icon

Objednávate z Číny cez Aliexpress?

nikatan
6. sep 2013

http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-20...

Baby neobjednávate niektorá z téjto stránky?

Strana
z10
monny222
15. aug 2016

@biene staci ak sa ti da v summary kliknut pri tej veci na i didnt receive it 🙂 pozri ci to tam mas 🙂 ak nie skus len kontaktovat predajcu

lubka131
28. sep 2016

Ahojte, viete mi pomoct ako si mam balicek sledovat kade cestuje, ide mi z POS Malaysia, a to cisielko SYLAA0094.... mi na slov. poste ani cez tu malaysia post nefunguje....??? dakujem, L.

monny222
28. sep 2016

@lubka131 no tak budes musiet len cakat 🙂 bez sledovania ak ti to nejde 🙂

mila89
2. nov 2016

Já pokud něco objednám tak zásielky sleduju přes www.sledovanie-zasielok.sk, jsou tam všetky přepravci.

eifel_po
7. dec 2016

Dobrý deň prajem , mám problem , totiž na Aliexpresse som si objednal display LCD + touch screen , ale nejako sa mi to podarilo zrušiť objednavku , ani sám netušim ako...ale problém je totiž v tom že , na refundáciu t.j. vrátenie peňazí čakam už od 25.aug. no a dole je napísanie že bežne je vrátenie od 3-15 pracovných dni , ale u mna je to už cez mesiac a pol , viete mi niekto poradiť , popripade skúsenosti ? V´daka za každú odpoveď Peťo.

monny222
7. dec 2016

@eifel_po píše ti v objednávke v záložke financial že peniaze boli vrátené? alebo čo ti tam píše? zrušili ti to vôbec - aj taká je možnosť a tovar ti mal prísť... skús to bližšie popísať

eifel_po
13. dec 2016

Už je to v poriadku , vďaka Monny222 , pekný deň.

bonnie2
2. feb 2017

Ahojte. Prosim vas vedel by mi niekto vysvetlit ako objednavat z Aliexpressu alebo ebay. Nejaky kratky postup aby som vedela aspon v skratke co a ako?

monny222
2. feb 2017

@bonnie2 to sa neda v skratke povedat 🙂 skus vygooglit 🙂 nie je to vobec nic tazke 🙂

bonnie2
2. feb 2017

@monny222 uz som aj vygooglila. Len ak mi vies povedat ci sa to moze platit vsetkymi kartami? Ja mam mvank. Co ak tovar objednam a neprejde mi platba?

monny222
2. feb 2017

@bonnie2 ak neprejde, tam ti bude potom stale vypisovat ze mas zaplatit.. ja mam TB, takze neveim ako to je s ostatnymi bankami..

awftsov
16. mar 2017

Ja som si objednala určité položky pre syna. Ak som potvrdila platbu všetko prebiehalo bez problémov až na koniec. Zaplatila som plnú sumu ako to všetko vyžadovalo. Len, že potom mi prišla správa, že musím nejaké položky ešte zaplatiť, pritom som to už zaplatila. Vedel by mi niekto pomôcť?

siouxk
11. máj 2017

Prosím o radu. PLatila som cez aliexpress tovar, pri ktorom bolo uvedené bezplatné poštovné do SR. Včera-po 14 dňoch od objednania mi prišlo oznámenie, že je objednávka zrušená,nakoľko do SR nezasielajú. Kolónka open dispute tam nie je, na jej mieste je napísané len NO CHIPMENT, spor teda otvoriť neviem. Ako obdržím v takom prípade svoje peniaze späť?

siouxk
11. máj 2017

No Shipment som myslela 🙂

hajnika25
30. júl 2019

Ahojte màm menší problèm.Ako màm poslať peniaze z refundacie na iny ucet ten co som mala uz nemám .Dakujem za odpoved

deeena
Odpoveď bola odstránená
romco3
20. apr 2021

prosim vas ako je to s New User Bonus na aliexpresse? V ponuke su polozky za jeden cent, do nakupnej karty ich aj da za taku cenu. Je to realne alebo je tam nejaka podmienka?

romco3
20. apr 2021

@romco3 v dalsej faze (ked oznacim viac produktov z nakupnej karty a kliknem vpravo na Buy) uz dovoli uplatnit New user bonus iba na jeden tovar a upozorni nato, ze si mam vybrat iba jeden tovar, na ktory sa to uplatni

Strana
z10