icon

Objednávanie z Iherb

larkaa232
4. okt 2016

AHojte,
chcem sa opytat, zienky, ktore ste objednavali z iherb alebo swansons apod. z Ameriky vyzivove doplnky, ako to prebieha pri prichode zasielky na SK ? Zadrzia to na colnici a vyzvu vas nas preclenie, prip. vam nariadili testy doplnkov v skusobni (aj take som uz pocula pripady) ?
Zaujimaju ma co najnovsie skusenosti, ako to teraz prebieha.
Vdaka

Strana
z3
luluca619
28. mar 2021

@bianka_012 - mám objednávku zo 04.03.2021 a podľa sledovania je stále v Amerike, ale nechce sa mi tomu veriť... pozerala si sledovanie?

AKO UŠETRIŤ:
Noví zákazníci môžu prvý raz nakúpiť so zľavou 5 dolárov (a ak nakúpite za 40 dolárov, tak je zľava 10 dolárov) - zľavový kód je LUC7530.
Ale aj stáli zákazníci môžu čo-to ušetriť na svojej objednávke s týmto kódom.
Alebo rovno stačí nakúpiť cez tento link: https://www.iherb.com/c/iherb-brands?rcode=LUC7530

dolynkag
28. mar 2021

@bianka_012 2-3 týždne max

bianka_012
28. mar 2021

@luluca619 tak isto to mám, posledný pohyb:

SCANNED INTO SACK/CONTAINER
March 17 2021 12:47:58
Melrose Park , US , IL

Objednávala som prvýkrát, tak som trochu v strese či to vôbec príde :/

hajula
29. mar 2021

@bianka_012 mne teraz prišli 3 balíky približne po 3 týždnoch. Z toho 2 mi zastavili colníci. Sumy boli 22,30 a druhý 23,4. Skoro ma porazilo. Teraz to viac kontrolujú lebo ludia objednávajú zo zahraničia ivermectin. A colnici to neskutočne dlho trvalo lebo majú ludí v karanténe. Treba si pozrieť na stránke iherb svoj tracking number. Uvidíte kde balíček máte. Mne chodí tak 3 dni po pristáti lietadla. Inak colnica sa celkom ok vybavuje cez poštu. Všetko mailom. Suma za jedno konanie je 9 eur plus dan. Zaplatíte pri preberaní balíka.

bianka_012
29. mar 2021

@hajula
Podľa sledovania je tam stále len toto:
SCANNED INTO SACK/CONTAINER
March 17 2021 12:47:58
Melrose Park , US , IL

Suma bola 21,35 čiže by to malo ísť bez dane.

fem
4. apr 2021

@hajula skusala si prosim balik aj vratit, navratka do krajiny, co posielaju colnici, myslis , ze iherb vrati peniaze, ak sa im balik vrati?

hajula
4. apr 2021

@fem neskúšala ani ma to nenapadlo. Súrne som to potrebovala pre dcéru, u nás také tráviace enzýmy predávajú 3x tak drahé. Aj tak ma to vyšlo ovela lacnejšie aj ked som zaplatila poplatok aj dph.

bianka_012
5. apr 2021

@hajula Už mi píše, že to prišlo štvrtok do BA na colnicu, tak uvidím či mi príde njeaký papier alebo to pustia. Keďže to bolo do 22eur, malo by to byť okey. Môžem sa ešte spýtať, aké tráviace enzýmy ste objednali ? Ja kupujem tu na SK, tak by som možno skúsila. Ďakujem

Strana
z3