetko tam máš pekne popísané,aj registrácia je uplne jednoduchá..vyskúšaj

ciapkyzvieratka
23. máj 2015

odporucam vyskusat.... tiez si mysli, ze to nie je nic zlozite... ak nevies nieco tak poradime... 😉

nikuska245
24. máj 2015

@stastenka42 ahon no vyskusala som sa registrovat na alibabe..a da sa tam platit eurami..ako to prebieha ked si objednam? Musim platit prevodom? Pri registracii pytali meno spolocnosti..uviedla.som moje neviem ci som dobre urobila...napis mi prosim ako mam postupovat.dakujem:)

stastenka42
24. máj 2015

@nikuska245 ano v pohode a da sa platit iba kartou..tam ti ukaze. ked budes mat nieco v kosiku tak prejdi na ukoncit objednavku a tam ta naviguje..

stastenka42
24. máj 2015

@stastenka42 vzdy si objednavaj podla recenzii,nad 90% a dopravu zdarma

stastenka42
24. máj 2015

@nikuska245 napisala som sama sebe 🙂

sonya_12
24. jún 2015

Tu je pár rád ako nakupovať http://zlavovekody.sk/nakupovanie-na-aliexpress... ja som začínala s takýmto tutorialom. je to bezpečné, hlavne ak máte sms-ky ako upozornenia pri strhávaní z účtu

janett310
9. júl 2015

Pisem ohladne refundo prace Je mozne si v nom zarobit 2 sposobmi:

1. Vratia Vam % z nakupov.
2. pomocou odporucania tejto stranky inym (tato moznost nie je pisana hned v uvode tej stranky ale preklikate sa tam) za kazde odporucanie niekomu mate dalsie 4.20 € (0.20,- hned, 4,- az ked nieco dotycny nakupy. Ak chcete tak si mozete zarabat peniazky, ak nie tak vyuzivate zlavy pri nakupoch, nicomu sa nezavazujete.
Uz len za registraciu ziskavate 2 €.
Registracia je zdarma
Nech sa paci, tu je link:

https://www.refundo.sk/?ref=50130

janett310
10. júl 2015

VRATENIE CAST PENAZI PRI NAKUPE CEZ INTERNET A BONUS PO ZAREGISTROVANI 2€.

Pisem ohladne refundo prace 🙂 Je mozne si v nom zarobit 2 sposobmi:
1. cez % co vam vratia nakupov, ale to je blbost!!! to neodporucam, cez to sa daju zarobit akurat tak haliere.....
2. ja zarabam LEN cez odporucania tejto stranky inym (tato moznost nie je pisana hned v uvode tej stranky ale preklikate sa tam)za kazde odporucanie niekomu mate dalsie 4.20 € (0.20,- hned, 4,- az ked nieco dotycny nakupy, cize tieto 4,- ja neriesim a zarabam len tymi 0.20,- za kazdeho ). Uz len za registraciu ziskavate 2 €. Registracia je zdarma, ak chcete tak si zbierate peniazky, ak nie tak na to kaslete, nicomu sa nezavazujete 🙂 mne uz poslali 200 € na ucet takze overene 🙂
Nech sa paci, tu je link: https://www.refundo.sk/?ref=50130