icon

Objednávali ste niekedy kvety cez internet?

6. apr 2024

Objednávali ste niekedy kvety cez internet? Chcela by som prekvapiť jednu osôbku a rada by som objednala kyticu cez nejaký overený eshop, ktorý sa postará o to, aby daná osoba dostala krásnu kyticu v pravý čas. Ďakujem 🙂

lilianka28
•
6. apr 2024

Od kvety.sk objednané viackrát a spokojnosť.

adeladulova
•
6. apr 2024

Kvety.sk spokojnost

jajana_2
•
6. apr 2024

Ja som objednávala viac krát, ale záleží od toho kam. V okolí Žiliny som googlila kvetinarstva zo Žiliny, keď do Hlohovca zase odtiaľ a podobne.. neosvedčila sa mi stránka ktorá to sprostredkováva, volali že nemali také kvety, nejaké zámeny boli a podobne.. takže za mňa pozrieť na nete donášku kvetov v danom meste a podľa ponuky a recenzií 🙂

oli18
•
6. apr 2024

Ak je to v tom istom meste, mozes kupit sama normalne kyticu a zaplatit taxikarovi, nech odnesie na adresu. Ja som tak urobila a dokonca som v tom taxiku aj sedela na zadnom sedadle za tmavymi sklami, takze som videla aj to prekvapenie. Kvetinova posta to posiela tiez taxikmi.

gondyo
•
6. apr 2024

Kvety.sk objednávala som 2x pre mamu na narodeniny..

banalu
•
6. apr 2024

Kvety.sk

brrunetkaa
•
6. apr 2024

Ja som objednavala aj cez Wolt, keď som chcela na poslednú chvíľku počas MDŽ objednať a max spokojnosť. Dodanie rýchle a ruzicky vydržali 3 týždne uplne krásne. A cenovo mi to vyšlo najlepšie

bibssli
•
6. apr 2024

Určite cez kvety.sk objednávam pravidelne na sviatky alebo pre radosť zadáte si tam dátum kedy chcete kvety doručiť môžete pridať aj prianie.. podľa mňa veľmi milý spôsob a vždy potešilo ..veľké plus vždy čerstvé kvety

bela30
•
6. apr 2024

Ja kvety.sk vobec neodporucam. Kytica uplne ina ako na obrazku, v dany den uz bola vyschnuta, na listoch silny biely povlak, bola kupovana na svadbu, hanbila som sa ju tam doniest, bola uplne v otrasnom stave, ked som ju odovzdala, nevydrzala ani par hodin. Hroza. Samozrejme reklamaciu neuznali, citala som na nich na nete vela negat.recenzii a presne problem ako u mna, ze zamietli reklamaciu. Nikdy viac kvety od nich.

weronika2
•
6. apr 2024

Kvety.sk..objednavala som od nich asi 5x a vzdy boli tie kytice nadherne a presne ako na fotke a vydrzali velmi dlho

rozculena
•
6. apr 2024

objednávam,naposledy z https://eruze.sk/ Ale záleží,v ktorom meste to má byť doručené.