icon

Ochráňme naše deti a deti naších deti

marika6
24. aug 2013

Mozno niektori viete, ini nie, nasa vlada v sucasnosti na MZV pripravuje
velmi kontroverzny dokument, nazvany Celostatna strategia ochrany a podpory
ludskych prav v SR. Na ochrane prav by nebolo ic zle, ide vsak o to, ze v
celom dokumente sa zvyraznuju prava homosexualov a rodova rovnost - v zmysle
gender ideologie.

Ide o tento dokument:

http://www.radavladylp.gov.sk/celostatna-strate...

Podotykam, ze v dokumente spominana rodova rovnost, je v zmysle gender
ideologie, teda nejde o rovnost prilezitosti medzi muzmi a zenami. Ide o
velmi pravnicky prespekulovany dokument, takze mnohe veci sa z neho daju len
velmi tazko vycitat, ale ak bude teraz v septembri schvaleny, stane sa pre
SR zavaznym a bude nasledovat uprava legislativy a zavadzanie opatreni,
ktore sposobia:

- zriadenie širokého byrokratického aparátu štátnej správy na masívne
financovanie a presadzovanie záujmov tzv. homoloby
- zmenu slovenskej legislatívy v prospech okrajovej homoloby a
feministických skupín podľa cieľov rodovej ideológie
- monitorovanie občanov, ktorí verejne neschvaľujú sodomiu a rodovú
ideológiu ako šíriteľov nenávisti
- zavádzanie štátnej propagandy a perverznej sexuálnej výchovy na školách v
duchu rodovej ideológie.

Je to tu mozno radikalne napisane, ale, zial, v zahranici sa uz taketo veci
deju, uvediem priklad Chorvatska, kde tento rok zaviedli neskutocne
perverznu sexualnu vychovu na skoly a rodicia rok bojovali so statnou mocou
o jej zrusenie, pricom bola v skolach stale povinna a ktovie, kolko skody na
detoch stihla sposobit:
Tu je zopar linkov, co som o tom nasla:

http://www.hlavnespravy.sk/sexualna-vychova-det...

http://www.hlavnespravy.sk/bezmocni-chorvati-a-...

Ked sme boli v Chorvatsku, osobne som sa na to pytala niekolkych znamych,
kedze sme s Edim neverili, ze nieco take by bolo naozaj mozne, ale, zial,
bolo.

Velmi ma ako mamu znepokojuje, ze takato manipulacia deti a vlastne vsetkych
obcanov ma byt schvalena vladou a financovana z nasich dani a myslim si, ze
je velkym problemom, ze sa o tom v mediach vobec nehovori, o co v
skutocnosti ide. Naozaj by som chcela, aby sa to rodicia dozvedeli a mali
moznost zabojovat, kym nebude neskoro. Preto som sa obratila prostrednictvom
jednej mojej kamaratky aj na Uniu materskych centier, pricom dufam, ze budu
ochotni sa aj oni zapojit do (medialneho) boja za nase deti.

Inak, k pripomienkovaniu dokumentu boli prizvane aj MVO, ktore napisali
otvoreny list premierovi:

http://www.zakrestanske.sk/sites/default/files/...

Strana
z7
evkasus
18. okt 2013

@lujza123 Pokial ide o financovanie, tak o nom hovori v ramci EU aj cerstvy dokument z 24. juna 2013 s nazvom Council Guidelines for LGBTI. Ide o usmernenia Rady EU ako presadzovat prava LGBTI v clenskych statoch a tretich krajinach.

"Dokument je sice nezavazny, ale statni predstavitelia, sa maju zo vsetkych sil usilovat o sucinnost s akymkolvek odporucanim.
Za povsimnutie v tomto dokumente stoja najma tieto fakty:
1. prostriedky, ktore EU planuje vynalozit na podporu LGBTI ludskych prav (z Europskeho nastroja na podporu demokracie a ludskych prav - EIDHR, vratane vlastnych prostriedkov clenskych statov),
2. Cielena a sustavna podpora LGBTI organizacii
3. mainstreamovanie a nastroje propagandy, ktore EU planuje pouzit (napriklad podpora akademickeho vyskumu LGBTI tém, diskusia s LGBTI a ich neustala konzultacia pri rozhodovacom procese a policy making - oplati sa pozorne si precitat, s cielom efektivnej obrany z nasej strany)
4. odporucanie na sústavne zviditelnovanie LGBTI organizacii ci uz v mediach, alebo podporou debat, seminarov konferencií...
5. a ako ceresnicka na torte zaverecny checklist LGBTI práv - od strany 15, Priloha II, ktory ma sluzit na to, aby clenske staty podla neho kontrolovali stav LGBTI práv. Vyberam na citaciu napriklad bod 9.2 tykajuci sa zmeny pohlavia pre intersexualne a transsexualne osoby "limituje alebo odmieta zdravotne poistenie pokryt naklady spojene s takouto liecbou (rozumej liecbou veducou k zmene sexu)? Je informacia o tejto liecbe volne a siroko dostupna?"

lujza123
18. okt 2013

@evkasus osobne v tomto problem nevidim. Ako pisem LGBTi mensina su ludia pracujuci a odvadzajuci dane, cize vela financii na tieto ucely pochadza priamo od nich. Su aj ine mensiny napriklad Romska na podporu ktorych v ramci EU idu nemale peniaze, no tato mensina zvacsa nezamestnana a zijuca na hranici biedy ich nikdy neodovzda naspat formou dani

Potreba spolocenskej debaty a osvety na tuto temu je viac nez nutna. Je to velmi podobne ako s tym zaujmom medii o farara ktory bol obvineny zo zneuzivania. LGBTi mensina je v mediach prezentovana nasilne, zvacsa su to same prekrutene spravy ktore zvysuju citanost a diskusie ( a ktore vonkoncom nepochadzaju od nich ale od novinarov hladajucich senzacie), pripadne su ako teraz tercom a nepriatelom c. 1 v kauzach juvenilnej justicie, sexualnej vychovy, genderovej ideologie....akokeby gayovia a lesby mozu za vsetko a nemaju v zivote ine starosti ako nejake ideologie...
Pritom su to normalny ludia, aj ty ich denne stretavas. V kazdej skupine 25 ludi je jeden homosexual, cize ich stretavas v autobuse, v praci, v restauracii ani o nich nevies. Ziju zvacsa nenapadne, normalne chodia do prace, studuju, maju normalne monogamne celozivotne parnerstva, riesia bezne veci. Tvrdit ze ked je niekto gay zakonite tuzi rozbit rodinu, silou mocou chce adoptovat dieta a vadi mu oslovenie mama a otec a ine je rovnako scestne ako tvrdit ze ked si knaz tak musis byt pedofil.

lujza123
18. okt 2013

@evkasus a este k tej ceresnicke
Nemyl si Transexuala a intersexuala s transvestitou(to su ludia co sa prezliekaju napr chlapi do zenskych siat)

Transexuali a intersexuali su ludia ktory sa rodia s pohlavnymi znakmi obidvoch pohlavi. Take dieta sa moze narodit tebe, mne, komukolvek. Rovnako ako sa moze narodit dieta s genetickou vadou, 6 timi prstami atd. Toto neovplyvnis.
Moze mat napriklad zenske pohlavne organy ale v puberte mu nenarastu prsia, zhrubne mu hlas, zacnu rast fuzy. Co by si ako matka robila? Nic. Prizerala by si sa ako je tvoje dieta cele detstvo tercom posmechu, ponizovania a nepochopenia. Citala by si spravy a clanky kde by tvoje dieta niekto nazyval netvorom. V dospelosti by si mu nevedela pomoct lebo keby si hlada pracu a ide na pohovor ale nikdo by ho nezamestnal, lebo by mal na tvari strnisko a v zivotopise meno ANNA......
Co viac mozeme pre tychto ludi spravit? To ze sa im budu smiat nezmenime, no mozme aspon trosicku skvalitnit ich zivot

syringa
5. feb 2014

@lujza123 nadviazem na posledne dva prispevky.... vcera bol v EU prijaty dokument - alebo sprava "Lunacek"
http://www.hlavnespravy.sk/lunacek-a-jej-dopad-...

nech si kazdy urobi vlastny usudok.....

warholette
5. feb 2014

@syringa vyborne. ci ti vadi, ze nadavat na homosexualov bude trestny cin nenavisti?

syringa
6. feb 2014

@warholette no nadavat na niekoho je trestny cin sam o sebe, bez ohladu na sexualnu orientaciu, to by sme teraz mali zacat postupne prijimat podobne dokumenty na ochranu prav zoofilov, ... a inych, lebo ved aj na nich nadavat nie je pekne 😝 a nakoniec preco by mal byt prijaty len dokument na ochranu prav sexualnych mensin, ved treba chranit aj prava nabozenskych mensin... aj tych je dost ... nakoniec aj nabozenskych vacsin, ved je predsa uplne legalne nadavat na katolikov, zosmiesnovat ich a ich knazov, ved aj to by malo byt trestne, a rovnake prava by mali mat aj grekokatoici, evanjelici, jehovisti...... nie je to trochu nefer ze sa len jedna skupina uprednostnuje pred ostatnymi?
to je odpoved hadam dostacujuca, ale mne na tom vadi uplne nieco ine, napriklad ta interaktivna sexualna vychova od predskolskeho veku, pozeram ze mas 5 rocnu dceru, je ti uplne jedno ci budu tvoju dceru ucit v skolke podobne nechutnosti ako to robia napriklad v anglicku?
a dalej mi vadi konkretne toto: zamestnanie (osobitné smernice pre zamestnávateľov a odbory týkajúce sa LGBT osôb) - vies co t oznamena v praxi? ked si budes hladat pracu a na tu istu poziciu sa bude hlasit aj homosexualna zena, zoberu ju, lebo keby ju nezobrali mohla by to na nich vytiahnut na sud a vyhrala by to.... tak to bolo aj v amerike (a mozno aj este stale je) ked si jeden znamy hladal robotu, zistil ze najlepsie je byt zenou a cernoskou, pretoze prednostne sa brali tie aby ukazali zamestnavatelia ze nediskriminuju ani zeny, ani ine rasy.....
dalej co sa mi nepaci ze podla toho dokumentu ak len niekto povie ze podla neho by nemali mat vacsie prava alebo ze si mysli ze homosexualita sa da liecit - moze to byt povazovane za homofobne podnecovanie - homofobna propaganda - a to uz bude trestny cin, a myslim si kazdy ma pravo povedat svoj nazor, a ak nie tak potom by sme mali ziadat rovnake pravidla pre vsetkych, ak niekto zosmiesni ine sexualne mensiny alebo nabozenske skupiny, nech je na to rovnaky meter
a mimochodom pocula si ze niekde (neviem presne v ktorej krajine) chcu udajne zaviest skolsky predmet homosexualita?
asi som staromodna, ale homosexualita tu bola vzdy a aj vzdy bude, len niekedy sa okolo toho nerobil taky humbik, a nikto nechcel aby mal nejake extra vyhody a prava lebo je homosexual, sexualita - akakolvek ci hetero- alebo homo- patri do splani a nie skolskych osnov

warholette
7. feb 2014

@syringa nemyl si pojmy s dojmami. homosexualita je vztah dvoch plnopravnych a plnoletych jedincov rovnakeho pohlavia. v pripade zoofilov a inch, ako uvadzas, nejde o rovnostranny a vyrovnany vztah dvoch dospelych ludi, ale cloveka a zvierata, co samozrejme nemoze fungovat. ani byt legalne 😉
co sa tyka uprednostnovania jednej skupiny pred druhou, ide o tzv. pozitivnu diskriminaciu, kedy sa utlacana skupina zvyhodni natolko, aby sa dostala na uroven vacsiny. napriklad ked zeny nemali volebne pravo, nemali rovnake pracovne zaradenie a ocenenie ako muzi, vyrobili sa kvoty, aby sa napriklad do parlamentu dostalo rovnake mnozstvo muzov aj zien. nie preto, aby to bolo nefer voci muzom, ale aby sa aj zeny dostali na rovnaku uroven.
nemam syna, ale dceru. co sa tyka "interaktivnej sexualnej vychovy" v anglicku, uci sa od siemeho rocnika https://www.gov.uk/national-curriculum/overview, ale to, o com asi ty hovoris (viac info tu http://www.dailymail.co.uk/news/article-1364360...) je od siedmych rokov. takze nie, v piatich rokoch sa nikto nic ucit nebude 😉
co sa tyka liecenia homosexuality, skutocne? to nie je nazor, to je nezmysel. ako sa da vyliecit sexualna orientacia? to akoby si sa dala liecit na to, ze mas modre oci alebo ze mas talent na hudbu, nieco vrodene sa naucit neda. takze ano, suhlasim s trestanim homofobie, rovnako ako suhlasim s trestanim rasizmu alebo diskriminacie na zaklade pohlavia. na kazdu diskriminaciu rovnaky meter. v tom sa asi zhodneme.
mimochodom, v amerike momentalne chlapik vyhral $25 milionov od vyrobcov kadibudky, pretoze do neho nejaky bratranec nabural autom ked bol v kadibudke, ta sa prevratila a on sa zranil. takze tu sa da zalovat za vsetko a pre vsetko, nielen preto, ze na tvoje miesto prijali cernosku.
a prosim ta, povedz mi viac o tom predmete homosexualita. to je ako predmet heterosexualita, len naopak? LOL len sa smejem.

mariuskaa
7. feb 2014

Väčšina gays si dieťa ani neadoptuje oni si ho rovno spravia. Takze je ich vlastne. ;))
Osôbne nepoznám ani jednu adopciu ale 3 pary co su to ich vlastne deti z toho usudzujem.
Kedze vidim a stretávam sa s nimi bežne nevidím nic diskutabilné ani otázne, dieťa vychovávane s láskou, nadpriemerne inteligentne nic mu nechýba. Nemozem si dvolit povedat, ze byt vychovávana dvomi milujcimi ženami (jedna ho porodila) by bolo pre toto dieťa nejako traumatizujuce resp by sa to odzrkadlovalo na nejakom zvláštnǒm správaní alebo pocitom menejcennosti dieťaťa . Moje vlastne dieťa by som im zverila na babysitting hocikedy.
Jedine co by som musela premyslieť by bolo kebyze sa opýta ze kde ma daddyho a ze prečo ma dve mamy.
Ale nemýlim si ze ani táto zvedava otázka a následná odpoved by nejako ublížila môjmu dieťaťu.

Prirovnávať homosexualitu k zoofilii a iným podobným uchylkam je zločin!
Sexuálna orientácia nie je voľba! Nie je to nieco, co si človek ma možnosť vybrať. Pretože väčšina by si nevybrala život plny bolesti, sklamaní, nepochopenia, viny, hanby a problémov ktore vznikajú z odlišnosti a odchýlok od premiéru.

lujza123
7. feb 2014

@syringa ach boze. Treba si uvedomit ze internet nieje odborna literartura, na internet si moze napisat kto chce, co chce. Bohuzial ludia su ochotny uverit skor HOAXom (nepravdiva sprava) ktory im vyskoci ked zapnu facebook ako si dat namahu nieco studovat a overit si ci je to pravda. Proste senzacie vzdy predavali.

K tym nadavkam. Sprava hovori o HATE SPEECH (nenavistna rec, prejav za ucelom postvat nejaku skupinu proti druhej. Hate speech prejav vacsinou funguje na principe klamstiev, nepravdivych obvineni, uraziek atd)
Hate speech je v sucastnosti trestna voci NABOZENSKYM SKUPINAM, trestny je RASISTICKY PREJAV a tato sprava nabada k tomu aby bola trestna aj voci sexualnym mensinam. Ano katolici su castokrat zosmiesnovany, no vsimni si ze v oficialnych mediach sa nevyskytuju ziadne osocovania (max. spravy o podozreniach s pedofilie knazov, financnych unikoch) no na verejnosti nesmu byt preyentovane ziadne nenavistne prejavy.... Apropo k tym katolikom, vravi sa ake pozicaj take vrat. Vela krestanskych webov tiez zosmiesnuje a ponizuje ine skupiny.
Alebo si vsimni, ze v mediach su spravy o NEPRISPOSOBYVYCH ROMOCH. Aj ked ludia v sukromi alebo diskusiach spominaju skor spinave cierne k*** a podobne. Cize svoj osobny nazor mozes hovorit aky chces, len vo verejnopravnych mediach ho mozes povedat len slusne.

Sprava LUNACEK nehovori o ziadnej sexualnej vychove pre deti. Je to dokument ktory riesi diskriminaciu LGBTi, asi si citala zase hlavne spravy vsak?

To ze cloveka nemozno vyhodit z prace koli sexualnej orientacii mame v zakone uz davno (CO AJ V PRAXI neznamena ze ked si teply mozes si robit co chces lebo si chraneny. Nie nemozes. Tento zakon vznikol na zaklade realnych skusenosti ked boli ludia vyhodeny z prace po niekolkych rokoch len preto ze sa k vedeniu dostala sprava ze ziju s partnerom rovnakeho pohlavia)
. Bezneho gaya alebo lesbu naozaj nemas sancu rozoznat na prvy pohlad, Aj ty ich mas vo svojom okoli, rodine zopar ani o tom nevies. Pokial si pri slove homosexual predstavujes nejakeho ritkou vrtiaceho muzika s pisklavym hlasom alebo 2 metrovu muzatku s fuzami, je to len mytus. Ano aj taky patria do skupiny, no je ich velmi malo.

Famu o vyucovani homosexuality som tiez pocula. V skutocnosti ide o peticiu organizovanu nemeckym ucitelom, ktory takto protestoval proti tomu ze v najnovsej reforme studijnych planov bolo spomenute nieco o LGBTi. Nikto nikoho k niecomu nenavadzal, ani nevychvaloval.

lujza123
7. feb 2014

@syringa Nazaver este jedna vec. Nie ani mne sa nepaci ten humbuk ktory sa okolo tohto deje. A najviac sa mi na tom nepaci ze toto siria krestanske weby. Niekomu to mozno pride vhodne si stavat karieru prave na tomto, ako spravne predpokladaju mensina sa nema ako branit. A ked do toho zatiahnu este aj rodinu maju vyhrane. Ved kto by nechcel chranit svoju rodinu a deti?
Vytvoria fiktivneho nepriatela - homosexuala. Nejaku kreaturu ktora nema deti a preto zaviedla juvenilnu justiciu a kradne deti slusnym ludom. Niekoho kto ma vseliake nadprava (lebo aj pokus zmiernit diskriminaciu ktora ocividne je, pretoze tejto sprave predchadzal rozsiahly vyskum v celej EU niekto nazyva nadpravom)...

Nieje to poprvy krat kedy niektore krestanske skupiny bojovali proti fiktivnemu nepriatelovi (bosorky, v case druhej svetovej si zobrali na musku zidov, pastierske listy z tej doby podporujuce deportacie) velmi podobne vystupovali proti volebnemu pravu pre zeny a najmasivnejsie protesty boli v case ked zrusili zakaz zmiesanych manzelstiev (ciernoch - beloch)

hradnapani
7. feb 2014

@lujza123 tlieskam 🙂

syringa
7. feb 2014

@warholette dojmy s pojmami si myslis ty 😅 to o lieceni homosexuality bol priklad, lebo niekto moze mat taky nazor, kazdy ma pravo na svoj nazor, ci je uz chybny alebo nie, a nikto nesmie byt za svoj nazor trestany, ci uz ma pravdu alebo nie
ten predmet homosexualita - smejes sa? na tych co to vymysleli, neviem co v nom bude, davali to v spravach, len som si nezapamatala krajinu ktoru spominali, nechce sa mi to hladat v archive, zas tak moc ma to netrapi, a v dnesnej dobe je celkom mozne ze to fakt niekde zavedu, ved ked moze mat na strednych skolach ucebnicu o homosexualoch ( a preco nemaju o transsexualoch???)...... ved ked zoberieme niektore knihy, ta ucebnica o homosexualoch je skoro rovnako hruba ako ine ucebnice, uz im to pomaly aj vyjde na samostanu hodinu 😀

@mariuskaa a ako si tie deti spravia dvaja chlapi? no prednedavnom som nadhodila ze toto urcite budu zneuzivat pedofili, dvaja sa dohodnu adoptuju si dieta,alebo viac a budu ich zneuzivat, no a v amerike sa to uz stalo, bohuzial ☹

@lujza123 no mozem ti zodpovedne povedat, ze vacsina protestov ide zo strany matiek, ktore nie su ziadne krestanky, a o cirkevnej historii sa tu bavit nebudem, to nie je momentalne nas problem, vies co je na tom najsmutnejsie? ze ty ako aj niektore ine matky si nenuvedomujete ze za tym vsetkym stoja homosexualno pedofilne skupiny, ich ciel je jasny, homosexualov je malo, potrebuju si urobit poriadny masovy "nabor" - to som trochu nadlahcila, ale vystihuje to podstatu problemu, a pedofilne skupiny potrebuju zase aby dieta zacalo mysliet na sex co najskor, aby mohli tlacit na znizovanie hranice ked moze mat dieta legalne sex, co je nakoniec aj dokazane, kedze na minulorocnom duhovom pochode v Prahe uz vystupili s tym ze aj oni maju pravo na legalny zvazok, a mala by sa znizit hranica ked je sex legalny, no ved nakoniec v minulosti sa nase stare mamy vydavalli aj v 14, tak to mozme vratit, to bude taky navrat k tradiciam, takze v pohode, ze?

dobre zozofilia je uchylka, a pedofilia nie je? a ako je mozne ze sa uplne legalne predavaju knihy, ktore propaguju sex medzi dospelym chlapom a chlapcom? mozes si ich objednat normalne na nete, ved pohoda, vsetko je normalne
uf ci mame krasnu dobu! ale mate vsetky pravdu, ti katolici su zli, ved niekedy upalovali bosorky a viedli kriziacke vypravy, a ktovie mozno su za tym vsetkym prave oni, ved ked je tolko knazov pedofilov..... asi v tom bude mat zase prsty cirkev 😅

a nemas celkom pravdu, ta predskolska sexualna vychova bude, nie taka ako si ty predtavujes, sexualna vychova nie je len o tom ak osa rodia deti, a ako sa chranit pri sexe pred pohlavnymi chorobami..... ide o to ze uz od malinka treba detom vysvetlovat problem LGBTi, videla som knizky s rozpravkami pre male deti s homosexualnou temou, staci si opzmenit hlavne postavy, tak ako feministky protestuju proti rodovym stereotypom, a uz malym detom ponukaju rozpravky kde ziadny princ nezachrani princeznu, ale naopak, a tuto zas bude zachranovat princ princa, princezna princeznu..... zabudni na klasicke rozpravky, ako spravna zastankyna prav a problemov LGBTi hovor detom pekne upravene rozpravky, to je taky prvy krok aby mali deti pozitivny postoj k homosexualite, a zase sa pytam preco sa zas vynechavaju transsexuali? 😀

keby to bolo na mne uz davno by som dovolila homosexualom registrovane partnerstva 😎 ale adopciu deti uz nie, z horeuvedenych dovodov

a mimochodom videla som zopar videi ked policia za asistencie socialnych pracovnikov, brala dost brutalne a necitlivo deti rodicom, boli to videa z roznych krajin, rozne casove obdobia, to rozhodne nepridava na popularite juvenilnej justicii, a ze to sa deje ze rodicom beru deti bez extra vaznych dovodov, to je neodskriepitelny fakt, na to su dokazy, pochopitelne ziadnemu rodicovi sa nepaci moznost ze mozu prist o dieta, na to nemusia byt ziadne katolicke organizacie

lujza123
8. feb 2014

@syringa no moja 4 rocna dcera vie ze babetka rastu v brusku, dokonca vie kade idu von, vie ze nema nikam chodit s cudzimi ludmi a ze na intimnych miestach ju nesmie nikdo chytat, len ona. Som pedofil a vychovavam ju k homosexualite?...Osobne si myslim ze pre pedofila su ovela vyhodnejsie neinformovane deti ktore toto vobec netusia...ale to je len moj osobny nazor

Ano v Prahe na pride boli pedofily, konkretne tato skupina http://www.pedofilie-info.cz/ . Je to komunita ktora sa medzi sebou podporuje aby ich tuzby a preferencie ostali len v ich hlavach. Siria medzi sebou osvetu o tom akovelmi moze dietatu ublizit akykolvek pedofilny kontakt a podporuju sa aby abstinovali. Novych clenov usmernuju za ktorym psychologom ist a co vlastne zo sebou robit. Ja tieto snahy vnimam velmi pozitivne, urcite je to lepsie nez by mali po nete vyhladavat detske porna alebo obrazovat deti. Skus si pozriet stranku. Ano urcite je velka skupina naozajstnych uchylov, no konkretne tych co boli na pride obdivujem ze sa snazia zo sebou bojovat a zit tak aby nikomu neublizili.

Este k tej vychove k homosexualite a masovemu naboru, to fakt neviem ako myslis. Mas pocit ze ked si precitas par clankov o homosexualoch tak ta zrazu zacnu pritahovat zeny?

Ja chapem co mi pises a v ziadnom pripade neobvinujem krestanov z nejakej homofobie. Mne sa nepaci ta propaganda v krestanskych mediach, kopiruju medzi sebou clanky napriec europou a v skutocnosti za tym stoji len par ludi ktory toto siria. Je to nezmyselne strasenie, vela veriacich su dobry ludia a nemaju proti nikomu nic. Uz v niektorych krajinach zverejnili aj vysledky tych papezovych dotaznikov co rozposielali a vysvitlo ze vacsina krestanov je za registrovane partnerstva, takze naozaj to nieje tak ze krestan=homofob.
Podla mna je to cele umelo vytvorena medialna bublina.
Ked hovorime o homo v europe je to obrovsky pocet ludi, okolo 20 milionov. Nedaju sa identifikovat ako politicka strana alebo skupina ktora chce to ci ono. Su rozny ludia, od uchylov a predvazdacov az po velmi konzervativnych a slusnych. Ver tomu ze obrovska cast z nich netuzi po nejakych manzelstvach, je to institucia pre hetero pary. Chcu si len pravne usporiadat vztahy medzi sebou, nevytrcat z davu a mat pokoj. Obrovske mnozstvo z nich, hlavne zien maju deti a vychovavaju ich spolu, a z tohto dovodu hovoria o adopciach, no najpalcivejsie je pre nich prave to vysporiadanie uz existujucich vztahov, t.j. osvojenie si biologickych deti partnera. Deti ktore vychovavaju a ziju s nimi od malicka.

lujza123
8. feb 2014

@syringa a sorry ze ta pootravujem este jednym prispevkom. Dost sledujem napriklad hlavne spravy a krutim hlavou nad tym ako prekrucaju skutocnost. Je to system jedna babka povedala kedy sa informacia tolkokrat zopakuje a prikrasli az potom vznikne uplna blbost. Napriklad rozpravka o dvoch princoch, je to obrazok z nejakej knizky ktoru niekdo niekde vynuchal , treskol na net, tisickrat sa to pozdielalo az z toho vznikla ucebna pomocka. Problem obchodovanie s detmi, nespravodliveho odoberania atd je naozaj realny existujuci problem. Biele, svetlovlase deti su proste ziadane a vela bezdetnych bohatych parov su ochotny zaplatit obrovske peniaze aby mohli mat doma take a nie cierne turecke dietko. A ano, isto su v tom zapletene aj rozne pedofilne skupiny, a isto sa medzi nimi najde aj nejaky homo. No po tom co sa temy chytili rozne weby a organizacie (odznelo to aj na JOJke) obvinili z toho len homosexualov. Kedze sa nevie kto presne za tym stoji obvinit urcitu skupinu je velmi jednoduche a lahko uveritelne. Lebo vinnik neznamy dava neistotu, kdezto ned obvinime konkretnu skupinu mame sa na koho hneva.

Na hlavnespravy.sk koluje strasne vela takychto zarucenych fam: Homosexuali utocia na krestanov!! (v skutocnosti sprava z Argentiny kde protestovalo 10.000 zien proti zakazu potratov) alebo homosexuali chcu zakazat logo rodiny (vytrhnute z kontextu , debata vo francuzku ked niekto povazuje logo rodiny za prilis stereotipne, no je to nazor par ludi, debata, ziadny zakaz a rozhodne sa to netyka spolocneho nazoru spominanych 20 milionov) alebo P.WEISENBACHER vyhlasil vojnu krestanom ( chlapik udajne na svojom facebookovskom profile povedal o aliancii za rodinu ze chcu vojnu budu ju mat, obycajny status na fejkbuku, ake ludia pridavaju denne, nehovoril to ziadnou oficialnou cestou, ani to nikde nepublikoval, frflal na zdruzenie nie na krestanov, inac toto vyhlasenie som tam naozaj nieje) A vsetky krestanske weby obletela sprava ako chce bojovat, ludia zdeseny diskutovali o dusu ze co sa deje. Statisice vystrasenych ludi ktory sa boja o svoje deti a svoje rodiny, boja sa nejakych zlych homosexualov ktory ich chcu ovladnut a znicit.

A teraz si predstav obycajneho homosexualne orientovaneho cloveka na slovensku. Zije si kludny zivot, ma dlhorocny vztah, nicim nevytrca z davu. Vazi si rodinu, ma svoje biologicke deti, mozno je veriaci a chodi do kostola a ako som pisala chce mat hlavne pokoj. A zrazu je obvineny ze kradne cudzie deti, chce znicit vsetky rodiny, chce ucit 4 rocne deti masturbovat atd...... ako sa maju voci tymto obvineniam branit? Ako ked ich je malo, nemaju tolko webov, ani take prostriedky vobec cosi povedat na svoju obhajobu? Ako ked ich ludia presvedceny o svojich teoriach ani nepocuvaju?

syringa
8. feb 2014

@lujza123 no k tej pedofilnej organizacii, vies o tom ze v nemecku, holandsku, belgicku su pedofilne organizacie, teda v niektorych lepsie povedane maju svoje strany a kandiduju do volieb, v nemecku pred nejakym rokom, dvomi (fakt mam deravu pamat, tak neviem presne) prisli s navrhom ze chcu znizit hranicu ked bude sex legalny.... ak si myslis ze nie je dokaz ze na nejakom proteste maju svoj transparent na ktorom je: chceme legalny zvazok, ze zacianju bojovat za svoje prava, tak potom neviem uz co by si chcela ako dokaz... ze na nejakom pochode je nejaka organizacia ktora akoze nieco robi... . nakoniec ako vies co robi naozaj? ty si myslis ze ak by komplet vsetci zneuzivali deti tak sa s tym budu chvalit aby boli trestne stihani? s tym sa nikto nikde chvalit nebude a bude taku cinnost zamlcovat..... a to som tym nechcela povedat ze to naozaj robia, ale ak by to robili, myslis ze by o tom verejnost infomovali??? ze by si nevytvorili akoze slusnacky profil ze im ide o nieco ine??? kritizujes ze niekde na nete sa zverejnuju falosne spravy, a siria sa, a ze su to klamstva, ale inym veris bez mihnutia oka ze nic zle nerobia, lebo to povedali 😀 to je naozaj paradox 😅
a ankoniec ako mozes vediet ze sa na tom pochode zucastnili len ti "dobri" pedofili?
a ak sa bavime o informovanosti o pedofiloch, ano aj moje deti to vedia, ale statisticky su deti najcastejsie zneuzivane doma, ludmi ktorych poznaju
tebe to nepripada ako masovy nabor? nezda sa ti ze homosexualita je mladezi podsuvana? preco je o homosexualite prirucka? nezda sa ti divne ze sa vobec prebera vobec nejaky sex ci uz hetorosexualny alebo homosexualny? o sexe sa decka ucia ako je to prospesne, ak nemaju partnera ako je fajn ked si doma zamsturbuju, ako je dobre ked si maldy clovek odskusa aj osobu rovnakeho pohlavia - to ti nezavana naborom? ved sa mozno aj niekto z heterakov chyti 😵 a toto posledne som nikde nevycitala na internete, a nezhanala medzi klebetami jedna babka povedala, ale som raz pozerala jednu diskusiu na ceskej televizii, kde sa bavili o sexualnej vychove na skolach, ze s nou maju niekde problemy, doslova tam povedali o pripade jedneho dievcata ktora odmietal chodit na tie hodiny, lebo od nej chceli aby o sebe hovorila co skusala, kedy masturbovala a podobne - to su zalezitosti sukromne a velmi osobne a nikoho do toho nic nie je kto a kedy masturbuje a ci sa dievca vyspalo s jednym chalanom ci s celou armadou, alebo aj vsetkymi kamoskami, bavili sa tam ucitelia, pedagogovia, sexuolog - tak hadam to neboli vsetko klamstva
a jedine co chcem nech maju moje deti moznost rast vo svete kde im nebude podsuvane nieco v case ked na to nie su pripravene, alebo aby sa nedostavali v skole do situacii ktore su im velmi neprijemne, aby im nikto nepropagoval sex medzi rovnakym pohlavim a navadzal ich nech si to skusia inak nebudu moct vediet ci su homo alebo hetero, aby im nikto netvrdil ze sex su len pudy a treba ich uspokojit...... v minulosti toto nikto nikomu nemusel hovorit, za to kazdy homosexual prisiel na to ze je homosexual.... a ja chcem len maju moje deti moznost sa sami rozhodnut a nikto nebude ovplyvnovat ich nazor, a navadzat ich na nieco ... aby na svoju orientaciu prisli sami, a by sex nevnimali ako pradavne prirodne pudy ktore treba uspokojit, ale ako sucast nejakeho vztahu medzi ludmi - ved nakoniec aj tym sa odlisujeme od zvierat ze netr.kame s kazdym s kym sa stretneme, lebo prave mame chut ....

Strana
z7