icon

Objednávka darčekov mešká: Čo robiť?

17. dec 2023

Som v strese či mi stihnú prísť darčeky 😀

janulik2008
17. dec 2023

Pred Vianocami je to normálne že majú toho veľa 😁 ale nezávidím Ti 😶

mogaa
17. dec 2023

som na tom podobne....už si ani poriadne nepamätám čo som poobjednávala a to som chcela k tomu ešte čosi pokúpiť...len teraz keďže neviem komu som čo objednala nemôžem ani dokupovať.....no strašné...dúfam že do piatku dorazia a na dokúpenie mám ešte sobotu🙂

vanilkovazmrzka
17. dec 2023

Dik za info

bessie12
17. dec 2023

Práve preto objednávam v predstihu niekoľko týždňov až mesiacov pred Vianocami. Potom sa nemusím stresovať kvoli tomu 🙂

valeria_h
17. dec 2023

Treba nakupovať v dostatočnom predstihu.

januska12323
17. dec 2023

Pozri mail čo ti má odkiaľ prísť a keď nepríde do piatku nabehni do obchodov.

macekovam
17. dec 2023

Ešte majú cas

syslik81
17. dec 2023

vianoce su kazdy rok cuduj sa svete vzdy v ten isty den ..takze dost casu urobit nakup v predstihu...hold nicine ako cakat alebo mat aspon neaky darcek v zalohe ak by nedosli

samimami777
17. dec 2023

Záleží či si objednávala zo stránky a v čase kým mali napísané garantované doručenie do vianoc. Ak tam nemali alebo si "nestihla" do dátumu kým garantujú doručenie tak môžu stiahnuť aj nemusia

suge
17. dec 2023

Určite prídu do Vianoc, ťažko povedať, do ktorých.😉🎄 Neboj, Vianoce na darčekoch nestoja, ani nepadajú.🤗

liusa82
17. dec 2023

no ešte že nám toto nevadí aj keby do vianoc neprídu.No prídu potom.Je tam toho.Ja nároky čakám ešte aj na povianočné teda januárové výpredaje.Ale mi deti nemáme takže nám je to jedno či to príde dovtedy pod strom🙂 ale mne sa teda ešte nestalo že by mi nedošli aj ked som objednávala trebárs týždeň pred štedrým dňom.Aj dneska som ešte dačo doobjednávala a vždy do prišlo aj ked deň pred vianocami

deti95060810
17. dec 2023

@liusa82 keby si mala deti...
deťom ťažko vysvetlíš že darček príde 2 dni po Vianociach...🙄

deti95060810
17. dec 2023

a preto darčeky neobjednávam... radšej kupujem

abbey1
17. dec 2023

Mi hovor! Hlavný darček pre dcéru je ešte stále niekde v zahraničí. Objednaný 13.11. Mali začať expedovať 24.11. 2 týždne som si s nejakým systémom a botom vymieňala maily. Moje posledné už boli dosť zúrivé a v piatok poslali. Bohužiaľ, takmer žiadna šanca, že stihnú doručiť.
Nachystali sme falošný list od Ježiška, v ktorom vysvetľuje, že vec je na ceste a bude čoskoro dodaná. Snáď to radosť z Vianoc nepokazí, potešia ďalšie malé darčeky a po sviatkoch bude mať ďalšiu radosť z toho hlavného darčeka.

janulik2008
17. dec 2023

@liusa82 ja mám 8 ročnú neter a keby jej tam Ježiško nechal odkaz že dostane darček po vianociach tak sa rozplače 😁😁😁

maranco
17. dec 2023

@abbey1 z akej stránky si objednala?

abbey1
17. dec 2023

@maranco Universal Music UK To bol pre-aale.