Objednávate c Aliexpresu aj napriek vírusu?
Objednáávali ste teraz nieco z aliexpresu ked je tam ten corona vyrus lebo chcem objednať ci sa nemusim bat ? dakujem
A čoho sa bojíš? Že ťa nakazia tepláky alebo čínske pero? Coronavirus sa prenáša ako kvapôčková infekcia, pri ktorej vírus mimo organizmu prežíva iba veľmi krátko. Takže je vylúčené aby sa preniesol na tovare.
dakujem vam len som chcela vedieť :D :D 😂😂😂 a ko si vymazem tuto konverzaciu ? neda sa mi ?
@amelia000 tak zas obyčajnú chrípku máme bežne aj tu, nemusíme dovážať 😂
nad čím sa mne rozum pozastavuje sú myšlienkové pochody niektorých ľudí - ako vôbec prišli k tomu, že by sa vírus mohol šíriť cez poštovú zásielku? 🙄 pozerajú veľa katastrofických filmov alebo proste len absentuje zdravý sedliacky rozum?
Ak Ti s balickom nepride aj číňan co na teba kychne tak sa nemusis bat 😅 ja cakam zopar balikov z číny a srandovala som s manzelom ze co ak pride nejaky "nakazeny" balik a manzel mi uveril a kazal mi neprabrat tie baliky 😅😅 nuz, chlapi 😁😁
Minule davali v spravach, ze posta si normalne nechala vypracovat nejaky posudok na toto a ze nie je mozne aby ten virus prezil v balikoch alebo na comkolvek taku dlhu dobu ako sem tie baliky z ciny idu 🙂
Nie, uz to davali aj v telke aj na internete je to normalne pisane, ze sa nemusis bat pretoze tie balicky sem idu prilis dlho na to aby tam virus prezil aj ked je to uzavrete
@perdulka7 akurát, že toto je už niekolká diskusia, s presne rovnakou otázkou. Nikto si nedá námahu čo i len pogúgliť niečo o tom. Kôň to istí🙊

@tibka7 čo sa bojíš, že ti pribalia skúmavku s vírusom? 🙄 niečo si prečítaj o tom, ako sa vírus (áno, vírus je s mäkkým a dlhým í ) prenáša a odpovedz si.