icon

Objednávanie tovaru zo Sportsdirect

jananinka
13. jan 2013

Pri minulej zasielke mi poslali katalog a na konci su zlavove kupony, ktore by som chcela pouzit, ale netusim ako. Kde mam zadat ten voucher code, neviete niekto? Dakujem vopred za pomoc.

Strana
z4
olivernela
6. okt 2016

@ellen veatili mi celu sumu

ellen
6. okt 2016

@olivernela noooo... oni tu sumu mohli mat blokovanu.. zo zaciatku sa mi stavalo, ze mi tu sumu, za ktoru som objednala, blokli a stiahli si potom iba to, co ozaj poslali... no neviem, skus im poslat mail, ale neviem, ci sa da zrusit objednavka, ak ju odoslali... a neviem, co by sa stalo, keby si zasielku neprebrala, ak maju sumu bloknutu a nasledne stiahnutu. asi by sa to nedalo len tak vratit. popozeraj stranku, cez google chrome, ta ponuka moznost prekladu...

olivernela
6. okt 2016

Ked mne nerislo zeby mi stiahli peniazky.. a je pravda ze mi neprisla sms zeby mi prisli od nich.. ale prisla mi ina platba a o tu sumu sim mala odrazu viac.. cize ako keby ju pustili ru sumu co mali bloknutu.. a ke odoslali balik tak mali by stiahnut ale nestiahli.. tak asi nepreberiem... lebo fakt neviem co mam robit.. 😕

olivernela
6. okt 2016
ellen
6. okt 2016

no neporadim... mozno by bolo dobre zavolat do banky, ci mas nejaku sumu blokovanu.. alebo tam behnut osobne.. nevidi sa mi, ze by ti poslali balik a nestiahli a ani neblokovali ti peniaze... a uz mas aj sledovacie cislo? ak nie, tak im rychlo napis mail, ze ho nechces... ze ma to prv nenapadlo..

monique3553
13. máj 2019

@lucosa vieš mi poslať aktuálne zľavové kódy na Sportsdirect? Ďakujem

Strana
z4