Objednávate z Číny cez Aliexpress?
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-20...
Baby neobjednávate niektorá z téjto stránky?
@monny222 ahoj, chcela by som sa poradit, chcem napisat predajcovi, aby mi napisal GIFT na krabicu, ale nejde mi pisat do tabulky na zanechanie odkazu (leave a message), nevies prosim kde robim chybu? A ono to uz ale aj tak asi nepojde, ak mi uz poslal trasovacie cislo...A este prosim o radu, to cislo je R...CN, ale ani na nasej stranke ani na ich cinskej mi nic nezobrazi. Mam to len druhy den, ze je odoslany balicek.
No ak to uz odoslal tak uz s tym giftom nic nenarobis.. Ale sprava by ti mala ist odoslat... Neviem preco to nejde..ak mas sledovacie cislo len druhy den tak to este nepojde, nastav si na tandt.posta.sk emailove notifikacie a hned ako sa balicek pohne ti pride mail 🙂
@monny222 ano , to som spravila...no snad je to len tym, ze mi len vcera prislo to trasovacie cislo. Inac som to vyplacala asi 15.7. a az teraz mi doslo trasovacie cislo. Ako dlho budem este asi cakat na dodanie? Nemas prosim skusenost s dlzkou transferu? Dakujeeem 🙂
Je to individualne, pise ti v objednavke aj cas krory mas na to aby to prislo.. Hlavne ten si sleduj lebo ked ubehne a tovar ti nepride uz nic neurobis, inak mozes ziadat vratenie penazi 🙂 ale cca mesiac je to vacsinou 🙂
Ahojte, objednava niekto aj cez ebay?
@le27 tiež
Prosim Vas objednali sme boty z ali zostava este 5dni a este nic neprislo. Ako dalej pokracovat. Citala som niektore prispevky o predlzeni doby alebo nejaky spor?Co je lepsie?A hlavne ako to urobit.
Objednavali ste niekto Lego z ali? Vase skusenosti?
Ahoj prosim Vas ja by som potrebovala radu dcere chcem obiednat cizmycky ale neviem ake cislo na nase nosi 31 velkost a na ali su oznacene napr.13 ake cislo by som mala jej kukat??Dakujem za radu
Dakujem
Cawte potrebujem poslat naspat balik z ali a neviem sa vyznat v tom ako to tam je napisane a ked dam e-harok tak mi pise ze je vela znakov co s tym
baby poradte.objedala som si tovat.ochrana mi konci o 8dni,pise ze tiovar bol mi bol doruceny,no mne nic neprislo.ak chcem otvorit spor co tam mam napisat?ak zadam ze by som chcela teda vratit peniaze ukazuje tam inu sumu ako stal tovar...
tak moja skusenost. Lego prislo 🙂
radsej neobjednavam, ja sa bojim ze by to neprislo
No ja som si raz objednala bundu. Skúsila som. Na obrázku bola fakt nádherná, čierna, do pása s bielou kožušinkou. Nebola nejako drahá. Keď mi prišla a rozbalila som ju skoro ma kleplo. Farba bola špinavá nedá, materiál to pomlčím radšej, kožušina vyzerala ako leskimo na gauče a bola zašednutá. Strih mal byť pekne tvarovaný na postavu ale prišlo mi rovné vrece. Odvtedy som povedala nikdy viac aj vzhľadom na to, že som na ňu čakala vyše dvoch mesiacov a to čo mi prišlo bola katastrofa. Keď som napísala predajcovi a konfrontovala som ho aj s fotkami samozrejme a porovnaniami, najprv začal s hlúposťami že monitor môže zmeniť farbu a podobné blbiny ale ťažko môže z čiernej urobiť hnedú že áno? 😒 Nakoniec ma prosil aby som mu aj tak dala pozitívnu referenciu že mi za ňu zaplatí. 😕 Odvtedy tam už nekupujem nič. Sestra si tam kúpila pár tričiek a bola celkom spokojná, ale to asi záleží na tom na akého predajcu tam natrafíte. Ja som tam ale o dôveru už prišla ku komukoľvek. Raz a naposledy
Ahojte mamičky pokiaľ objednávate cez aliexpress oplatí sa zaregistrovat na tejto stránke samozrejme bez poplatku a vrátia vám 3% z nákupu späť.a ako sa vraví každé euro je dobre no nie? https://www.refundo.sk/?ref=77768
🙂
Ahojte, chcela by som dcére objednať z ako sukňu, takú do pásu, normálne nosi m no bojím sa že či jej bude sedieť... , aké máte vy skúsenosti s takými vecami? zodpovedajú ich veľkosti tým našim ? Vopred ďakujem za rady 🙂
prosím vás máte niekto skúsenosť so stornovaním objednávky z aliexspress?objednala som tenisky platba mi odišla a pár minút nato som ju zrušila ale už je to 3 týždne a peniaze sa mi ešte nevrátili.
Dobrý deň, máte skúsenosť s objednávaním elektroniky? Napríklad mobil? Nezoberú mi ho na colnici?
Prosím Vás, čo robiť ak mi končí doba na spracovanie objednávky na ali ... mám predĺžiť dobu alebo počkať čo sa bude diať ? Vrátia mi peniaze ak doba vyprší ? Za rady ďakujem
Ja neodporúčam objednávať z Aliexpressu :( Mám známych, ktorým neprišlo už dosť vecí odtiaľ... a aj keď sa sťažovali, nevrátili im peniaze... a keď si kamoška objednala kryt na mobil, prišiel jej zlomený, farba bola vyblednutá (úplne iná farba ako na fotke) a ešte k tomu neskutočne zapáchal... Niektorí obchodníci sú tam nečestní...
Tym ktorym prisiel poskodeny tovar alebo neprislo nic treba vediet ako na nich aby vam peniaze vratili ak nechce predajca vratit posunie sa to aliexpressu vo vacsine pripadov vo vas prospech.. Nikdy som nemala problem s tym ze mi nevratili aspon cast penazi 🙂
ahojte, objednáva tu niekto aj cez amazon / ebay ?

Treba sa riadit tabulkami a rozmermi v nich.. Vsade je to individualne.. Pripadne napisat predajcovi pre istotu