icon

"Oblbováky" výrobcov a predajcov

boise
25. nov 2011

Ahojte maminy. Zakladám túto tému, aby sme si navzájom vymenilii skúsenosti, kto ako naletel akému obchodníkovi, aby sa ostatné vyvarovali rovnakej chyby ako my. Prípadne sem vkladajte "akcie", ktoré akciami ani nie sú, pretože sa to dá v takej alebo nižšej cene kúpiť niekde inde...Aby to nebolo len negatívne, kľudne vložte aj niečo, čo sa naozaj oplatí a oboznámte o tom čo najviac maminiek, keďže doba je hnusná a človek počíta každý cent 😉

Pred týždňom som objednala synovi na narodeniny knihu "Moja druhá knižka" ( http://www.littera.sk/index.php?action=obchod&s... ). Keďže máme doma knihy Moja prvá knižka a Moja prvá knižka- slová ( http://www.knihypredeti.eu/kategoria/knihy-pre-... ), potešila som sa a objednala ju. Dve predošlé knihy sú totiž super, a malému sa veľmi páčia. Včera ma však skoro porazilo, pretože kniha ktorá mi došla je navlas rovnaká tej, ktorú už máme - Moja prvá knižka- slová. Akurát vymenili "obal" a zmenili popis ku knihe. Takže knihomilné maminy, ak natrafíte na túto knihu a budete rovnako nadšené novinkou v našich kníhkupectvách, nedajte sa pomýliť, možno ju už máte doma, len v inom vydaní... 😅

raza
9. dec 2011

@benne ďakujem ti naozaj veľmi pekne 😉 toto som naozaj nevedala..

katika1
9. dec 2011

Ja som velmi chcela jedny šaty z Takka. Stali 9,99 eur, tak som si povedala, ze pockam na akciu, ked mi pride zlava 50%.. Tak som počkala a šla kupit so zlavou. Ale šaty zrazu stáli 19,90 😀 No tak som zas počkala na výpredaj, kde opäť stali 9,99 😝

frick
9. dec 2011

Ahojte.Možno pre niektoré z vás stará informácia ale ja som v DM-ke nováčik a dnes som sa dozvedela že keď odmietnem pri pokladni DM tašku tak mi pridajú 10 bodov.To je celkom fajn nie? 🙂 Ja len na odľahčenie že by sa to netočilo len kolo tesca 😀

lenocka23
10. dec 2011

@frick to iste o taskach plati aj v tescu.. Akurat im velakrat treba pripomenut ze chces proposed body navyse... V Tom tescu najma brigadnikom.. Ale aj v dm sa mi to uz stalo... 🙂

desszi
10. dec 2011

@raza ano, mas na to pravo, nedaj sa odbit, pokial mas na cenovky inu cenu ako ti uctuju - mne sa to uz zoparkrat stalo v hypernove, konkretne slo o vino a o detsku vyzivu - mali vylozenu cedulku akcia, ale akcia uz neplatila, cize v pokladni mi uctovali cenu normalnu. Avsak je chybou obchodu, ze danu akcnu cedulku neodstranil, cim teba ako spotrebitela vlastne zavadzal. Takze ked som im ukazala, ze aha, ved tu mate, ze akcia, bez reptania mi ponukli moznost vratenia tovaru alebo vyplatenia rozdielu.

frick
10. dec 2011

@lenocka23 to je sila o tom tescu som nevedela že aj tam.Mne to v DM povedala predavačka. 🙂

megi1989
11. dec 2011

@zzzz128 pisala som IP, prisla ?

zzzz128
11. dec 2011

@megi1989 jej hej,len som zabudla,malá začala pišťať 😀 idem odpísať 🙂

isis
16. dec 2011

Tak som vcera nakupovala v Tescu v Palace v Bratislave. nekupujte susene balene hrozienka. Su plne vykrmenych zivych cervikov. vid foto

viera27
16. dec 2011

@isis jeziiis, to je aky humus!

lenocka23
16. dec 2011

@isis esteze hrozienka nekupujem.... 😒 ja som raz nasla Actimel po zaruke (v hypernove) a nechala som ho tetuske na pokladni s tym, ze nebol jediny, hned ako som zaplatila, pokladnicka volala neviem kam, ze kedy tam niekoho poslu, lebo sa dalsia stazuje na actimel... 😒

isis
16. dec 2011

No mne prislo az zle, pretoze co balik, to 3 a viac tucnych hnusnych premavajucich sa cervikov, fuuuj. Na tych fotkach to mozno az tak nechutne nevyzera, lebo tie mrchy asi vedeli ze ich fotim a hned sa zacali hybat smerom dovnutra 😲

olinka166
16. dec 2011

@isis fuj tak to je strašné...

viera27
16. dec 2011

@isis mozno boli hanblive 😀

andyb25
16. dec 2011

Minulý rok mal Carefour výpredaj oblečenia. Mali zateplené nohavice detské, PC 19,90, na cedulke priamo na nohaviciach, 1,99 eur. Tak som ich kúpila.(Veď za 1,99 no nekúp to) 😀 😀 😀 Ale pri kase mi nahodila 9,99 eur...... Tak som išla na informácie a pekne mi rozdiel vrátili 🙂 🙂

boise
autor
16. dec 2011

@isis no fuuuuuuj 😖 😖 😖 to by chcelo poslat aj napriklad do Noveho casu, tam si zgustnu na takychto foto 😝

gabuci
16. dec 2011

@boise vieš koľko som ja už poslala do Nového času,vždy poslali SMS,podakovali,ale nikdy nedali do novín,napr.. aj hore tu mám niečo,ani to nedali...neviem podľa čoho dajú----už som im poslala aj jogurt čo som otvorila ,samá plesen..z výkladu z istého obchodu niečo...dezert ked som otvorila vyzeral to celé ako s prepáčeným ked niekto sa vy...roztopený,zdeformovaný...už som prestala tam posielať....neviem podľa čoho usudia,aká fotka tam môže ísť...

boise
autor
16. dec 2011

@gabuci fakt? ja som posielala len raz, take plesnive (navonok celkom pekne, inak nejedle) biozemiaky a hned to uverejnili 😕 😕 😕

gabuci
16. dec 2011

@boise to si mala šťastie veru.Už mi nie o tie peniaze išlo,ale sa mi už nechcelo veriť,že nič sa im nepáči natoľko,aby to dali do novín.Však skús aj inokedy,možno na teba sa lepí štastie. 🙂

boise
autor
16. dec 2011

@gabuci o ake peniaze? 😕 😕 😕 oni za to platia? ci?

isis
16. dec 2011

Ja som to poslala na potravinovu a veterinarnu spravu, lenze pani chcela názov výrobku, výrobcu, šaržu, dátum spotreby, co som ja samozrejme nemala. Tak som jej napisla ze ked tam posle hocikoho (aj slepeho som si pomyslela) ze su tam toho plne kontajnery, nemoze to minut.

mirka414
16. dec 2011

noo pekna tema.Ja zijem vo Svajciarsku a tam su ine kontroly na cenovky a akcie!!ak je niekde vedena ze akcia tak aj musi byt a aj s povodnou cenou a pekne preratane na kolko %je to zlacnene!to hlavne sa tyka potravin.a napr.oblecenie prave som si bola kupovat zimnu bundu peniaze co som mala vyclenene na bundu hups akcia a tie peniaze mi stacili este aj na tricko a nohavice .len nazorna ukazka zimna bunda zo 79,95fr na 39,95 fr a nohavice z 29,95 na 14,95fr. 😵

boise
autor
16. dec 2011

@mirka414 nuz este sa musime vela ucit... 😉 zavidim tak trosku

gabuci
16. dec 2011

@boise ked si myslíš na Nový čas pre ženy tak tam ked sa dobre pamätám je to 20 eur.

boise
autor
16. dec 2011

@gabuci ne ne, normal NC...klasicky 😅 mne nist nedali 😠 😠 😠

gabuci
16. dec 2011

@boise tak to je niečo iné potom,ja som to posielala do NČ pre ženy ako MMS tie fotky a podakovali ale do novín nedali,pravidelne tam dávaju zaujímavosti a také veci,za 20 eur.

frick
16. dec 2011

ktorá kupujete plienky Happy Bella v 101 drogérke ich majú 1+1 za 13 éčiek teda aspoň včera mali 😎

nibiru
16. dec 2011

@zzzz128 pozerala som foto ja som presne ten vysavač kupila v draciku za 5€....v tescu som tak tiez kupila detcku zehličku za 3€ teraz ju maju za 6€ asi vianocna cena:o(