icon

Objednávate c Aliexpresu aj napriek vírusu?

tibka7
4. feb 2020

Objednáávali ste teraz nieco z aliexpresu ked je tam ten corona vyrus lebo chcem objednať ci sa nemusim bat ? dakujem

sissy27
4. feb 2020

@tibka7 čo sa bojíš, že ti pribalia skúmavku s vírusom? 🙄 niečo si prečítaj o tom, ako sa vírus (áno, vírus je s mäkkým a dlhým í ) prenáša a odpovedz si.

ivkazba
4. feb 2020

A čoho sa bojíš? Že ťa nakazia tepláky alebo čínske pero? Coronavirus sa prenáša ako kvapôčková infekcia, pri ktorej vírus mimo organizmu prežíva iba veľmi krátko. Takže je vylúčené aby sa preniesol na tovare.

tibka7
autor
4. feb 2020

@ivkazba dakujem pekne

amelia000
4. feb 2020

@sissy27 zaujimave, ze sa ludia doteraz nebali ze im cinania pribalia obycajnu chripku. Proste nikto to neriesil, az teraz robia paniku a svet je hotovy 🙈🙈🙈

klarissa25
4. feb 2020

Určite neobjednávaj... 😉😂🤣🤦‍♀️🤷‍♀️

tibka7
autor
4. feb 2020

dakujem vam len som chcela vedieť :D :D 😂😂😂 a ko si vymazem tuto konverzaciu ? neda sa mi ?

sissy27
4. feb 2020

@amelia000 tak zas obyčajnú chrípku máme bežne aj tu, nemusíme dovážať 😂
nad čím sa mne rozum pozastavuje sú myšlienkové pochody niektorých ľudí - ako vôbec prišli k tomu, že by sa vírus mohol šíriť cez poštovú zásielku? 🙄 pozerajú veľa katastrofických filmov alebo proste len absentuje zdravý sedliacky rozum?

amelia000
4. feb 2020

@tibka7 tak uz iba ked poziadas admina o zmazanie, inak sa neda 🙂

tibka7
autor
4. feb 2020

@amelia000 aha tp uz nieco nove ze sa nedaju mazat diskusie och to sa mi nelubi 😕

amelia000
4. feb 2020

@tibka7 ani mne ale bohuzial. To ani nevies akemu adminovy pisat. Je to nanic no. Temu sj vies zmazat iba do vtedy dokial pod nou nepribudne prvy prispevok.

amelia000
4. feb 2020

@sissy27 a ja uz viem ako k tomu prisli!!! 😂😂😂
@ivkazba

dopolbokaodrata
4. feb 2020

@sissy27 v Simpsonovcoch sa tak nakazil Bart 😁😁😁

dopolbokaodrata
4. feb 2020

@amelia000 telepatia

nataliaseidlova
4. feb 2020

Ak Ti s balickom nepride aj číňan co na teba kychne tak sa nemusis bat 😅 ja cakam zopar balikov z číny a srandovala som s manzelom ze co ak pride nejaky "nakazeny" balik a manzel mi uveril a kazal mi neprabrat tie baliky 😅😅 nuz, chlapi 😁😁

sissy27
4. feb 2020

@amelia000 @dopolbokaodrata nieeeee 😂😂😂

martadiznacova
4. feb 2020

@tibka7 ahoj

tibka7
autor
4. feb 2020
danka808
4. feb 2020

Minule davali v spravach, ze posta si normalne nechala vypracovat nejaky posudok na toto a ze nie je mozne aby ten virus prezil v balikoch alebo na comkolvek taku dlhu dobu ako sem tie baliky z ciny idu 🙂

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
flientica
4. feb 2020

Nie, uz to davali aj v telke aj na internete je to normalne pisane, ze sa nemusis bat pretoze tie balicky sem idu prilis dlho na to aby tam virus prezil aj ked je to uzavrete

janinka007
4. feb 2020

@perdulka7 akurát, že toto je už niekolká diskusia, s presne rovnakou otázkou. Nikto si nedá námahu čo i len pogúgliť niečo o tom. Kôň to istí🙊

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
modrykoniicek
5. feb 2020

Vírus potrebuje na niekom prežiť nie na niečom.