Obzeranie po druhých ženách
Zeny aj vasi chlapi si obzeraju druhe zeny a potom zatlkaju ze to neni pravda?
Je to normalne alebo som len ja viac ziarliva?
@petulda333 mne sa nepaci ze z toho ludia robia normalku. Ak je to take ze sa pozrie tak ze si to tá zena a okolie nevsimne a potom sa vy dvaja porozpravate ze aka pekna tak to je fajn. Ale ak si hlavu ide vykrutit a oci vyocit a ty si vedla neho ocividne jeho žena. Je to totalne ponizenie tej zeny… len tolko…
@andrejkap123 a pisem snad nieco ine? Kazdy sa obcas obzrie,ci uz za peknou osobou alebo niecom zaujimavou. Pisem,ze neocumujeme,to je neuctive,zvlast pred partnerom. Pozrieme sa
On vacsinou kuka na zeny ktore maju obtiahnute saty a leginy. Ked si to vsimnem ze sa zas kuka tak spravi z toho scenu ze on sa nekukal a este sa aj urazi. Preto s nim nikde nechcem chodit. Aquaparky a kupaliska? V nasom pripade vobec lebo vzdy tam cumi na druhe zeny.
@petulda333 no neviem ako to nazvat. Proste snazi sa to robit nenapadne. Ale neni to nenapadne
Mala som takeho priatela. Na dovolenke v chorvatsku ocumoval babu. Este si aj tak vzdy lahol aby ju dobre videl. Bolo to hrozne. A ked uz nikam snim chodit nechces kvoli tomuto je to dovod na rozchod bohuzial. On sa nezmeni, ani vekom.
@zoro9836 no len tu to vyzera, ze on sa snazi nenapadne preto, aby mu nic nemohla povedat. Nie preto, aby ju neurazil.
moj manžel to pri mne absolútne nerobí, jednak mame voči sebe vzájomnú úctu a dostatočne chápe, že vyslovene očumovať iné ženy v prítomnosti svojej manželky je maximálne neúctivé a jednak mi sám povedal, že je to pod jeho úroveň, keďže má doma svoju manželku..My máme skôr problém, že musí strpieť, ako vždy po mne pozerajú druhí chlapi, nemajú problém sa aj otočiť🤷♀️v jeho prítomnosti..koľkokrát akože nenapadne za prítomnosti svojej partnerky- to mi nepríde oukej kvôli danej žene..A dala by som 2 ruky do ohňa aj za to, že otáčať sa neotáča nikdy, možno sa nenapadne pozrie, keď je sám, ale nie v zmysle ocumovat, možno len keď vidí krajšiu ženu, všimne si ju prirodzene, keď je v jeho zornom uhli, nič viac..Každý normálny vyzretý dospelý chlap, ktorý má pri sebe ženu, ku ktorej má úctu a navyše ho fyzicky priťahuje, nemá dôvod toto robiť.
Keď ti to vadí, nečuduj sa, že sa tvári nenapadne. Keby si reagovala ako normálny človek a nerobila z toho problém, tak by nemusel robiť oracie.
A áno, aj môj pozerá, aj ja sa pozriem, obzriem za chlapom. Ale ani jeden z nás to neberie ako niečo neprijatelne co treba riesit
@zoro9836 stale je rozdiel, ci chodis vyzobavat kolaciky do spajze preto, lebo si nevies pomoct, alebo preto, ze obcas mas na ne chut.
A tento muz (aspon podla opisu autorky) je kategoria “neviem si pomoct”.
Takze on to (najskor) netaji preto, ze si zenu nechce urazit, ale preto, ze si nevie pomoct, len nechce k tomu nic pocut.
@moonlight1210 ak mu zas vycita aj to,ze dycha,tak sa nedivim. Ak by bol blbec,tak ocumuje a slinta bez hanby,aj take pribehy tu boli
@petulda333 ano, aj to je otazka, ako sa chova autorka.
Poznam zeny, co maju oci nalepene na muzovi a len striehnu, kam pozrie a hned mu pripisu cierny bod (pritom mohol pozriet na auto v pozadi, no pred nim zrovna kracala nejaka zena, ktora ho ani nezaujimala, skor mu zavadzala vo vyhlade).
Nazbiera takych bodov pat a uz dostane kašu.
Neviem si predstavit, ze by som niekomu robila sceny kvoli tomu, ze sa na niekoho pozrel. To je tak ponizujuce... Sme predsa dospeli svojpravni ludia, ktori si mozu pozerat, kam len chcu. Ja si tiez vsimnem aj pekneho chlapa, aj peknu zenu. Aj manzelovi poviem, ze aha, ta/ten je pekny/pekna.
@moonlight1210 bohuzial aj ja take poznam. Niektore by najradsej muzom vyskriabali oci,len nech sa naaahodou nepozrie na inu 🙈
U mňa zatlkat nemusí. Ja sa na tom smejem. Alebo mu niekedy ja poviem,že aha tamtá je aká pekná 😊
Kazdy zdravy clovek sa obzrie za opacnym pohlavim... ale vsetko ma svoju mieru.. aj moj muz sa obzrie za peknou zenou, vidim to, no cirkus nerobim.. ak by doslova slintal alebo by som sa pri tom citila ja zle, tak mu to slusne poviem.. urcite by som scenu nerobila.. aj tak by sa dalej obzeral, ked by som s nim nebola
Moj muz sa asi tiez pozrie, nikdy som si to vylozene nevsimla, ale dost sa smeje na inych muzoch s manzelkami, ked ide okolo nejaka vylozene sexy zena. Vacsinou sa vsetci nenapadko pozru. Netreba sa brat tak vazne, ved na to mame oci. A zakazane najviac chuti ci ako sa to vravi
Mojmu minule na plavarni brutaalne uletela hlava za jednou ritkou v tangacoch a vsimol si, ze som si to vsimla. Jeho vystrasena reakcia ma dodnes rozosmeje: “ale ty mas krajsiu!!” Obaja sme sa z chuti nahlas zasmiali. 🤣🤣 uprimne, kedysi som ako mladucka zaba bola ziarliva, dnes som stastna, ze s tym nemam problem. Muzom sa paci byt vo vztahu kde zena nechava istu volnost. Je to pre nich ako “dream come true”. A ked to chlap zatlka tak klame ze sa nepozera. Moj mi vzdy povie ze pozriet sa pozrie, ze je hold muz a oci mu to pritiahne. Dokonca spolu komentujeme rite bab co nosia tie ultra kratke kratasky ak idu pred nami.

Ano,obcas sa pozrie ked vidi peknu zenu. Ja takisto ked vidim pekneho muza. Neocumujeme,pozrieme sa