icon

Obľúbené TV programy. Aké sú tie vaše?

loginka
16. máj 2009

Ahojte, ake programy najradsej sledujete?
Ja uz asi po sty krat Priatelov - tych mozem stale
sem-tam Panelak, trochu Euroviziu a Lets Dance a inak asi nic, ak neide nejaky dobry film - co vacsinou ide neskoro, co ja uz nevydrzim 🙂
Vcera isiel Forrest Gump - to si tiez pozriem opakovane 🙂

loginka
autor
1. jún 2009

moonday, vdaka 🙂
aj manzel bude rad,lebo tiez to nedopozeral, musel odist a nechal to na mna a ja som zaspala 🙂

loginka
autor
1. jún 2009

inak Adele ta cestina v uputavke na cz-sk superstar moc neide
leosova slovencina znie lepsie

loginka
autor
1. jún 2009

moonday, a este ak mozes, ako na to hrusinsky prisiel?

moonday
1. jún 2009

našiel pod schodami v stole zhorenú bundu, ktorú starému nemal ako dať. tak sa mladý priznal, že tam bol a zároveň to chcel hodiť na otca. ten to poprel, tak zasa za mladým a nastrčili na neho mamu s krvácajúcim deckom.kým sa mladý odbavoval, Hrušinský si to natočil a potom mu to pustil. tak sa priznal. a potom prišla tá správa od psychiatrov, že sa mladý liečil

evicka7
1. jún 2009

já koukám na Chirurgy, když potřebuju žehlit, tak na Ordinaci

moonday
1. jún 2009

sorry, nie v stole, ale v stodole 😝

erikasadek
1. jún 2009

ahojte zufale manzelky... Ncis.......... Bones........numb3rs.....a mnoho inych a cez net pizeram slovensku a cesku ordinaciu. panelak susedov.....a najnivsie radio.......

erikasadek
1. jún 2009

este som zabudla 24 to je moj naoblubenejsi serial.. vobec.... 🙂

nobody
1. jún 2009

já kdysi Prison break
a teď asi nic

erikasadek
1. jún 2009

jasne prison break a heroes ale teraz uz skoncili posledne verzie takze nic.... 😒

nobody
1. jún 2009

no má vyjít ukončující DVD, ale nevím kdy .. teda u PB

luciaakubko
2. jún 2009

Prvu seriu som nepozerala vobec, druha ma chytila a tato posledna dostala 😔
svojho casu aj Nezvestnych som zvykla, tiez som sa nevedela dockat kazdej dalsej casti 🙂
a obcas si pozriem Taki sme boli...naa, Knazko cim je starsi, tym ho viacej luubim 😎

veronikahel
2. jún 2009

ja tiež prison break, lost... ale šťastie, že je internet 🙂 nemusím čakať, kým pôjde ďalšia časť...
lost som videla už všetky a prison ešte musím dopozerať...

teraz začali dávať ďalšie časti O.C.california, tak pozerám, keď sa dá...

penny13
7. jún 2009

Ahojte, o tri mesiace bude zas superstar. Na jednej internetovej stránke som našla o tom informácie: Porotcovia: Dara Rolins - Paľo Habera
Marta Jandová, Ondřej hejma

Kolá budú prebiehať ako v ,,trojke". V sobotu semifinále- dievčatá , v nedeľu semifinále - chlapci(možno to bude aj naopak) a rozhodnutia budú v pondelok. Jediná zmena je, že do finále postúpi 12 súťažiacich a to: tri české dievčatá, tri slovenské dievčatá a traja českí chlapci, traja slovenskí chlapci.

erikasadek
7. jún 2009

zabudl aosm moj asrdcovka uz roky ale predsa je 24'' nedam dopustit...

gomanek
9. jún 2009

Pokud se budeme bavit o klasických seriálech, tak určitě Dr. House, Cobra 11, Den D a další 🙂
Zajímavým pořadem, jež již proběhl, tak byl v Ptáku Loskutákovi o dětské výbavičce. Myslím, že pro maminky velmi užitečný pořad. Seznam epizod k dispozici zde: http://www.spuntik.cz/tv-serial-o-detske-vybavi...

popelka.miri
9. jún 2009

No, tak House se mi taky líbí, ale truchlím po dalších dílech Ztracených ☹ ...Nevíte, kdy poběží?

titkovamiriam
9. jún 2009

DEXTER KOSTI

darina77
9. jún 2009

sedem s.r.o. teraz už na jojke to pozerám pravidelne, odložený prípad, csi miami, myšlienky vraha, monk, zúfalé manželky, a veľmi rada som si vždy pozrela Sex v meste

titkovamiriam
9. jún 2009

jee zufalky som zabudla,no uz ich kukavam cez net origos v anglictine 😀

mikalove
9. jún 2009

sex v meste bol aj moj naj-serial,teraz Sedem sro,Mafstory,profesionály a moja srdcovka-Prison Break

erikasadek
9. jún 2009

jasne sex v meste, a zabudl aosm aj na alias... aj ked je uz starsia , ale zboznovala som ju.. 😉

suki
9. jún 2009

Hřiště 7, Večerníček, Raníček, Kouzelná školka 😀 😀
No vážně 😎
Pohádky...jsou...pohádky
Ne, no sama se podívám na pěkný film a nebo dokument, jinak televizi moc nestíhám, ale Ordinaci, tu mám teda taky zaplou 😲

shaden
9. jún 2009

ked boli deti male tak vsetky rozpravky co isli , mala som vtedy dobry prehlad o vsetkych
teraz spolu pozerame Heros, Fringe, Supernatural, NCIS , CSI , Ghost whisperer, Medium , Bones, Desperate housewives ...

erikasadek
9. jún 2009

shaden, si moja krvna skupina... 😉

trixi
10. jún 2009

Teraz na 1. mieste LOST, na 2. mieste CSI nove diely na AXN, cesku Ordinaci - pri tom sa dobre drieme
😀
V minulosti Sex v meste, Zufale manzelky
A este v davnej minulosti Emergency, nemozem si spomenut na nazov serialu o tom pravnikovi s tym tucnym psom boxerom.
Za mlada Knight Rider, Beverly Hills, Columbo ... Sanitka ... 😀
Za este mladsia - 30 pripadov majora Zemana 😉, Zena za pultom 😀, Nemocnica na okraji Mesta, Bakalari
😉

nadhera
10. jún 2009

trixi, ty si pamatnicka 😉

nadhera
10. jún 2009

ale majora zemana som aj zrala,zenu za pultom detto . dnes hlavne ordinaciu, sex v meste, zufale manzelky a kosti.

mattonicj
Odpoveď bola odstránená
shaden
10. jún 2009

a este Grey's anatomy , spomenula som si ked som videla Emergency
a inak CSI vsetky a NCSI dceru ovplynili az tak ,ze by chcela studovat patologiu 😀