icon

Objednávanie tovaru zo Sportsdirect

jananinka
13. jan 2013

Pri minulej zasielke mi poslali katalog a na konci su zlavove kupony, ktore by som chcela pouzit, ale netusim ako. Kde mam zadat ten voucher code, neviete niekto? Dakujem vopred za pomoc.

lenja01
17. jan 2014

@vikusha7 zavisi od vahy tovaru, ja mam velke objednavky, tak vzdy nad 20€

zabka
24. jan 2014

@lenja01 ako to funguje prosim ta?

lenja01
24. jan 2014

@zabka myslis to refundo? Zaregistrujes sa, potom si na tej stranke najdes odkaz na sportsdirect, kliknes tam a uz len bezne objednavas. Kedze si isla cez nich, dostanu od sd nejake prasule a z tych ta vyplatia. Ak budes nakupovat v sd prvy raz, tak ti vratia 5% z hodnoty nakupu, ak si uz nakupovala, tak 2,5%.
K tomu uz pri registracii ziskas 2€
http://www.refundo.sk/?ref=3426

zabka
24. jan 2014

idem akurat objednavat a prvy krat.... 😉

julinkaz
14. feb 2014

Ahojte, v pondelok objednavam, kto sa chce pridat, prosim IP

erikaaaa4
14. apr 2014

mozte ma pridat do skupinky??? dakuem

kakakina
24. apr 2014

baby ako to je s predobjednavkou?Objednala som tricka a su na 30.6.To dojde samostatne ako druhy balik?A postovne je rovnake ako objednavka,ci sa zdupluje,kedze dojdu dva baliky?

kikakikakika
10. sep 2014

ahojte, neplanujete niekto objednavat? pridala by som sa 🙂

potwiq
27. dec 2014

http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂

penny007
12. feb 2015

kočky prosím vás neobjednáva niekto teraz niečo??? potrebujem jednu vec ale neoplatí sa mi koli pošte

alenka008
27. feb 2015

Kocky, ak objednavate zo Sportsdirect, odporucam sa registrovat a objednavat ich cez tuto stranku: https://www.refundo.sk/?ref=23818 z kazdeho nakupu Vam vratia 3% spat

28maja28
13. apr 2015

@penny007 akurat idem objednat, ak teda potrebujes este nieco!?
to kazdy tam zadava cislo karty a ostatne udaje? nemaju potom moznost strhnut viac penazi? Dakujem za info.

28maja28
13. apr 2015

@alenka008 mozes mi povedat ako sa da objednavat cez tu stranku z obchodu sportsdirect?

alenka008
13. apr 2015

@28maja28 zaregistrujes sa na https://www.refundo.sk/?ref=23818 , potom pojdes do prvej zalozky OBCHODY a kliknes na volbu Obchody a eshopy, tam vyhladas sportsdirect. potom iuz len kliknes na ikonu Ist na sportsdirect.com a si na tej stranke,. Tam objednas ako zvycajne s tym rozdielom, ze na ucte refundo si najdes cash back...peniazky, co Ti vratili spat.

28maja28
13. apr 2015

@alenka008 no to uz mam za sebou, vsetko v pohode, len platbu dajak neviem zrealizovat...nechce mi zobrat udaje z karty.a neviem co teraz.

alenka008
13. apr 2015

@28maja28 aha, tak to bude asi skor problem u sportsdirectu

28maja28
13. apr 2015

@alenka008 uz som to vyriesila, dala som udaje z druhej karty, cez inu banku...tam mi to zobralo bez problemov.... 🙂 ale dakujem pekne za pomoc.

dakota14
28. sep 2015

baby neviete mi poradiť akú veľkosť ked nosím 46-48 bunda trigovica aká veľkosť 16 alebo 18 objednať zatiaľ som si vždy len tepláky nohavice objednala aj tričko ale to je iné ako zimný kabát a trigovica dik za radu

kacenad1
28. feb 2016

neobjednáva teraz niekto zo Sportsdirectu?

cica95
25. apr 2016

Ahojte neobjednava teraz niekto zo sportsdirectu?

cynthie
2. jún 2016
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

Budem objednavat, kto sa prida?

marek324
5. jún 2016

@cynthie ja chcem dnes objednavat...ak ste uz nahodou neobjednali

cynthie
5. jún 2016
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

@marek324 okej, aj ja by som chcela

ellen
14. aug 2016

baby, ide vam prehodit menu do €? lebo mne dnes vecer nie...

p_451
4. okt 2016

ahojte dievčence tie čo objednávate zo sportdirectu, chcem objednať pre krstňatá oblečenie a neviem či platia tie veľkosti ako sú napísané alebo im objednať radšej väčšie ale bojím sa aby to nemali zasa ako pýžama také veľké keď majú 10 a 5 rokov.
ďakujem za Vaše skúsenosti

ellen
5. okt 2016

@p-451 záleží dosť aj od značky... ak bývaš v blízkosti BA, oplatí sa behnúť priamo do obchodu, pozrieš to, aj obj. číslo by si mala nájsť na štítku.... ;) ale väčšinou to teda sedí podľa veku, ak aj deťom sedí oblečenie podľa veku a nie sú väčšie alebo menšie...

olivernela
6. okt 2016

Ahojte.. potrebujem poradit.. objednavala som zo sportsdirectu uz asi 5x.. ale este sa mi to nestalo... mala 5 veci objednane ktore nemali na sklade.. prisiel mi mail.. ze pride objednavka az koncom oktobra.. ale o par dni mi vratili celu sumu objednavky... cize brala som to ze nic z toho nebude.. objednala som cez kamosku a teraz mi prisiel mail ze zasuelka mi bola poslana.. ale bez tych veci.. lebo ze ani nebudu skladom.. ale mozu mi siahnut na ucet a stiahnut sumu tejto objednavky?alebo pride mi kurierom a ja buxem musiet zaplatit v hotovosti?lebo o sume nic nepisu.. len mi prisla objednavka v hodnote inej a poslali aj podavue cislo dhl.. tak neviem co mam robit 😕

ellen
6. okt 2016

@olivernela pozri si na účte, kedy si to platila, oni ti vrátili asi iba za tie veci, čo nemali

ellen
6. okt 2016

@olivernela a pozeraj dátum, kedy si to platila/objednávala. V hotovosti isto nebudú chcieť úhradu...

olivernela
6. okt 2016

Pozerala som a vratili mi celu sumu.. 312e a teraz je objedmavka na cca 250e.. lebo odratali mi za tie veci co nemali skladom... ja som fakt nestastna a neviem co mam robit lebo ja som uz objexnala tie veci cez kamosku.. uz nikdy nebudem objednavat lebo dostala som sa do problemov.. mozu mi stiahnut tu sumu ?bez toho aby som podala o uhradu 😕?