icon

Obľubujete morské plody?

4. feb 2023

Máte radi morské plody? Chobotnice, krevety, prípadne aké iné? Teraz som si povedala, že dám tomu šancu, skúsila som, chuti mi to, ale mám problém sa pri tom nepozvracat. Mám teda skôr predsudky, psychicky problém to jesť 😃

gejb
4. feb 2023

Nie, nechuti. Nemôžem to ani cítiť, rovnako sushi... radšej si dám rezeň 😁

betulinka1
4. feb 2023

Ano u nas ficia. Sledujeme v metre kedy donesu aby sme kupovali dovezené a cerstve. Musis ich ale vediet spracovat aby boli dobre. Inšpiruj sa na nete, videa od zahraničných šéfkuchárov.

marca12
4. feb 2023

Nechutia mi,ale je to skor taky blok. Ja nezjem ani mastne maso a ked zujem morske plody,mam pocit,ze chrumem maso s chrupavkou to mam u kreviet. Chobotnicu neviem dat do ust. Homar mi chutil,ale tam je toho masa tak malo a nebavi ma oberat maso,pre to nejem ani kuracie kridelka.

marianarem
4. feb 2023

Mne chutia vsetky, teda tie klasicke. V Cine som ochutnala holoturiu (tzv. morska uhorka, ale teda je to zivocich) a to teda nebolo nic moc.

cacianka
4. feb 2023

Áno chutí mi to, zjem. Škoda že málokedy

fadama
4. feb 2023

Ja nie, ale muz a syn také môžu

peony13
4. feb 2023

Áno my to doma aj robíme aj jeme , kdekoľvek to vedia dobre pripraviť a na dovolenke len to :D

tenerifka
4. feb 2023

Krevety ano, ostatne nie, pritom ich mozem mat dostupne cerstve a denne
Ryby ale jem stale

ivanaks
4. feb 2023

Ja milujem morské plody - u nás v rodine som jediná, moji chlapi to nedajú ani na konček jazyka. Nevadí, ostane mi viac. Osobne mám rada krevety, homára, kalamáre, chobotničky, menej už sépiove krúžky a mušle.

sisaka
4. feb 2023

Jedla som už rôzne druhy morských plodov - rôzne druhy mušlí, krevety, chobotnice, rôzne druhy krabov homáre, ježovky. Zatiaľ mi všetko chutilo, surové ustrice zbožňujem 🤤 Ak mám na vyber tak ryby a dary mora pred bravčovým, hovädzím, kuracím mäsom.

stormie
4. feb 2023

Ano mam ich rada, dokonca som roky pracovala v seafood restauracii a neprejedla som sa - milujem musle, hrebentaky, chobotnicu, krevety, homara, kraba, ustrice (na tie som si musela zyvkat) ….

Ale sklamem ta - na sr nekupis naozaj cerstve a tie chladne/mrazene nikdy nebudu chutit tak ako maju a ja ten rozdiel teda citim

elenka74
4. feb 2023

Milujem morské plody, ale jem ich len v reštauráciách alebo na dovolenkách, lebo sama ich neviem chutne pripraviť.

babulkomale
6. feb 2023

A preco sa nutis? Ja nejem ziadne ryby ani morske prisery a moje deti ano, dokonca chobotnicu 😃 takze neplati vzdy ze co sa doma nevari, to deti nejedia.