icon

Je normálne kontrolovať partnerov telefón?

andrea_papucova
Dnes o 17:56

Dobry den prosim vas je normalne ked idem chlapovi do telefonu kazdy den ( ano viem nemam chodit priatelovi do telefonu ale ja chodim aj tak ) mam na to svoje dovody a furt mu tam nieco najdem ? V kuse fotky ,spravy alebo ine kktiny ….ja neviem robia toto aj vasi chlapy alebo iba moj je taky tupy ze ked mu raz vysvetlim ze nechcem aby to robil tak to nepochopi na prvykrat ani na druhy krat ani na 150siaty krat ?

anonym_9420d6
Dnes o 17:59

čo ťa drží pri takom chlapovi? máte deti? alebo?

billy_jean
Dnes o 18:00

Ten isty muz, co sa citi nechceny, lebo sa ti nepacil s bradou? Co ho tak velmi milujes a on sa citi menejcenny?

anonym_854657
Dnes o 18:00

@andrea_papucova ale veď on to pochopil, len ťa má na háku...

andrea_papucova
autor
Dnes o 18:04
@billy_jean

Ten isty muz, co sa citi nechceny, lebo sa ti nepacil s bradou? Co ho tak velmi milujes a on sa citi menejcenny?

@billy_jean ano ten presne

andrea_papucova
autor
Dnes o 18:05
@andrea_papucova

@billy_jean ano ten presne

@andrea_papucova ale aj keby sa citil nechceny tak toto neni normalne podla mna

martinka13
Dnes o 18:05

Nenormálny nie je len chlap. To prečo s ním mrháš čas? Má Ťa úplne v paži.

anonym_6e8ebe
Dnes o 18:07
@andrea_papucova

@andrea_papucova ale aj keby sa citil nechceny tak toto neni normalne podla mna

@andrea_papucova ale uvedomujes si, ze je dospely muz a moze si pozerat na mobile co sa mu zachce, ze? Tym nehovorim, ze sa chova spravne, ale zakazovat muzovi a 150x mu vysvetlovat... on nie je male dieta.

anonym_e210af
Dnes o 18:22

Mne sa zdá, že ani ty nebudes v poriadku. Chlapa nechceš, nepáči sa ti, robí čo nechceš a stále si s ním. Zamýšľam sa prečo...

anonym_dbee49
Dnes o 18:32

Presne,nieje tupý,len ma potreby inde....a môžeš mu to vysvetľovať, zakazovať, urobí si podľa seba
Takže,ak sa ti to nepáči,tak to ukonči
Ale zrejme to ajtak neukončis a zrejme to on dobre vie,tak si môže dovolit robiť si co chce🫣

mk22
Dnes o 18:32

Sorry za úprimnosť.
Bud si slepá hlucha, sprostá?
Výber si.
150x povedat nech to nerobí a on to robi..znamená ze si mu ukradnutá, normálne ta ma v paži.. a ty sa ho držíš...kontrolujes telefon..sebavedomie mas kde?? Takze ano si hlupa, riešiť seba.

anonym_24bcca
Dnes o 18:34

@andrea_papucova Treba dozrieť na inteligentnejšieho muža.
Možno ti to už robí naschvál, lebo vie, že sa mu hrabeš v mobile. A asi mu prekáža, že ho sústavne sekíruješ. To svedčí aj o tebe, že potrebuješ mať kontrolu nad druhým človekom, aby si si nemusela dať do poriadku vlastný život.

anonym_f58500
Dnes o 18:43

@andrea_papucova kazdy si k tebe dovolí iba to, co mu dovolíš ty. Jedine, co ta ospravedlňuje je, ze mas iba 21. Snad sa z tohoto nešťastného vzťahu poučis. Stojí za to navštíviť psychoterapiu aby si si dala dokopy sebaúctu 🙂

domkakvet
Dnes o 19:13

@andrea_papucova to si este s nim?

petamich
Dnes o 19:15

Ak toto chces pocut tak nie moj muz nic take nepraktizuje 🤷‍♀️ a evidentne nie je tupy, len za ma v pazi, nemusis byt uplne clen Mensa, aby si chapal co od teba partnerka chce v tomto pripade

anonym_016aaa
Dnes o 19:18

@andrea_papucova to je úbohé takto sledovať chlapa. Dosť hlboko si tým klesla, hlavne sama pred sebou. A načo je to dobré? Robí to, lebo to robiť chce, ty mu nemáš čo rozkazovať. Ty sa máš zariadiť podľa toho, ak ti ešte nejaká sebahodnota zostala a nie zo seba robiť stíhaciu chuderu.

crazy_cat_lady
Dnes o 19:21

Tak ocividne si mu ukradnuta.. naco si s nim?

anonym_f09b3d
Dnes o 19:39

Nemala by si byť s takýmto mužom.

enmery
Dnes o 19:43

Ja som Ti napísala v tej ľavej téme, kde sa urážať a vyčítať Ti tú jednu vetu, že on ok nie je a raz budeš horko plakať. Daj tomu ešte tak 10 rokov a hlavne to s nim neukonci, trh je priam presýtený takýmito kusmi a vlastne si jeden druhého zaslúžite.
A hej, ma ta na háku a bude to robiť pravdepodobne do smrti, lebo je zakomplexovaný.

anonym_04f2a0
Dnes o 20:40

Nie, nedovolila by som si hrabať sa dospelému človeku v telefóne. Ani on by si to nedovolil. Telefón si požičiame ak niečo potrebujeme, nemáme problém si ukázať ak nás niečo konkrétne zaujíma. Aby sme tam ale zámerne chodili pozerať, hľadať to určite nie.

anonym_6db3a7
Dnes o 20:44

@andrea_papucova to ty si hlupa, ze s takym stracas cas

tiezjedna
Dnes o 20:48

@andrea_papucova prepáč, ale tupá si skôr ty, že s takým chlapom strácaš čas...

anonym_62277f
Dnes o 21:01

@andrea_papucova ty budes asi taka ta jednoduchsia,respektive material do Zameny manzeliek.Nadherny vztah-zena,co muza kontroluje na dennej baze ako male dieta,plus muz,ktory si zije svoj svet nad lundrami na nete.Gratulujem,este pocet chybajucich zubov aby sedel,dalsie dieta ako zachrana vztahu,popripade nejaky ten alkohol....V opacnom pripade,ak ste,respektive si pricetna,na co,preboha na co si s takym clovekom?

anonym_78b846
Dnes o 21:12

bud rada, ze je len priatel, nie manzel, hladaj dalej, myslim ineho muza