Objednávate z Číny cez Aliexpress?
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-20...
Baby neobjednávate niektorá z téjto stránky?
Ahojte, viete mi pomoct ako si mam balicek sledovat kade cestuje, ide mi z POS Malaysia, a to cisielko SYLAA0094.... mi na slov. poste ani cez tu malaysia post nefunguje....??? dakujem, L.
Já pokud něco objednám tak zásielky sleduju přes www.sledovanie-zasielok.sk, jsou tam všetky přepravci.
Dobrý deň prajem , mám problem , totiž na Aliexpresse som si objednal display LCD + touch screen , ale nejako sa mi to podarilo zrušiť objednavku , ani sám netušim ako...ale problém je totiž v tom že , na refundáciu t.j. vrátenie peňazí čakam už od 25.aug. no a dole je napísanie že bežne je vrátenie od 3-15 pracovných dni , ale u mna je to už cez mesiac a pol , viete mi niekto poradiť , popripade skúsenosti ? V´daka za každú odpoveď Peťo.
Už je to v poriadku , vďaka Monny222 , pekný deň.
Ahojte. Prosim vas vedel by mi niekto vysvetlit ako objednavat z Aliexpressu alebo ebay. Nejaky kratky postup aby som vedela aspon v skratke co a ako?
Ja som si objednala určité položky pre syna. Ak som potvrdila platbu všetko prebiehalo bez problémov až na koniec. Zaplatila som plnú sumu ako to všetko vyžadovalo. Len, že potom mi prišla správa, že musím nejaké položky ešte zaplatiť, pritom som to už zaplatila. Vedel by mi niekto pomôcť?
Prosím o radu. PLatila som cez aliexpress tovar, pri ktorom bolo uvedené bezplatné poštovné do SR. Včera-po 14 dňoch od objednania mi prišlo oznámenie, že je objednávka zrušená,nakoľko do SR nezasielajú. Kolónka open dispute tam nie je, na jej mieste je napísané len NO CHIPMENT, spor teda otvoriť neviem. Ako obdržím v takom prípade svoje peniaze späť?
No Shipment som myslela 🙂
Ahojte màm menší problèm.Ako màm poslať peniaze z refundacie na iny ucet ten co som mala uz nemám .Dakujem za odpoved
prosim vas ako je to s New User Bonus na aliexpresse? V ponuke su polozky za jeden cent, do nakupnej karty ich aj da za taku cenu. Je to realne alebo je tam nejaka podmienka?

@biene staci ak sa ti da v summary kliknut pri tej veci na i didnt receive it 🙂 pozri ci to tam mas 🙂 ak nie skus len kontaktovat predajcu