icon

Ochrana na TV

alinka183
21. aug 2021

Prosim Vas jestvuje nejaka ochrana na televizor alebo nieco podobne? Chcela by som to koli dietatu lebo ho stale otapkava a bojim sa ho raz rozbije 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
hennyinnsbruck
21. aug 2021

Treba upozornovat a upozornovat…. 🤷🏼‍♀️
Moja to pochopila rychlo, kamoskin maly im tv rozbil no…🤭

malinka158
21. aug 2021

Pridam sa

slovakboy
21. aug 2021

@alinka183 nechcem strašiť ale v nemocnici raz ležal rómsky chlapček so zlomenými oboma nôžkami v stehnách. Keď sa učil chodiť stiahol na seba televízor. Teraz už nie sú take veľké televízory sú skôr ploche a pripevnené na stene. Ale celkovo treba dávať pozor a nie ani tak sa o neho báť ale vytvoriť mu bezpečný priestor kde sa môže hrať koľko chce. Prepáč neodpovedal som na otázku nepoznám ochrany na televízor.

alinka183
autor
21. aug 2021

@viestta ved aj to

alinka183
autor
21. aug 2021

@hennyinnsbruck upozornujem ale neposlucha 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
hennyinnsbruck
21. aug 2021

@alinka183 ono tomu treba cas… ja som 1000x povedala nie plus odputala pozornost dala inu hracku..trpezlivost .😁
Takisto to bolo s kvetmi aj zasuvkami.mala 9mes ked zacala objavovat a chytat

michaela789
21. aug 2021

@alinka183 aký máte televízor? Nedá sa vám zavesiť na konzolu na stenu? My odkedy sme takto zavesili tak malý behá popod telku a nehrozí že by ju zhodil alebo doťapkal

tenerifka
21. aug 2021

@alinka183 vidim, ze mas dcerku, ako je stara?, je to baba, pochopi rychlo, ma pud sebazachovy, len jej vysvetli, ze sa moze zranit, ak ho bude chytat.

alinka183
autor
22. aug 2021

@michaela789 samsung mame ho polozeny na stoliku asi sa neda zavesit lebo mame taku obyvaciu stenu kde je doska

alinka183
autor
22. aug 2021

@tenerifka ma 2 roky praveze ona je dost rozumna akoby to robila naschval teda vie co robi lebo sa pritom smeje 😀