icon

Objednávali ste nedávno z Shein?

miss_foxy
5. mar 2025

Ahojte. Je tu niekto kto objednával v poslednom čase?
Ide o to že som po veľmi dlhom čase objednala balík a v objednávkach mám skoro všetko samostatne. Je to ešte v štádiu balenia, no veľmi dúfam že mi nepríde 20 balíkov samostatne a nie jeden veľký ako niekedy. Nemáte skúsenosť?

lulinqa
•
5. mar 2025

Ja som tak mala už nie raz, že napr 2 veci spolu - 3 zvlášť. Všetko to ale došlo naraz v jednom.

bessie12
•
5. mar 2025

@miss_foxy naposledy, keď som objednávala, tak mi prišli 2 balíky. Jeden skôr a druhý neskôr, ale termín doručenia bol dodržaný. Teraz opäť čakám balík a mal by byť len jeden. V appke to vyzeralo, že je to takmer všetko zvlášť, ale nie je. Nemusíš sa báť, že dostaneš veľa balíkov. Ak si urobila veľkú objednávku, tak môžu to rozdeliť na 2 samostatné balíky.

abcabcada
•
5. mar 2025

Mne to tiež všetko ukazuje jednotlivo, no chodia balíky ako celok... No stress 🙂

pininka1
•
5. mar 2025

Mne včera prišlo, pričom som objednávala cez víkend jeden balík a v ňom dve veci. Čiže zbytok mi príde neskor, ale to sa mi stalo prvýkrát, vždy mi prišlo v jednom baliku

benit
•
5. mar 2025

Aj mme teraz prisli prvy krat 2 baliky, v jednom 2 veci a v druhom jedna. Nova objednavka ukazuje vsetko zvlast, tak som tiez zvedava ako to pride.

kathy7337
•
5. mar 2025

už to tak chodí dlhšie (objednávam veľmi často). je to pre urýchlenie dodania. ak niečo nemajú ihneď k odoslaniu z tej objednávky, tak ti pošlú ten zvyšok. a tú vec potom. nemusíš sa obávať, príde všetko.
mne sa páči, že sú tie položky v appke teraz zvlášť, pretože keď príde balík, robím hodnotenia výrobkov a takto to môžem robiť jednotlivo vždy keď tú vec vyskúšam.
predtým si musela ohodnotiť všetko naraz alebo nič.

miss_foxy
autor
•
5. mar 2025

Ďakujem žienky 🙂